Oficialii Unirii Dej au anunțat numărul de bilete acordate fanilor dinamoviști: ”Nu ne cramponăm de acel procent”

Dinamo se pregătește de reluarea campionatului, după pauza competițională cauzată de meciurile echipelor naționale. Liga a 2-a, se reia cu etapa a 2-a, unde Dinamo va face deplasarea la Dej pentru meciul de foc cu Unirea.

Până la duelul din 2 aprilie, cu Dejul, ”câinii” au programat o partidă amicală cu Petrolul Ploiești. Meciul test se va juca, sâmbătă, 25 martie, la ora 12:00, pe terenul central al Bazei Săftica. Dinamo nu va permite accesul spectatorilor.

Fanii lui Dinamo au primit 1.500 de bilete pentru Unirea Dej – Dinamo București

Președintele formației din Dej, Gabriel Magdaș a anunțat că suporterii dinamoviști, fanii lui Dinamo au primit 1.500 de bilete pentru deplasarea de duminica viitoare (n.r. 2 aprilie), ora 16:00.

”Am vorbit cu reprezentanții lui Dinamo și le vom acorda jumătate din biletele pentru această dispută, în jur de 1.500. Știm că sunt mulți fani ai alb-roșiilor în zonă și venim în întâmpinarea lor.

Nu ne cramponăm de acel procent de 5 la sută din capacitatea stadionului pentru galeria oaspeților, vrem să oferim dejenilor, iubitorilor de sport și fotbal, un eveniment de ținută”, a precizat Gabriel Magdaș, președintele formației din Dej.

Tichetele rezervate fanilor lui Dinamo au fost puse de azi în vânzare. Nu pot fi achiziționate online, ci doar la casele de bilete de la stadionul din Dej, iar costul unui bilet este în valoare de 20 de lei.

În etapa a treia, Dinamo revine pe teren propriu pentru partida cu Oțelul Galați. Meciul a fost programat vineri, 7 aprilie, de la ora 20:30. Cel mai probabil se va disputa pe stadionul devenit deja casă pe dinamoviști, ”Arcul de Triumf”.

În acest moment, Dinamo e pe locul 4 în play-off, cu 32 de puncte, iar Gloria Buzău e sub ea, cu același punctaj, 32. Formația lui Ovidiu Burcă a urcat un loc, peste Unirea Dej, care a pierdut partida cu Steaua, scor 0-3, dar care are tot 32 de puncte.

Cum arată clasamentul în play-off-ul Ligii 2 după prima etapă

1. Steaua București 43p;
2. Poli Iași 43p;
3. Oțelul Galați 36p;
4. DINAMO BUCUREȘTI 32p;
5. Gloria Buzău 32p;
6. Unirea Dej 32p.

Programul lui Dinamo în play-off

Etapa II – 2 aprilie

Unirea Dej – DINAMO

Etapa III – 7 aprilie

DINAMO – Oțelul

Etapa IV – 14 aprilie

Steaua – DINAMO

Etapa V – 22 aprilie

DINAMO – Poli Iași

Etapa VI – 29 aprilie

Gloria Buzău – DINAMO

Etapa VII – 6 mai

DINAMO – Unirea Dej

Etapa VIII – 10 mai

Oțelul – DINAMO

Etapa IX – 13 mai

DINAMO – Steaua

Etapa X – 20 mai

Poli Iași – DINAMO

CITESTE SI:

”Ei sunt un popor migrator şi nu au nicio treabă cu pământul”

”Tricolorii” U20 au egalat pe final Portugalia, cu o execuție superbă de la distanță

Vlad Iacob, lăudat de de noua conducere: ”Este un lucru extraordinar” + Mesaj către suporteri

3 gânduri despre &8222;Oficialii Unirii Dej au anunțat numărul de bilete acordate fanilor dinamoviști: ”Nu ne cramponăm de acel procent”&8221;

Lasă un răspuns