S-a încheiat prima etapă din play-off-ul Ligii 2. Cum arată clasamentul

Prima etapă din play-off-ul Ligii 2 a oferit meciuri interesante și a arătat că lupta la promovare va fi una extrem de echilibrată. Aceasta a fost deschisă joi, de Steaua – Unirea Dej și închisă duminică, de Dinamo – Buzău și Poli Iași – Oțelul Galați.

În primul meci al zilei de duminică, Dinamo Bucureşti a terminat la egalitate cu Gloria Buzău, 1-1 (1-1), pe stadion ”Arcul de Triumf” din Bucureşti.

În timp ce, Politehnica Iași s-a impus în derby-ul Moldovei din Liga 2 cu SC Oțelul, obținând o victorie cu ceva emoții, scor 2-1, la Galați, chiar dacă a jucat în superioritate numerică mai bine de o oră.

Joi seară, Steaua a învins-o pe Unirea Dej. Victoria de 3 la 0, cu Unirea Dej, nu îi va ajuta pe militari decât ca palmares. Asta pentru că roș-albaștrii nu pot să promoveze nici în acest sezon. De aceea, liderul Ligii secunde nu poate fi luat în calcule. În absența rivalilor din București, favorite la promovarea directă au rămas Poli Iași și Oțelul Galați. Cele două s-au înfruntat în chiar prima etapă, la Galați. Poli s-a impus cu 2 la 1, pe terenul echipei lui Dorinel Munteanu și a arătat că este mare favorită la promovare.

Cu acest succes, ieșenii au egalat, cu 43 de puncte, liderul Steaua, iar distanța față de urmăritoare pare destul de liniștitoare. Oțelul rămâne pe 3, cu 36 de puncte. Gălățenii știu că sunt urmăriți de toate cele 3 echipe, Dinamo, Gloria Buzău și Unirea Dej, care au toate 32 de puncte.

După remiza cu Buzău, dinamoviștii vor merge și la Dej, pentru o partidă complicată. ”Câinii” vor căuta să reducă diferența față de Oțelul, mai ales că aceștia vor primi vizita liderului Steaua. Iar Gloria Buzău are și ea un meci foarte greu, la Iași.

Concluziile lui Ovidiu Burcă, după egalul cu Buzău: ”Ne vom bate pentru fiecare centimetru de teren”

În prezența unui public numeros, Dinamo sa văzut condusă din minutul 41, după golul lui Alexandru Boiciuc. Patru minute mai târziu, ”câinii” au egalat grație unei execuții splendide a tânărului Ahmed Bani.

Antrenorul lui Dinamo, Ovidiu Burcă a tras primele concluzii la finalul meciului care s-a disputat pe arena Arcul de Triumf.

”În play-off, meciurile vor fi tari. Am luat un punct. Jocul nu a fost cum ne-am dorit, dar toate jocurile vor fi așa. Echipele sunt de valori egale. Am întâlnit una dintre cele mai bune echipe.

Am avut și probleme. Știți că suntem limitați. Ne vom bate pentru fiecare centimetru de teren. Regula asta cu underii e complicată. Trebuie să schimbi puțin, să găsești variante.

Îmi meciurile din play-off fiecare punct va conta. Ne dorim să vedem că echipa luptă. Toți trebuie să credem. Am pornit sezonul regulat cu un decalaj mare. Vom lua meci cu meci. La Dej ne va aștepta o partidă dificilă.

De când am venit am speranțe că se vor depăși problemele. Cu noi acționari se vor găsi soluții”, a precizat Ovidiu Burcă.

Cum arată clasamentul în play-off-ul Ligii 2 după prima etapă

1. Steaua București 43p;
2. Poli Iași 43p;
3. Oțelul Galați 36p;
4. DINAMO BUCUREȘTI 32p;
5. Gloria Buzău 32p;
6. Unirea Dej 32p.

Programul lui Dinamo în play-off

Etapa II – 1 aprilie

Unirea Dej – DINAMO

Etapa III – 8 aprilie

DINAMO – Oțelul

Etapa IV – 14 aprilie

Steaua – DINAMO

Etapa V – 22 aprilie

DINAMO – Poli Iași

Etapa VI – 29 aprilie

Gloria Buzău – DINAMO

Etapa VII – 6 mai

DINAMO – Unirea Dej

Etapa VIII – 10 mai

Oțelul – DINAMO

Etapa IX – 13 mai

DINAMO – Steaua

Etapa X – 20 mai

Poli Iași – DINAMO

CITESTE SI:

Adrian Mihalcea, declarație de dragoste, după remiza cu Dinamo

Video I Dinamo, remiză cu Gloria Buzău în prima etapă din play-off

Dinamo București – Gloria Buzău. Cum arată primul 11 trimis de Ovidiu Burcă

3 gânduri despre &8222;S-a încheiat prima etapă din play-off-ul Ligii 2. Cum arată clasamentul&8221;

Lasă un răspuns