Doar Dinamo București pe Arcul de Triumf! Alin Petrache, reacție tăioasă după ce FCSB a solicitat să joace pe ”Arc”

Fără FCSB pe Arcul de Triumf! Anunțul făcut de Alin Petrache despre mult disputata arenă.

FCSB a cerut și ea să joace pe cocheta arenă, în perioada în care nu poate folosi Arena Națională, iar Alin Petrache, președintele Federației Române de Rugby a avut o reacție furibundă, la aflarea veștii.

Oficialul FRR a spus că speră ca pe stadionul considerat ”casa” rugby-ului românesc să se mai poată disputa și meciuri de rugby, având în vedere faptul că mai multe echipe de fotbal și-au exprimat dorința de a evolua pe această arenă.

Președintele Federației Române de Rugby susține că și echipa ACS FC Dinamo (formația antrenată de Andrei Cristea și patronată de Nicolae Badea), care evoluează în Liga a 4-a, a făcut cerere să joace și ea pe Arcul de Triumf. Petrache s-a opus încă de la început ca pe această arenă să se dispute și meciuri de fotbal în afara celor de rugby. Totuși, singura echipă de fotbal acceptată, este Dinamo București.

”Să vină toate echipele de fotbal! Înseamnă că avem o arenă bună, încăpătoare… ce să mai zic? Suntem singurul stadion din București pe care se poate juca fotbal, nu?

Am înțeles că a fost făcută o cerere și de cei de la Dinamo, echipa din liga a patra (n.r. ACS FC Dinamo). Asta este! Sper să mai putem juca și meciurile de rugby pe Arcul de Triumf”, a declarat Alin Petrache, potrivit Prosport.

Dinamo, SOLD-OUT pe Arcul de Triumf!

Partida dintre Dinamo și Poli Timișoara din această după-amiază, se va disputa cu “casa închisă”

Dinamo are de îndeplinit o simplă formalitate, pentru a se califica în play-off- ul Ligii 2, cu Poli Timișoara, pe teren propriu, cu începere de la ora 13:00. Partida se va juca cu casa închisă.

Biletele au fost epuizate încă din urmă cu câteva zile, urmând ca la meci să asiste în jur de 7000 de suporteri. Dinamo a avut un parcurs remarcabil în ultimele 10 etape, în care a adunat nu mai puțin de 21 de puncte.

În ultimele 11 runde, echipa antrenată de Burcă a pierdut doar o dată, 0-1 cu Poli Iași, în toamnă, când prezența în play-off era sub semnul întrebării. După ce a pierdut primele 3 meciuri jucate acasă, în acest sezon, Dinamo n-a mai cedat decât două puncte în ultimele 5 partide, 0-0 cu Slatina. În rest, 4 victorii, 1-0 cu Unirea Slobozia și Ripensia, 4-1 cu Dumbrăvița și 6-0 cu Unirea Constanța.

CITESTE SI:

Schimbări importante la CCJ. Care este viitorul tinerilor fotbaliști din Ștefan cel Mare

Avancronică I Dinamo București – SSU Poli Timișoara

Dinamo, SOLD-OUT pe Arcul de Triumf! Când va urma și Arena Națională?

3 gânduri despre &8222;Doar Dinamo București pe Arcul de Triumf! Alin Petrache, reacție tăioasă după ce FCSB a solicitat să joace pe ”Arc”&8221;

Lasă un răspuns