Video I Dani Iglesias aduce victoria de la Dej și devine golgheterul ”haitei”

Dinamo s-a impus într-o manieră autoritară în deplasarea de la Unirea Dej, scor 3-0.

”Câinii” își asigură locul ce duce în Liga 1 (n. r. locul 4). Dinamoviști și-au luat revanșa pentru eșecul din sezonul regulat, când cetățenii din Dej se impuneau în fața lui Dinamo la Clinceni, 3-2. Însă echipa noastră e o echipă complet schimbată față de acel moment. Peste noapte, Dinamo a devenit una dintre cele mai solide echipe din eșalonul secund, aspect demonstrat cu vârf și îndesat și duminică, pe terenul contracandidatei la promovare.

Dinamoviștii au controlat meciul și au avut prima ocazie în minutul 9, când portarul a scos din vinclu șutul lui Iglesias. Elevii lui Burcă au marcat două goluri în 4 minute. Pe primul l-a reușit Larrucea, în minutul 27, iar apoi a înscris și Iglesias.

În ciuda celor trei schimbări făcute de antrenorul Unirii Dej imediat după golul al doilea, soarta meciului nu a putut fi schimbată. Ba mai mult, Dinamo a mai avut o ocazie mare peste câteva minute, prin Larrucea.

Repriza a doua a început cu bara aceluiași spaniol Larrucea, iar prima ocazie cât de cât mai reușită a Unirii a venit abia în minutul 68.

Însă cei care au marcat au fost tot “câinii”, prin șutul frumos al lui Iglesias, din afara careului, iar Unirea Dej – Dinamo s-a terminat 0-3.

Ținem să îi informăm pe căminarii din presa sportivă, că Dinamo și-a asigurat locul care duce la baraj. Înaintea partidei de astăzi, Dinamo ocupa locul 4 cu 32 de puncte.

În urma victoriei de la Dej, echipa noastră are 35 de puncte și ocupă locul 4 în clasamentul ligii secunde.

Gorka Larrucea (30 de ani) a reușit al doilea său gol pentru Dinamo, în 13 meciuri disputate în Liga 2. Daniel Iglesias (27 ani) are acum 5 goluri înscrise pentru bucureșteni, în 19 partide în care a fost utilizat în campionat de Ovidiu Burcă. Acesta devine golgheterul echipei, devansându-i pe Iulian Roșu și Ahmed Bani, ambii cu câte patru reușite.

Cum arată clasamentul în play-off-ul Ligii 2 după a doua etapă

  1. Poli Iași 44p;
  2. Steaua București 43p;
  3. Oțelul Galați 39p;
  4. DINAMO BUCUREȘTI 35p;
  5. Gloria Buzău 33p;
  6. Unirea Dej 32p.

Programul etapei a treia din Liga 2:

DINAMO – Oțelul | vineri, 7 aprilie, ora 20:30;

Gloria Buzău – Unirea Dej | sâmbătă, 8 aprilie, ora 12:30;

Steaua – Poli Iași | marți, 11 aprilie, ora 19:00.

Programul etapei a patra din Liga 2:

Oțelul – Gloria Buzău | joi, 13 aprilie, ora 20:00;

Poli Iași – Unirea Dej | sâmbătă, 15 aprilie, ora 14:15;

Steaua – DINAMO| luni, 17 aprilie, ora 18:00.

CITESTE SI:

Unirea Dej – Dinamo. Cum arată primul 11 trimis de Ovidiu Burcă

Video I Ovidiu Burcă, mesaj de apreciere pentru unul dintre cei mai devotați dinamoviști: ”Reprezintă o entitate aparte!”

Avancronică I Unirea Dej – Dinamo București

3 gânduri despre &8222;Video I Dani Iglesias aduce victoria de la Dej și devine golgheterul ”haitei”&8221;

Lasă un răspuns