Ahmed Bani, i-a adus un punct lui Dinamo cu Gloria Buzău: ”E o luptă foarte strânsă”

Ahmed Bani (20 de ani), unul dintre oamenii importanți din lotul echipei noastre, a reușit să iasă în evidență și în partida cu Buzău, în care s-a înregistrat un rezultat de egalitate, scor 1-1.

Jucătorul lui Ovidiu Burcă este unul dintre principalii marcatori, mai ales din cauza ineficienței atacanților. Bani are 5 goluri și 6 pase decisive în toate competițiile.

Ahmed Bani a fost și el prezent la conferința de presă de după meci și a spus că Dinamo va lupta pentru promovare.

”Golul care a adus un punct, degeaba a fost de nota 10. Cele trei puncte erau importante, aveam așteptări să începem bine. Noi o să jucăm fiecare meci în parte, mai sunt 9 meciuri, e mult fotbal de jucat.

Au avut și ei o bară, dar dacă Popică dădea bine cu capul și dădea gol, eu zic că închideam meciul și luăm cele 3 puncte. Detaliile o să facă diferența, e o luptă foarte strânsă, eu zic că suntem pregătiți. Meciul cu Steaua este un derby, toată lumea îl așteaptă, mai sunt 2 meciuri până atunci, noi trebuie să luăm toate punctele la fiecare meci în parte.

A fost greu la începutul campionatului, am ajuns aici și vom lupta până la final. S-au mișcat lucrurile în bine de când s-a schimbat acționariatul. Eu nu mă gândesc la baraj, doar la promovare directă, dar dacă o să fie baraj, asta este”, a declarat Ahmed Bani la finalul partidei.

În acest moment, Dinamo e pe locul 4 în play-off, cu 32 de puncte, iar Gloria Buzău e sub ea, cu același punctaj, 32. Formația lui Ovidiu Burcă a urcat un loc, peste Unirea Dej, care a pierdut partida cu Steaua, scor 0-3, dar care are tot 32 de puncte.

Liga 2 intră într-o pauză competițională acum, pentru meciurile echipelor naționale

CITESTE SI:

Nemulțumirea lui Ovidiu Burcă după egalul cu Gloria Buzău

S-a încheiat prima etapă din play-off-ul Ligii 2. Cum arată clasamentul

Adrian Mihalcea, declarație de dragoste, după remiza cu Dinamo

3 gânduri despre &8222;Ahmed Bani, i-a adus un punct lui Dinamo cu Gloria Buzău: ”E o luptă foarte strânsă”&8221;

Lasă un răspuns