Nemulțumirea lui Ovidiu Burcă după egalul cu Gloria Buzău

Dinamo se află pe o pantă ascendentă în ultimele luni. A acces în play-off, iar în prima etapă a grupei pentru promovare a reușit să obțină un punct, după 1-1 cu Gloria Buzău, pe teren propriu.

A fost un meci disputat, echilibrat, cu ocazii de ambele părți, dar a fost și ceva nemulțumire în rândul fanilor dinamoviști că nu s-a reușit mai mult. În cadrul conferinței de presă de după meci, Ovidiu Burca a analizat prestația jucătorilor și a spus că Dinamo ar fi meritat mai mult per total.

”Eu cred că a fost un meci foarte disputat, așa cum mă așteptam. Buzău este o echipă bună, de forță fizică, cu experiență, cu jucători foarte buni. Chiar dacă la final senzația a fost că am pierdut 2 puncte, trebuie să fim realiști, obiectivi, în play-off fiecare punct va conta, un punct va face diferența.

Sunt echilibrate echipele ,se poate întâmpla orice. A început un nou campionat, chiar dacă ne-am fi dorit să câștigăm, am controlat jocul, să punem probleme, ne-au taxat pe contraatac. Una peste alta, băieții au jucat bine, trebuie să creștem intensitatea, să ridicăm pregătirea, să jucăm play-offul până la capăt.

Nu a fost un meci spectaculos, toți își doresc să facă puncte, chiar dacă a fost un plus că am avut initiativa. Pe final nu am avut claritate, trebuie să țineți cont că a trebuit să învârt echipa ca să fac niște schimbări. David s-a descurcat foarte bine, s-a achitat de sarcini. Este regula asta care ne dă peste cap, nu avem dubluri pe post, trebuie să faci 2 schimbări pentru o modificare, dar una peste alta e bine” ,a transmis Ovidiu Burcă la finalul partidei.

În acest moment, Dinamo e pe locul 4 în play-off, cu 32 de puncte, iar Gloria Buzău e sub ea, cu același punctaj, 32. Formația lui Ovidiu Burcă a urcat un loc, peste Unirea Dej, care a pierdut partida cu Steaua, scor 0-3, dar care are tot 32 de puncte.

”Acum mergem la Dej, ne va aștepta și acolo o partidă dificilă. Mergem acolo să câștigăm, așa cum facem în toate meciurile.

În play-off sunt echipe care s-au pregătit din timp, au investit foarte mulți bani și la Buzău sunt jucători poate peste media Ligii 2. Nu vreau să vorbesc prea mult despre ceilalți, dar trebuie să fim corecți, să știm care sunt mijloacele noastre și să ne batem până la capăt”, a mai spus Ovidiu Burcă.

Programul lui Dinamo în play-off

Etapa II – 1 aprilie

Unirea Dej – DINAMO

Etapa III – 8 aprilie

DINAMO – Oțelul

Etapa IV – 14 aprilie

Steaua – DINAMO

Etapa V – 22 aprilie

DINAMO – Poli Iași

Etapa VI – 29 aprilie

Gloria Buzău – DINAMO

Etapa VII – 6 mai

DINAMO – Unirea Dej

Etapa VIII – 10 mai

Oțelul – DINAMO

Etapa IX – 13 mai

DINAMO – Steaua

Etapa X – 20 mai

Poli Iași – DINAMO

CITESTE SI:

S-a încheiat prima etapă din play-off-ul Ligii 2. Cum arată clasamentul

Adrian Mihalcea, declarație de dragoste, după remiza cu Dinamo

Video I Dinamo, remiză cu Gloria Buzău în prima etapă din play-off

3 gânduri despre &8222;Nemulțumirea lui Ovidiu Burcă după egalul cu Gloria Buzău&8221;

Lasă un răspuns