Video I Vlad Iacob a luat în calcul demisia din Ștefan cel Mare

Dinamo a bifat primul obiectiv cu noua conducere. „Câinii” s-au calificat în play-off-ul Ligii a 2-a, iar acum țintesc promovarea directă, chiar dacă pornesc de pe ultimul loc în grupa de 6 echipe.

Am trecut prin momente foarte dificile la începutul acestui sezon, dar dârzenia suporterilor dinamoviști, de a nu renunța și susținând clubul în lipsa activității unui acționar a dus la posibilitate promovării în prima ligă, la doar un an în eșalonul secund.

Venit în Ștefan cel Mare în vară, administratorul special al lui Dinamo, a recunoscut că din cauza problemelor financiare și a lotului restrâns, a luat în calcul să renunțe.

”Au fost momente în care mi-am pus întrebări. Au fost momente foarte dificele, cu foarte multe neajunsuri. E greu să-i convingi pe debitori să nu devină agresivi cu clubul.

Au fost nenumărate astfel de momente în acest mandat al meu. M-am gândit de câteva ori să plec. Am făcut sacrificii foarte mari. Sunt un luptător şi mi-am asumat, chiar dacă am avut momente de cumpănă.

Nu voi renunţa până când nu voi vedea Dinamo acolo unde îi este locul”, a spus Vlad Iacob în cadrul emisiunii dedicate suporterilor dinamoviști ”Dinamo 7/9”.

Vlad Iacob dă asigurări în privința licențierii

Vlad Iacob, administratorul special al lui Dinamo, îi linişteşte pe fanii dinamoviști și le dă asigurări că Dinamo nu va avea probleme cu licenţierea.

Mai mult, acesta susține că Dinamo are capacitatea financiară pentru a plăti datoriile dar și de a face în viitor transferuri:

”O parte din datoriile curente vor fi achitate înainte de licenţiere. Suntem conştienţi ce se întâmplă şi care sunt datoriile cele mai stringente. Suporterii sunt îndemnaţi să aibă încredere în noi. Vom rezolva problema licenţierii şi a datoriilor. Uşor-uşor, vom vedea un Dinamo liber da datorii.

În cazul promovării, există o clauză de prelungire automată a contractului pentru mai mulţi jucători. Pe cei mai mulţi jucători îi putem vedea în Liga I, dacă obţinem promovarea. Şi eu cred că avem o şansă bună de promovare. Am mare încredere în lotul actual. Avem acest avantaj al coeziunii.

Au fost momente în care mi-am pus întrebări. Au fost momente foarte dificele, cu foarte multe neajunsuri. E greu să-i convingi pe debitori să nu devină agresivi cu clubul. Au fost nenumărate astfel de momente în acest mandat al meu. M-am gândit de câteva ori să plec. Am făcut sacrificii foarte mari. Sunt un luptător şi mi-am asumat, chiar dacă am avut momente de cumpănă. Nu voi renunţa până când nu voi vedea Dinamo acolo unde îi este locul.

Fanii trebuie să aibă încredere în mine şi în conducerea clubului. Sper să vină în număr mare la fiecare meci de pe teren propriu”, a mai declarat Iacob.

CITESTE SI:

Vlad Iacob dă asigurări în privința licențierii. Ce strategie se va aborda în cazul promovării în Liga 1

Andrei Radu, mesaj de încurajare pentru Dinamo în play-off

Video I Momentele dificile prin care Dinamo a trecut în acest sezon, explicate de Vlad Iacob

3 gânduri despre &8222;Video I Vlad Iacob a luat în calcul demisia din Ștefan cel Mare&8221;

Lasă un răspuns