FRF a anunțat în ce condiţii se va produce debarcarea lui Iordănescu Jr: ”Dacă nu face asta, pleacă”

Adus pe banca tehnică a României la începutul lui 2022, la aproape două luni după despărţirea de Mirel Rădoi, Edi Iordănescu a avut parte de unul dintre cele mai dezastruoase mandate la naţională de până acum.

Sub comanda noului selecţioner, ”tricolorii” au retrogradat din divizia B a Nations League, suferind două rezultate umilitoarea împotriva Muntenegrului, care ne-a învins 5-0 la general.

Pe lângă campania execrabilă din Liga Naţiunilor, România nu a impresionat nici în amicalele disputate, reuşind să treacă doar de naţionala Republicii Moldova. În celelalte jocuri de pregătire, ”tricolorii” au remizat cu Israel şi au fost învinşi de Grecia şi Slovenia.

Aşadar, viitorul nu pare foarte promiţător pentru Edi Iordănescu şi jucătorii săi, iar Andrei Vochin a confirmat că antrenorul de 44 de ani îşi joacă postul în aceste preliminarii.

Oficialul FRF a confirmat că dacă România nu se califică la Euro 2024, atunci Edi Iordănescu va părăsi echipa naţională. Acesta a mai punctat că, de acum încolo, întrucât este ultima sa şansă, Iordănescu jr. nu va mai accepta orice fel de abatere a jucătorilor săi.

”El, acum, îşi joacă cartea, pur şi simplu. Adică el, dacă nu califică echipa naţională a României, pleacă. (n.r. şi nu mai e dispus să facă concesii) Nu mai e dispus să facă nimic. E pe cont propriu, în momentul ăsta.

Până acum, a înţeles anumiţi jucători, a încercat să îi facă să înţeleagă că la echipa naţională trebuie să vii cu alt spirit, cu altă dorinţă, cu altă atitudine, cu altceva, să arăţi că vrei”, a declarat Andrei Vochin, la Orange Sport.

România-Belarus, în etapa a 2-a a Grupei I preliminare pentru EURO 2024, este programat în această seară, de la ora 21:45, pe Arena Națională din București.

Bieloruşii au suferit un eşec drastic în prima etapă, împotriva Elveţiei, scor 0-5, pe ”teren propriu”, la Novi Sad, în Serbia.

CITESTE SI:

Handbal I Greva din Germania a schimbat planurile lui Dinamo! Câte ore va face campioana României până la Kiel

Dinamo, la un pas să devină club milionar: ”Nu există echipă în România să aibă asemenea investitori!”

Precizările FRF pentru suporterii naționalei României, după ce UEFA a deschis o procedură disciplinară

3 gânduri despre &8222;FRF a anunțat în ce condiţii se va produce debarcarea lui Iordănescu Jr: ”Dacă nu face asta, pleacă”&8221;

Lasă un răspuns