Se anunță o atmosferă incendiară pe Ghencea! Câte bilete au primit ”câinii” pentru derby-ul cu Steaua

CSA Steaua București – Dinamo București e unul dintre cele mai așteptate meciuri din acest sezon în fotbalul românesc, chiar dacă duelul are loc în Liga 2.

Derby-ul din Liga este programat să se dispute a doua zi de Paşti, pe stadionul Ghencea, luni, 17 aprilie, de la ora 18:00. Suporterii dinamoviști vor primi 5.000 de bilete pentru meciul cu CSA, costul unui tichet este în valoare de 15 lei, iar ”câinii” promit să se deplaseze într-un număr mare în Ghencea. Vom revenii cu detalii despre metoda de achiziționare a biletelor.

”5000 în Ghencea

Nu există deplasare care să ne trezească amintiri mai plăcute decât cele de pe Ghencea. Indiferent de scor, meciurile jucate pe Ghencea începeau mereu cu cel puțin 2 săptămâni înainte de fluierul de start. Ne imaginam deja mii de câini în corteo, luând cu asalt cartierul Militari până spre cel mai ostil teritoriu din tot Bucureștiul față de câini.

Nopți petrecute la vopsit de coregrafie, măsurători, mirosuri de vopsea și alte sacrificii deveneau din ce în ce mai ușoare atunci când știam că vom fi la ei acasă, iar ei nu vor avea noroc.

Când credeam că toate astea s-au oprit și că niciun meci cu ei (oricare-ar fi) nu va mai fi la fel, iată-ne din nou pregătiți. Doar că de data asta vom fi mulți, vom fi 5000 și vom merge la ei din nou în sărbătoarea care le provoacă una dintre cele mai negre amintiri.

În a doua zi de Paște, ne vom strânge toți ca într-o mare familie și vom merge din nou la ei pentru a le aduce aminte că suntem în continuare aici, doar că pe banii noștri și pe eforturile proprii. Ne vom aminti de acel Paște din 2007 când le-am provocat o suferință de nedescris, când lumea se pregătea să ia Lumina, iar noi le-o stingeam. De data asta, ei vor avea lumina aprinsă, dar a noastră va fi mai puternică pentru că a noastră vine din eforturile pe care le-am depus din suflet și nu le-a făcut vreun minister pentru noi.

Așadar, câinilor, în a doua zi de Paște va fi despre o deplasare istorică. Avem 5000 de bilete pentru meciul din Ghencea, iar acesta se va juca la ora 18:00, luni, 17 aprilie. Un bilet costă 15 lei.

Nu există scuze pentru care să nu ne prezentăm într-un număr uriaș pentru ceea ce va fi, poate, cea mai frumoasă deplasare și cea mai frumoasă amintire din Liga 2, despre care sperăm să rămână amintire.

CU TOȚII ÎN GHENCEA!”, este mesajul publicat de liderii galeriei alb-roşii pe pagina oficială de facebook.

Derby-ul Dinamo – CSA Steaua deține recordul de spectatori în Liga 2 în acest sezon

La meciul disputat pe Arena Națională între Dinamo și CSA Steaua au asistat 18.000 de suporteri, dintre care ”militarii” au avut aproximativ 5.000. Rămâne de văzut dacă acest record de spectatori din acest sezon va cădea pe Ghencea, un stadion cu o capacitate de 31.254 de locuri.

În acest moment, Dinamo e pe locul 4 în play-off, cu 32 de puncte, iar Gloria Buzău e sub ea, cu același punctaj, 32. Formația lui Ovidiu Burcă a urcat un loc, peste Unirea Dej, care a pierdut partida cu Steaua, scor 0-3, dar care are tot 32 de puncte.

Cum arată clasamentul în play-off-ul Ligii 2 după prima etapă

1. Steaua București 43p;
2. Poli Iași 43p;
3. Oțelul Galați 36p;
4. DINAMO BUCUREȘTI 32p;
5. Gloria Buzău 32p;
6. Unirea Dej 32p.

Programul etapei a doua din Liga 2:

Oțelul – Steaua | joi, 30 martie, ora 20:00;

Poli Iași – Gloria Buzău | vineri, 31 martie, ora 18:00;

Unirea Dej – DINAMO| duminică, 2 aprilie, ora 16:00.

Programul etapei a treia din Liga 2:

DINAMO – Oțelul | vineri, 7 aprilie, ora 20:30;

Gloria Buzău – Unirea Dej | sâmbătă, 8 aprilie, ora 12:30;

Steaua – Poli Iași | marți, 11 aprilie, ora 19:00.

Programul etapei a patra din Liga 2:

Oțelul – Gloria Buzău | joi, 13 aprilie, ora 20:00;

Poli Iași – Unirea Dej | sâmbătă, 15 aprilie, ora 14:15;

Steaua – DINAMO| luni, 17 aprilie, ora 18:00.

CITESTE SI:

Concluziile lui Xavi Pascual după sezonul excelent reușit de Dinamo în Liga Campionilor

Oficial I Oțelul Galați, fără principal și căpitan la meciul cu Dinamo

Golgheterul Unirii Dej și-a propus să încurce din nou pe Dinamo: ”Cred și simt că putem”

3 gânduri despre &8222;Se anunță o atmosferă incendiară pe Ghencea! Câte bilete au primit ”câinii” pentru derby-ul cu Steaua&8221;

Lasă un răspuns