Golgheterul Unirii Dej și-a propus să încurce din nou pe Dinamo: ”Cred și simt că putem”

Dinamo se pregătește de duelul din etapa a 2-a cu Unirea Dej, un meci direct pentru cel puțin un loc la barajul de promovare din luna mai. Cele două echipe sunt la egalitate, 32 de puncte, dar ”câinii roșii” au avantajul golaverajului.

În sezonul regulat, Unirea Dej a învins Dinamo, scor 3-2, în care Angelo Cocian a marcat de două pentru formația ardeleană, într-un meci intens disputat la Clinceni, în etapa a 4-a.

Victoria Dej-ului de la finalul lunii august a anului trecut a fost o victorie nemeritată, deoarece Dinamo vene după șocul retrogradări la care au contribuit și plecările jucătorilor, staff-ului tehnic și marea parte din conducerea administrativă, iar lucrurile nu erau deloc așezate la echipa noastră.

Acum, lucrurile stau diferit. Cu toate acestea mijlocaș celor de la Dej, Angelo Cocian speră să obțină o nouă victorie în fața ”câinilor”:

”Noi pregătim partida cu Dinamo la victorie, ca de obicei, nu vrem să ne dăm la o parte. Luăm meci cu meci și vedem unde vom fi la final de play-off. Avem speranțe că vom fi sus. Pentru oraș și pentru noi este o realizare accederea în play-off, însă nu vrem să ne mulțumim cu puțin. Cred și simt că putem mai mult”, a declarat Angelo Cocian înaintea partidei de duminică.

Se anunță o atmosferă incendiară, la meci, unde aproximativ 3.000 de persoane vor participa duminică, 2 aprilie, de la ora 16:00, la duelul dintre Unirea Dej și Dinamo București. La confruntarea de pe Stadionul Municipal Dej, urmând să participe în jur de 1500 de suporteri ai dinamoviștilor, atât din capitală, cât și din alte zone ale țării.

”Cu Dinamo va fi un meci tare. Jucăm acasă și asta trebuie să se vadă în atitudinea noastră. Vrem să intrăm curajoși pe teren și să ne facem jocul nostru, care ne-a adus până aici. Va fi o atmosferă incredibilă. Mai ales că se anunță mulți dinamoviști, de la București și din zona Ardealului. Oricum, mizez că vor fi și mulți localnici alături de noi, care vor întreține atmosfera”, a mai declarat mijlocașul în vârstă de 22 de ani.

9 goluri a marcat Cocian în sezonul regulat în 20 de meciuri. E al 2-lea golgheter al diviziei secunde, după Chipirliu (CSA Steaua, 12).

Sold-out pentru întâlnirea Unirea Dej – Dinamo

Stadionul ”Unirea” din Dej are o capacitate de 3.000 de locuri. Astfel, tichetele s-au vândut ca ”pâinea caldă”, așa cum a anunțat conducerea clubului clujean. Prin urmare, jocul se va disputa cu casa închisă.

Cum arată clasamentul în play-off-ul Ligii 2 după prima etapă

1. Steaua București 43p;
2. Poli Iași 43p;
3. Oțelul Galați 36p;
4. DINAMO BUCUREȘTI 32p;
5. Gloria Buzău 32p;
6. Unirea Dej 32p.

CITESTE SI:

”Militarii” sunt cu gândul la derby după stabilirea meciului cu Dinamo: ”Am spus că mi-aș dori ca Dinamo să intre în play-off”

Video I Dinamo învinge pe Kiel și pleacă cu fruntea sus din Germania

S-a stabilit programul etapelor 3 și 4. Când se joacă derby-ul Steaua – Dinamo

3 gânduri despre &8222;Golgheterul Unirii Dej și-a propus să încurce din nou pe Dinamo: ”Cred și simt că putem”&8221;

Lasă un răspuns