Video I Dinamo are fani înfocați printre fotbaliștii Farului: ”Sunt dinamoviști, toată familia”

Dinamo a debutat cu Gloria Buzău în play-off, pe teren propriu, scor 1-1, iar în etapa a 2-a, se va deplasa la Dej, pentru partida cu Unirea. În acest moment, Dinamo e pe locul 4 în play-off, cu 32 de puncte.

În ultima etapă a sezonului regular, cu Poli Timișoara, ”câinii” au avut parte de susținători surpriză. Trei fotbaliști ai Farului au fost pe stadion pentru a sărbători împreună cu fanii calificarea ”câinilor roșii” în play-off-ul ligii secunde.

Dina Grameni, una dintre piesele de bază ale lui Gică Hagi în actualul sezon, a ținut să urmărească din tribunele arenei ”Arcul de Triumf” – pline până la refuz – meciul Dinamo – Poli Timișoara, scor 1-1. Nu a fost singur, ci împreună cu alți doi colegi din lotul Farului.

Cei trei s-au ascuns printre spectatori, astfel încât să nu-i poată surprinde camerele TV, dar i-a dat de gol Nicu Grameni, unchiul mijlocașului de 20 de ani și crainic al grupării din Ștefan cel Mare.

Dinamo a fost aproape să pună mâna pe Constantin Grameni, fotbalistul dorit și de Gigi Becali la FCSB, însă faptul că echipa era sub conducerea lui Pablo Cortacero l-a făcut pe fotbalistul în vârstă de 20 de ani să plece la Farul.

”El a vrut să vină la Dinamo (n.r. să joace). A fost la meciul cu Poli Timișoara, el și încă doi jucători de la Farul, care sunt dinamoviști. Au stat așa, ascunși, acolo.

Uite, nu-i fac bine că spun, n-au voie să meargă la alte meciuri. Am vrut să văd reacția lui la golul lui Dinamo. Știam unde stă, când a marcat Dinamo m-am uitat încolo. Nu l-am mai văzut la loc, zic «Ce-a făcut, a plecat?!». Dar de fapt el zburda pe acolo, se bucura!

Sunt dinamoviști, toată familia. A fost acel moment când ar fi putut să vină la Dinamo, părinții voiau să-l aducă, îi plăteau tot, au o situație materială foarte bună. A nimerit prost, în perioada spaniolă. Mi-ar fi plăcut să fie la Dinamo”, a dezvăluit Nicu Grameni în cadrul emisiunii dedicate suporterilor dinamoviști de la Playsport, ”Dinamo 7/9”.

De asemenea, Nicu Grameni a dezvăluit că nepotul său a fost curtat în ultima perioadă de mai multe echipe din străinătate, dar a preferat să continue sub comanda lui Gică Hagi la Farul pentru a căpăta și mai multă maturitate în joc.

O decizie salutată de unchiul său, în ciuda regretului că nu își poate îndeplini visul de a-l vedea evoluând pentru echipa de suflet, Dinamo.

”Sunt dinamoviști, toată familia. A fost acel moment când ar fi putut să vină la Dinamo, părinții voiau să-l aducă, îi plăteau tot, au o situație materială foarte bună. A nimerit prost, în perioada spaniolă. Mi-ar fi plăcut să fie la Dinamo.

Dar a fost foarte bine că a rămas la Farul, a luat-o pas cu pas, în momentul ăsta are mai multe oferte de afară, dar nu le dă curs, vrea să se maturizeze în joc. E serios, muncitor, are o gândire foarte matură. Are un frate mai mic, născut în 2007, mult mai talentat decât el, dar e putoare (n.r. râde)”, a mai declarat unchiul lui Dina Grameni.

Cotat de site-urile de specialitate la 1,3 milioane de euro, Constantin Grameni a făcut pasul către echipa mare a celor de la Farul Constanța în ianuarie 2021, iar contractul său cu formația lui Gică Hagi este valabil până în vara lui 2027.

Fotbalistul în vârstă de 20 de ani a jucat în sezonul 2022 – 2023 în 30 de meciuri, a dat cinci goluri și a oferit trei pase decisive.

CITESTE SI:

Ministrul de Interne, noi detalii despre noul stadion Dinamo: ”Avem termen de execuție doi ani”

Dario Bonetti i-a recomandat unui jucător din Italia să aleagă Dinamo: ”M-ar fi vrut la Dinamo”

Dorin Șerdean, primul pas în spate, după ce a vândut acțiunile lui Dinamo

4 gânduri despre &8222;Video I Dinamo are fani înfocați printre fotbaliștii Farului: ”Sunt dinamoviști, toată familia”&8221;

Lasă un răspuns