Cauza creșterii prețurilor biletelor la Dinamo – Buzău

Dinamo a hotărât să majoreze prețul biletelor de acces la meciurile din play-off. Asta începând de la partida cu Gloria Buzău. Partidă programată, duminică, pe ”Arcul de Triumf”, cu începere de la 12:00.

Conform declarațiilor oferite de Vlad Iacob, Dinamo va evolua în continuare pe Arcul de Triumf, cu o singură excepție. În cadrul intervenției, administratorul special a explicat de ce au fost mărite prețurile la bilete pentru meciul cu Gloria Buzău:

”Am făcut toate demersurile, mai avem 5 partide de jucat acasă, 4 să fie pe Arcul de Triumf, cel cu CSA să jucăm pe Arena Națională. Trebuie să respectăm prioritățile legale, federațiile sportive având prioritate în fața echipelor.

Chiar dacă într-un anumit week-end, FRR are o partidă acolo, vom încerca cu sprijinul celor de la FRF și a deținătorilor drepturilor, încât să putem disputa un meci acolo. E nevoie de operațiune de înlocuirea buturilor pentru rugby, în principiu trebuie să existe o zi de pauză, sau mai mult de 24 de ore.

Biletele sunt o sursă importantă de venit pentru orice club, costurile pentru organizarea meciurilor sunt destul de ridicate, nu vorbim doar de costuri pentru închiriere, costuri pentru pază, pompieri, ambulanță, serviciile conexe, operarea serviciilor stadionului, costuri foarte mari și pot să vă spun că după partida cu Timișoara, clubul nu s-a îmbogățit, profitul înregistrat deși a fost plin, nu a fost deloc mare.

Am decis să creștem prețurile, am majorat puțin la PCH și T2, am majorat la T1 și VIP, unde cererea a fost foarte mare. Ne așteptăm ca fanii să fie alături de club în continuare și sperăm să vindem toate biletele la această partidă. Sunt doar 5 partide pe teren propriu și ar fi extraordinar să obținem 5 victorii pe teren propriu. Ne-am uitat la ritmul vânzării biletelor, sperăm să epuizăm toate biletele puse în vânzare”, a explicat Vlad Iacob.

Vlad Iacob dă asigurări în privința licențierii

Înaintea partidei, Vlad Iacob, administratorul special al lui Dinamo, îi linişteşte pe fanii dinamoviști și le dă asigurări că Dinamo nu va avea probleme cu licenţierea.

Mai mult, acesta susține că Dinamo are capacitatea financiară pentru a plăti datoriile dar și de a face în viitor transferuri:

”O parte din datoriile curente vor fi achitate înainte de licenţiere. Suntem conştienţi ce se întâmplă şi care sunt datoriile cele mai stringente. Suporterii sunt îndemnaţi să aibă încredere în noi. Vom rezolva problema licenţierii şi a datoriilor. Uşor-uşor, vom vedea un Dinamo liber da datorii.

În cazul promovării, există o clauză de prelungire automată a contractului pentru mai mulţi jucători. Pe cei mai mulţi jucători îi putem vedea în Liga I, dacă obţinem promovarea. Şi eu cred că avem o şansă bună de promovare. Am mare încredere în lotul actual. Avem acest avantaj al coeziunii.

Au fost momente în care mi-am pus întrebări. Au fost momente foarte dificele, cu foarte multe neajunsuri. E greu să-i convingi pe debitori să nu devină agresivi cu clubul. Au fost nenumărate astfel de momente în acest mandat al meu. M-am gândit de câteva ori să plec. Am făcut sacrificii foarte mari. Sunt un luptător şi mi-am asumat, chiar dacă am avut momente de cumpănă. Nu voi renunţa până când nu voi vedea Dinamo acolo unde îi este locul.

Fanii trebuie să aibă încredere în mine şi în conducerea clubului. Sper să vină în număr mare la fiecare meci de pe teren propriu”, a mai declarat Iacob.

Bilete pentru meciul cu Gloria Buzău

Pentru partida programată să se dispute la ora 12:00, Clubul Dinamo a anunțat că a pus spre vânzare tichetele de acces.

Biletele pentru partida de pe stadionul ”Arcul de Triumf”, dintre Dinamo București și Gloria Buzău, se pot achiziționa începând de astăzi, de pe platforma online bilete.ro.

PREȚURI BILETE:

Vip: 180 lei;

Tribuna 1 : 80 lei;

Tribuna 2: 50 lei;

Peluze : 25 lei;

Tichetele se vor putea achiziționa și de la casele de bilete ale stadionului ”Arcul de Triumf”.

Programul caselor de bilete:

Joi (16/03) și Vineri (17/03)

Interval orar: 16:00 – 19:00

Sâmbătă (18/03)

Interval orar: 10:00 – 14:00

Duminică (19/03)

Interval orar: 08:30 – 12:45

CITESTE SI:

Handbal I O nouă șansă pentru suporterii dinamoviști! Bilete disponibile

Dinamoviștii și-au primit salariile

Negoiță și Ioan Andone așteptați în Ștefan cel Mare

3 gânduri despre &8222;Cauza creșterii prețurilor biletelor la Dinamo – Buzău&8221;

Lasă un răspuns