Schimbări importante la CCJ. Care este viitorul tinerilor fotbaliști din Ștefan cel Mare

Noua conducere a lui Dinamo și-a propus să schimbe din temelie administrarea clubului nostru.

Andrei Nicolescu și Eugen Gheorghe Voicu, noii acționari majoritari de la Dinamo, au în plan de a reînființa Dinamo 2 (n. r. echipa de tineret). Mai mult, din sezonul viitor și la Centrul de Copii şi Juniori, vor exista modificări majore. Potrivit lui Andrei Nicolescu, va avea un nou director.

”În acest moment am o discuție clară să vină director al Academiei și eu cred că Dinamo va arăta altfel din sezonul următor la nivel de Academie. Cea mai mare problemă rămâne zona de antrenament, opțiunile sunt limitate, nu știm în ce zonă ne putem îndrepta, Academia va fi organizată structural și principial pe aceleași baze cu care dorim să organizăm echipa mare.

Cu siguranță noi principial considerăm că echipa a doua este absolut necesară pentru dezvoltarea unui club puternic, să aibă o bază puternică, să nu facă trecerea de la copii și juniori de la elită, la echipa mare direct, diferența este colosală la nivel de forță și impact. Cu siguranță ne dorim echipa a doua să fie coordonată în același sistem ca echipa mare, să crească copii care să fie capabili să ne aducă surprize plăcute”, a anunțat Andrei Nicolescu.

Dinamo a găsit un prim investitor: ”Aș fi putut să investesc de acum 2 ani, însă nu am fost solicitat”

În cadrul conferinței de presă, susținută la începutul acestei săptămâni, noii acționari au dezvăluit că încearcă să aducă un suflu nou echipei, și dorește să atragă și alți antreprenori alături de el, în conducerea lui Dinamo.

Se pare că aceștia au și trecut la treabă. Potrivit Prosport, Gheorghe Manole, unul dintre oamenii de afaceri implicați în piața energiei regenerabile prin grupul Eximprod este ofertat pentru a veni alături de Red&White în acționariatul lui Dinamo.

”E adevărat. Nu vă ascund că am discutat cu Andrei (n.r. Nicolescu). Îmi place ideea, cred în ea, trebuie să îmi pice și bine. Aici mă refer la anumite socoteli pe care le avem, proiecte în care suntem implicați, acest moment a venit într-o vâltoare în care ne aflăm. Dacă accept, e bine, am o răspundere importantă.

L-am rugat pe Andrei să mă lase o săptămână și o să dau un răspuns. Merg la meciurile lui Dinamo și, mai nou, îmi cultiv și nepotul în acest sens. Sunt suporterul echipei de 55 de ani. Aș fi putut să investesc de acum doi ani, m-aș fi implicat cu siguranță de atunci, însă nu am fost solicitat”, a transmis Gheorghe Manole, pentru sursa mai sus citată.

Pe lângă Gheorghe Manole, în paralel se poartă negocieri avansate și cu alți oameni de afaceri importanți din țara noastră, în unele cazuri, investiția acestora fiind stipulată de conceperea unui nou plan de reorganizare, votul acestuia în Adunarea Generală a Creditorilor și aprobarea în fața judecătorului sindic.

Prin această mișcare, datoriile debitorului SC Dinamo 1948 SA vor scădea de la aproximativ 10 milioane, suma aproximativă înscrisă la masa credală în prezent, la două milioane de euro.

”Cu siguranță vom coopta și alți antreprenori! E un drum firesc, anunțat, de altfel, și în comunicat. Cred că e util să fac o precizare: nu cautăm, nu ne asteptăm, nu visăm la ”finanțatori”. Da, vă rog, să puneți și ghilimelele. Nu ne imaginăm că vor apărea persoane exotice care să reverse râuri de bani. Nu au apărut și nu s-au revărsat până acum, n-o vor face nici de acum înainte. Și e firesc. Pentru că oamenii care au muncit banii, nu-i revarsă… investesc! Cu cap, cu planuri de afaceri, cu etape concrete și criterii bine definite. Astfel de parteneri ne dorim la Dinamo pentru a putea construi sănătos, temeinic și pe termen lung”, a transmis Andrei Nicolescu.

Andrei Nicolescu a fost completat, în conferința de presă organizată luni, la stadionul Arcul de Triumf, de Eugen Voicu:

”Noi vrem să schimbăm puțin abordarea pe care o vedeți, în mod obișnuit, în administrarea cluburilor de fotbal, în așa fel încât să gestionăm acest club împreună cu un grup de anteprenori, am vrea ca fiecare să fie foarte relevant în viitorul clubului, dar să nu existe un singur acționar care să fie factor de decizie”, a spus omul de afaceri.

CITESTE SI:

Avancronică I Dinamo București – SSU Poli Timișoara

Dinamo, SOLD-OUT pe Arcul de Triumf! Când va urma și Arena Națională?

Andrei Nicolescu, mesaj clar către sponsorul tehnic: ”Dinamo merită un echipament personalizat!”

3 gânduri despre &8222;Schimbări importante la CCJ. Care este viitorul tinerilor fotbaliști din Ștefan cel Mare&8221;

Lasă un răspuns