Video I Momentele dificile prin care Dinamo a trecut în acest sezon, explicate de Vlad Iacob

Dinamo a avut un început greoi în Liga a 2-a, după contraperformanța din sezonul trecut în primul eșalon al Ligii 1, care a dus la retrogradarea echipei noastre.

Pentru prima oară în cei 74 de istorie, ”câinii” aveau să joace în premieră în Liga a 2-a. Mai mult, cei care au contribuit la retrogradare istorică, au dat bir cu fugiţii. Staff, jucători, conducere și lista poate continua.

De aici și problemele pe care le-a întâmpinat în noua competiție. Administratorul special din Ștefan cel Mare, Vlad Iacob a vorbit despre problemele foarte mari cu care s-a confruntat clubul nostru în vara trecută. Acesta a subliniat greutatea cu care Dinamo a reuşit să-şi închege un lot şi să găsească personalul necesar pentru administrarea bazei sportive.

”Am avut mari probleme la început. Ne-a plecat bucătarul. Ne-a fost greu să gasim un preparator fizic. Ne-a fost greu să aducem un antrenor de portari. Am întâmpinat dificultăţi în a aduce oameni care să se ocupe de gazon. Au existat întârzieri salariale de două luni de zile.

Ovidiu Burcă merita să se bucure de susţinerea conducerii şi a demonstrat că lucrurile se pot îndrepta. Nu mi-am pus problema înlocuirii lui Ovidiu niciodată, deşi au existat presiuni”, a spus Vlad Iacob în cadrul emisiunii dedicate suporterilor dinamoviști ”Dinamo 7/9” de la prietenii de la playsport.ro.

Dinamo s-a calificat în play-off-ul din Liga 2, după egalul cu Poli Timișoara din ultima etapă a sezonului regulat, scor 1-1, iar ”câinii” țintesc promovarea în primul eșalon.

Administratorul special al clubului, are mare încredere în antrenorul Ovidiu Burcă și în lotul lui Dinamo şi nu se teme de adversarele din play-off.

”Fiecare partidă trebuie abordată individual. Dinamo nu are de ce să se teamă de echipele din playoff. Chair şi cu Poli Iaşi, despre care mulţi spun că e mare favorită la promovare, am avut un meci foarte strâns, decis de o inspiraţie. Poli Iaşi nu ne-a dominat, în niciun caz. Putem aborda fără probleme fiecare meci la victorie.

Trebuie să încercăm să câştigăm fiecare partidă, dar este puţin probabil să se întâmple aceasta. Mă aştept să ne batem chiar la promovarea directă.

(n. r. despre antrenorului principal al lui Dinamo, Ovidiu Burcă) Momentul când am ajuns la club a fost extrem de dificil. Ne aflăm în stare de insolvenţă. Pentru mine, alegerea lui Burcă a fost simplă. Mi-au fost propuse nenumărate variante.

Le-am discutat pe toate, dar Burcă a fost prima mea opţiune. Este un erudit, citeşte foarte mult, este şi absolvent de Psihologie, e foarte bun în a gestiona grupul, este modern, îmbină foarte bine analiza video cu pregătirea fizică. Burcă a fost clar alegerea cea mai potrivită”, a explicat Vlad Iacob.

Egalul cu Poli, pus pe seama tinereţii

Vlad Iacob pune rezultatul de egalitate pe seama tinereţii şi a experienţei mai mici a unor jucători din Ștefan cel Mare:

”A fost un roller-coaster emoţional, au fost foarte multe emoţii. Am trecut de la frustrare la fericire în final. Pentru mulţi, a fost cel important meci din cariera lor, mai ales pentru cei tineri. A fost o presiune deosebită. Foarte puţini dintre ei au evoluat în faţa unui public atât de numeros. E bine că ne-am calificat. Nu consider că Timişoara ne-a pus probleme dosebite. Nu ştiu dacă un egal era conform cursului jocului”, a punctat Iacob.

CITESTE SI:

Câinii nu se opresc! Interes major pentru meciul cu Gloria Buzău

Noi speranțe pentru viitorul lui Dinamo! A fost depus un nou plan de reorganizare

Cum arată lupta pentru promovarea în Liga 1, în opinia lui Florin Prunea. Ce spune despre meciul cu Steaua

Publicitate

3 gânduri despre &8222;Video I Momentele dificile prin care Dinamo a trecut în acest sezon, explicate de Vlad Iacob&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s