Andrei Radu, mesaj de încurajare pentru Dinamo în play-off

Echipa noastră se pregătește de debutul în play-off-ul din ligii a doua.

”Câinii” o vor întâlni pe teren propriu pe Gloria Buzău, iar unul dintre fotbaliștii de pe ”pagina neagră” a istoriei lui Dinamo, după ce a îmbrăcat tricoul alb-roșu în sezonul în care ”câinii” au retrogradat, pentru prima oară în cei 74 de istorie, a transmis de susținere.

”Le țin pumnii, îi urmăresc, mă bucur că au intrat în play-off, dar va fi foarte greu. Am fost acolo, știu ce e, va fi dificil. Însă, oricum, e bine că sunt acolo”, a fost mesajul lui Andrei Radu.

Cum procedează unii, iar vorba bună nu vine fără un scop, fundașul stânga legitimat în Grecia, după plecarea din Ștefan cel Mare, își cere restanțele salariale. Acesta le-a transmis noilor patroni de la Dinamo că trebuie să își facă treaba.

(n.r. Ce părere ai despre noua conducere?) E prea puțin importantă părerea mea despre ei. Și cred că în general părerile acum nu prea mai contează. Încredere am avut în toți care au venit de-a lungul timpului și uite unde a ajuns Dinamo. Să demonstreze, să vedem fapte și atunci vor avea parte și de laude sau critici dacă nu e cazul. Mai puține vorbe, mai multe fapte, la Dinamo vorbe au tot fost, să fie și fapte. De asta are clubul nevoie. Părerologi am fost toți și uite că acum vorbim despre Dinamo în Liga a 2-a.

Mai am de primit vreo 8000 de euro. Cred că de pe la finalul anului trecut trebuia să-i primesc. Sunt discuții, vedem, o să-i primesc probabil cândva. Deocamdată mă simt bine aici, vreau să mai joc în Grecia, să prind meciuri, pentru că partea financiară se va rezolva. Am vârsta la care pentru mine azi e mai importantă partea sportivă. Trebuie să joc, să o fac bine și poate, chiar dacă acum e un vis îndepărtat, să revin să joc la echipa națională. Am făcut-o pentru U21, știu ce am simțit, visez să o fac și ca senior. A făcut-o Cristi Ganea de aici, sigur că pot și eu”, a mai spus Andrei Radu.

Andrei Radu a ajuns la Dinamo în sezonul 2020/2021, de la CFR Cluj, liber de contract. În acea stagiune, salariul său lunar a fost de 7.000 de euro.

Apoi, în sezonul 2021/2022, salariul i-a crescut la 8.000 de euro, urmând ca în ediția 2022/2023, să-i urce la 9.000 de euro.

29 de apariții a bifat Andrei Radu în sezonul precedent la Dinamo.

250 de mii de euro este cota de piață a lui Andrei Radu, potrivit Transfermarkt.

CITESTE SI:

Video I Momentele dificile prin care Dinamo a trecut în acest sezon, explicate de Vlad Iacob

Câinii nu se opresc! Interes major pentru meciul cu Gloria Buzău

Noi speranțe pentru viitorul lui Dinamo! A fost depus un nou plan de reorganizare

3 gânduri despre &8222;Andrei Radu, mesaj de încurajare pentru Dinamo în play-off&8221;

Lasă un răspuns