Negoiță și Ioan Andone așteptați în Ștefan cel Mare

Dinamo s-a calificat cu mari emoții în play-off-ul Ligii a 2-a, și se pregătește de meciul de duminică, cu Gloria Buzău.

Începând de la data de 24 februarie, Dinamo și-a schimbat radical structura acționariatului după ce Dorin Șerdean și-a cedat pachetul majoritar către societatea ”Red & White”. În urma acestor acorduri, Eugen Gheorghe Voicu și Andrei Nicolescu, sunt noii acționari majoritari.

Aceștia au anunțat că îi invită și pe alți oameni potenți financiari în Ștefan cel Mare, iar primele nume și-au anunțat interesul.

Unul dintre aceștea, este chiar fostul acționar a lui Dinamo: ”Mă interesează soarta lui Dinamo și mă bucur că sunt soluții. Sper să fie de bun augur. N-ai cum să faci performanță fără bani, asta e clar. Chiar și cu un brand puternic în spate, cu entuziasm, la un moment dat se face foame.

S-a creat un context interesant în care oameni de afaceri reali, serioși, adevărați, potenți, se apleacă către fotbal pe modelul Dan Șucu.

Dacă e adevărat și faptul că în câteva luni intră buldozerele să demoleze vechiul și actualul stadion, deja e o veste și mai bună”, a spus Ionuț Negoiță.

De asemenea, Ioan Andone, fostul antrenor al echipei, anunță că e posibil ca fiul lui să se implice la Dinamo.

”Ar fi extraordinar. Poate nu eu, dar fiul meu. Dinamo să plătească, să își ia licența. Sunt o grămadă de lucruri de pus la punct. De abia acum începe greul”, a spus și Ioan Andone.

”Fălcosul” este însă supărat pe noii investitori pentru că au afirmat că nu se vor baza pe legendele clubului în organizarea clubului.

”A fost o declarație de prost gust, care deranjează. Nu contează la ce s-au referit, trebuiau să se gândească inainte de a vorbi. Noi am facut Dinamo, noi care ne-am rupt picioarele acolo, care am transpirat.

M-a deranjat enorm, nu că aș vrea eu sa vin la Dinamo, că dacă voiam sa vin la Dinamo plăteam eu aștia 500.000 de euro. Nu e o mare sumă ce au facut ei.

Foștii jucători ai lui Dinamo vor binele lui Diamo mai mult decât ei. Ionuț Lupescu trebuie să ia acceptul lui Iacob. Păi a ajuns așa Ionuț Lupescu? Păi Ionuț Lupescu este cel mai avizat om din administrație fotbalului românesc. E cel mai pregătit om, să lucrezi la UEFA… Nea Mircea Lucescu nu e bun să vină la Dinamo? Păi îi bagă în buzunar pe toți, și la bani, și la știință, și la administrație, și la ce vrei tu.

Păi, nea Mircea nu e fost jucător al lui Dinamo? Cum poți tu să afirmi așa ceva? Normal că deranjează! Nea Mircea îi ia pe Voicu și Andrei, îi adună, și este de zece ori mai bun”, a spus Ioan Andone.

CITESTE SI:

Video I Vlad Iacob a luat în calcul demisia din Ștefan cel Mare

Vlad Iacob dă asigurări în privința licențierii. Ce strategie se va aborda în cazul promovării în Liga 1

Andrei Radu, mesaj de încurajare pentru Dinamo în play-off

Publicitate

3 gânduri despre &8222;Negoiță și Ioan Andone așteptați în Ștefan cel Mare&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s