Video I Neluț Roșu, mesaj de apreciere pentru fanii dinamoviști

Mijlocașul dinamovist Neluț Roșu, 29 de ani, este unul dintre primii jucători care au semnat cu Dinamo după retrogradarea echipei.

Experimentatul fotbalist, este unul dintre liderii vestiarului lui Dinamo. Mijlocașul venit în vară, de la FC Voluntari, a povestit în cadrul unui interviu, cum a ajuns în Ștefan cel Mare, dar și ce l-a determinat să semneze cu Dinamo.

”Eu după ce am venit, mulți mă întrebau ce caut aici, eu aveam contract la Voluntari, era un contract bun, am renunțat la bani ca să vin la Dinamo.

M-a sunat Răzvan Zăvăleanu, m-a întrebat ce fac, cum sunt, care este starea mea, nu veneam după o perioadă bună, nu jucam foarte mult, aveam concurență foarte bună, Ion Gheorghe și Vadim Rată erau senzaționali. Mi s-a spus ce se încearcă, că este greu, dar încercăm să facem ceva.

Am transmis că o să vorbesc cu clubul de care aparțin, am vorbit cu soția, am zis că nu mă duc, după o discuție cu ea, mi-a zis îți dai seama ce înseamnă să mergi și să reușești o promovare cu echipa asta, ați intra în istorie.

După ce mi-a zis, am sunat și am zis că ne vedem, vin. Am avut o discuție de câteva minute, mai greu a fost să îmi rezolv la Voluntari, decât să mă înțeleg cu el, asta m-a determinat. Am reușit să formăm noi un grup bun și cred că grupul asta merită mult mai mult”, a explicat Neluț Roșu.

(n. r. despre aportul fanilor dinamoviști) ”Aportul fanilor este și un motiv pentru care am reușit, în teren când nu mai poți, vezi atâția oameni care te susțin, care dau bani, care puteau face altceva și vin după această echipă oriunde am jucat, peste tot am avut suporteri. Ne-au împins de la spate, când nu era energie, ei erau acolo.

Pe Arcul de Triumf gazonul arată impecabil, ne ajută pentru jocul nostru de pase, la Giurgiu ne-a ajutat, ne-a prins bine și acela. Este un stadion bun pentru suporteri. Este rar întâlnit ce fac fanii pentru Dinamo, prin ei a trăit clubul, jos pălăria, sunt formidabili și îi așteptăm la stadion lângă noi și împreună putem reuși un miracol”, a mai spus Neluț Roșu în cadrul interviului.

Bilete pentru meciul cu Gloria Buzău

Pentru partida programată să se dispute duminică, la ora 12:00, Clubul Dinamo a anunțat că a pus spre vânzare tichetele de acces.

Biletele pentru partida de pe stadionul ”Arcul de Triumf”, dintre Dinamo București și Gloria Buzău, se pot achiziționa începând de astăzi, de pe platforma online bilete.ro.

PREȚURI BILETE:

Vip: 180 lei;

Tribuna 1 : 80 lei;

Tribuna 2: 50 lei;

Peluze : 25 lei;

Tichetele se vor putea achiziționa și de la casele de bilete ale stadionului ”Arcul de Triumf”.

Programul caselor de bilete:

Sâmbătă (18/03)

Interval orar: 10:00 – 14:00

Duminică (19/03)

Interval orar: 08:30 – 12:45

CITESTE SI:

Cauza creșterii prețurilor biletelor la Dinamo – Buzău

Handbal I O nouă șansă pentru suporterii dinamoviști! Bilete disponibile

Dinamoviștii și-au primit salariile

3 gânduri despre &8222;Video I Neluț Roșu, mesaj de apreciere pentru fanii dinamoviști&8221;

Lasă un răspuns