Vlad Iacob dă asigurări în privința licențierii. Ce strategie se va aborda în cazul promovării în Liga 1

Dinamo se pregătesc pentru meciul de duminică, de la ora 12:00, pe stadionul ”Arcul de Triumf”, contra celor de la Gloria Buzău, contând pentru prima etapă din play-off-ul din Liga 2.

Înaintea partidei, Vlad Iacob, administratorul special al lui Dinamo, îi linişteşte pe fanii dinamoviști și le dă asigurări că Dinamo nu va avea probleme cu licenţierea.

Mai mult, acesta susține că Dinamo are capacitatea financiară pentru a plăti datoriile dar și de a face în viitor transferuri:

”O parte din datoriile curente vor fi achitate înainte de licenţiere. Suntem conştienţi ce se întâmplă şi care sunt datoriile cele mai stringente. Suporterii sunt îndemnaţi să aibă încredere în noi. Vom rezolva problema licenţierii şi a datoriilor. Uşor-uşor, vom vedea un Dinamo liber da datorii.

În cazul promovării, există o clauză de prelungire automată a contractului pentru mai mulţi jucători. Pe cei mai mulţi jucători îi putem vedea în Liga I, dacă obţinem promovarea. Şi eu cred că avem o şansă bună de promovare. Am mare încredere în lotul actual. Avem acest avantaj al coeziunii.

Au fost momente în care mi-am pus întrebări. Au fost momente foarte dificele, cu foarte multe neajunsuri. E greu să-i convingi pe debitori să nu devină agresivi cu clubul. Au fost nenumărate astfel de momente în acest mandat al meu. M-am gândit de câteva ori să plec. Am făcut sacrificii foarte mari. Sunt un luptător şi mi-am asumat, chiar dacă am avut momente de cumpănă. Nu voi renunţa până când nu voi vedea Dinamo acolo unde îi este locul.

Fanii trebuie să aibă încredere în mine şi în conducerea clubului. Sper să vină în număr mare la fiecare meci de pe teren propriu”, a declarat Iacob în cadrul emisiunii dedicate suporterilor dinamoviști ”Dinamo 7/9” de la prietenii de la playsport.ro.

Bilete pentru meciul cu Gloria Buzău

Pentru partida programată să se dispute la ora 12:00, Clubul Dinamo a anunțat că a pus spre vânzare tichetele de acces.

Biletele pentru partida de pe stadionul ”Arcul de Triumf”, dintre Dinamo București și Gloria Buzău, se pot achiziționa începând de astăzi, de pe platforma online bilete.ro.

PREȚURI BILETE:

Vip: 180 lei;

Tribuna 1 : 80 lei;

Tribuna 2: 50 lei;

Peluze : 25 lei;

Tichetele se vor putea achiziționa și de la casele de bilete ale stadionului ”Arcul de Triumf”.

Programul caselor de bilete:

Joi (16/03) și Vineri (17/03)

Interval orar: 16:00 – 19:00

Sâmbătă (18/03)

Interval orar: 10:00 – 14:00

Duminică (19/03)

Interval orar: 08:30 – 12:45

CITESTE SI:

Andrei Radu, mesaj de încurajare pentru Dinamo în play-off

Video I Momentele dificile prin care Dinamo a trecut în acest sezon, explicate de Vlad Iacob

Câinii nu se opresc! Interes major pentru meciul cu Gloria Buzău

3 gânduri despre &8222;Vlad Iacob dă asigurări în privința licențierii. Ce strategie se va aborda în cazul promovării în Liga 1&8221;

Lasă un răspuns