Dorin Șerdean, primul pas în spate, după ce a vândut acțiunile lui Dinamo

Dorin Șerdean a vândut pachetul majoritar de acțiuni de la Dinamo, iar clubul a ajuns să aibă un nou acționariat. Compania Red&White deține 81% din acțiunele lui Dinamo și vrea să aducă echipa noastră din nou în prima ligă. Clubul are datorii în valoare de câteva milioane de euro, iar acționarii sunt dispuși să le achite.

La o lună după ce si-a vândut acțiunile, Dorin Șerdean (53 de ani) începe să-și regleze conturile cu Dinamo și a renunțat la procesul deschis pe 17 noiembrie 2022 în care contesta planul de reorganizare modificat aprobat de Adunarea Generală a Creditorilor.

În comunicarea din 21 martie, Curtea de Apel a anunțat că suspendă judecata apelului declarat de Dorin Șerdean:

”Apelantul a depus la dosar cerere de renunțare la judecată și la dreptul pretins”, a menționat instanța.

În acest proces, fostul acționar majoritar a cerut ca sumele de bani prin care suporterii au ținut Dinamo pe linia de plutire să nu fie recunoscute drept creanțe în noul plan de reorganizare al clubului.

În cazul în care acest lucru s-ar fi întâmplat, fanii din APCH/DDB urmau să-l deposedeze pe Șerdean de acțiuni și să devină acționari majoritari, cu 98%. Acest lucru nu mai este de actualitate, după vânzarea clubului.

Pe de altă parte, Dorin Șerdean a hotărât să continue procesul cu suporterii dinamoviști. Acțiunea a fost începută pe 4 noiembrie 2022, iar acesta a solicitat dizolvarea APCH pentru că urmăreşte un alt scop decât cel pentru care s-a constituit.

În primul termen din acest proces, care a avut loc la mijlocul lunii februarie, instanța de la Judecătoria Sectorului 2 a decis amânarea cauzei. Următorul termen de judecată în această speță este pe 15 mai.

Planul de reorganizare modificat aprobat de adunarea creditorilor la 14 octombrie 2022, dar respins de judecătorul sindic, presupunea ca fanii APCH/DDB să-l deposedeze pe Șerdean de acțiuni și să devină majoritari, cu 98%.

CITESTE SI:

Oficialii Unirii Dej au anunțat numărul de bilete acordate fanilor dinamoviști: ”Nu ne cramponăm de acel procent”

”Ei sunt un popor migrator şi nu au nicio treabă cu pământul”

”Tricolorii” U20 au egalat pe final Portugalia, cu o execuție superbă de la distanță

3 gânduri despre &8222;Dorin Șerdean, primul pas în spate, după ce a vândut acțiunile lui Dinamo&8221;

Lasă un răspuns