Amicalul cu Germania U21 se va juca cu casa închisă! Surpriză pentru suporteri din partea unuia dintre sponsori

România U21 va juca împotriva reprezentativei similare a Germaniei, astăzi, de la ora 19:00, pe stadionul lui Hermannstadt, în al doilea meci amical din luna martie al echipei conduse de Emil Săndoi.

“Tricolorii” mici vin după eșecul contra Portugaliei, scor 0-2, în partida jucată pe stadionul Steaua, zilele trecute.

Cu mai multe ore rămase până la startul partidei, Federația Română de Fotbal a anunțat că au fost epuizate toate tichetele puse în vânzare pentru duelul cu Germania. Astfel, la partida care se dispută în Sibiu vor asista peste 8.000 de spectatori.

“Jucăm cu stadionul plin la Sibiu! Toate biletele pentru meciul cu Germania U21 au fost vândute! ROMÂNIA U21 – GERMANIA U21 este astăzi, 28 martie, de la ora 19:00”, a anunțat FRF.

Supriză pentru suporteri din partea unuia dintre sponsorii echipei naționale

Întrebat în ce culoare ar trebui să se îmbrace suporterii echipei naționale, Emil Săndoi, selecționerul naționalei Under 21, a răspuns fără să stea pe gânduri: ”În galben”.

Ei bine, la partida de la Sibiu dintre naționala U21 a României și cea similară a Germaniei, acest deziderat se poate împlini măcar pentru fanii de la Tribuna a II-a. Aceștia vor primi un tricou în această culoare drept cadou din partea unuia dintre sponsorii echipei naționale, ”Penny”.

Emil Săndoi anunță schimbări în echipa României U21 pentru amicalul cu Germania U21

Nemulțumit de felul în care s-a prezentat echipa sa la meciul cu Portugalia U20, Emil Săndoi a anunțat schimbări drastice pentru duelul împotriva campioanei europene en-titre. ”Mi-e greu să comentez alte meciuri, sunt supărat după jocul nostru, pentru că am arătat foarte rău în prima repriză. Poate că și eu am greșit că am încercat să pun o presiune pe ei, presiune de care ei se vor lovi pe parcursul turneului final.

Le-am pus că noi nu am avut o campanie de calificare, o campanie care te călește și individual, și colectiv, pentru că sunt meciuri pe muchie de cuțit, concentrarea trebuie să fie la maximum. Cred că suferim la aspectul acesta.

I-am simțit înaintea celorlalte meciuri destul de capacitați. Acum nu știu ce să spun, pentru că jocul și rezultatul au fost neplăcute pentru toți. Sperăm să schimbăm impresia din meciul cu Portugalia, e normal să existe critici.

La meciul de mâine vor fi multe schimbări, cred că o să fie 8 jucători noi față de meciul cu Portugalia. E posibil să mai bănuiască și jucătorii primul 11. Până acum, având puține acțiuni cu ei, m-am ferit ca ei să își dea seama de primul 11”, a declarat Emil Săndoi, potrivit digisport.ro.

Se anunță un stadion plin și o atmosferă de zile la mari la Sibiu, însă Emil Săndoi speră ca acest aspect să nu îi deruteze pe jucătorii de la naționala României U21. Partida cu Germania U21 este ultimul test înaintea aventurii de la Euro 2023 care va avea loc în vară.

”Am înțeles că va fi stadionul plin, dar sper să nu ne încețoșeze în deciziile pe care le luăm. Adrenalina asta nu trebuie să depășească anumite cote. Întâlnim campioana en-titre, sper să fim pregătiți, poate că până acum nu am fost pregătiți nici mental pentru adversarii pe care i-am întâlnit.

Dar pentru această partidă, am crezut că ei trebuie să fie pregătiți mai bine mental nu înaintea meciului, ci cu două-trei zile înainte.

Sperăm să găsim cea mai bună soluție, o să încercăm să folosim toți jucătorii pe care îi avem, chiar dacă uneori avem de suferit, pentru că noi vrem să creștem grupul de jucători pe care îi avem în vizorul nostru. Poate că Portugalia nu își permite să facă asta, ei au un bazin mai mare de selecție, asta e situația”, a mai spus Emil Săndoi.

CITESTE SI:

FRF a anunțat în ce condiţii se va produce debarcarea lui Iordănescu Jr: ”Dacă nu face asta, pleacă”

Handbal I Greva din Germania a schimbat planurile lui Dinamo! Câte ore va face campioana României până la Kiel

Dinamo, la un pas să devină club milionar: ”Nu există echipă în România să aibă asemenea investitori!”

3 gânduri despre &8222;Amicalul cu Germania U21 se va juca cu casa închisă! Surpriză pentru suporteri din partea unuia dintre sponsori&8221;

Lasă un răspuns