Dario Bonetti i-a recomandat unui jucător din Italia să aleagă Dinamo: ”M-ar fi vrut la Dinamo”

Dario Bonetti (61 de ani), fostul antrenor al lui Dinamo, a încercat să trimită un tânăr fotbalist român din Italia în Ștefan cel Mare.

Românul Luca Alessandro Mihai (19 ani) a fost propus de Dario Bonetti la Dinamo, dar mutarea nu s-a putut realiza dintr-un motiv evident.

Mijlocașul central Luca Alessandro Mihai nu a ajuns la Dinamo din cauza interdicției la transferuri pe care au primit-o ”roș-albii” în iarnă.

În prezent, mijlocașul român este împrumutat de Spal la AlbinoLeffe, în serie C.

”Dario Bonetti m-ar fi vrut la Dinamo, dar clubul, din păcate, avea interzis la transferuri. Așa că până la urmă dumnealui mi-a recomandat să rămân în Italia și să am continuitate din punct de vedere sportiv.

Am fost împrumutat de SPAL în acest sezon mai întâi la Trento, apoi la AlbinoLeffe.

În plus, aici, în Italia, sunt ocupat și cu facultatea, unde studiez limbile străine și apar situații pe care trebuie să le rezolv la fața locului”, a spus Luca Alesandro Mihai, potrivit sport.ro.

În urmă cu mai mulți ani, mijlocașul a jucat la juniorii lui Dinamo, de unde a plecat în Germania, la Karlsruher SC, pentru ca din 2019 să se stabilească în Italia.

CITESTE SI:

Dorin Șerdean, primul pas în spate, după ce a vândut acțiunile lui Dinamo

Oficialii Unirii Dej au anunțat numărul de bilete acordate fanilor dinamoviști: ”Nu ne cramponăm de acel procent”

”Ei sunt un popor migrator şi nu au nicio treabă cu pământul”

3 gânduri despre &8222;Dario Bonetti i-a recomandat unui jucător din Italia să aleagă Dinamo: ”M-ar fi vrut la Dinamo”&8221;

Lasă un răspuns