Video I Ovidiu Burcă, prima reacție după victoria cu scor de neprezentare de la Dej

Dinamo a obţinut o victorie categorică, în a doua etapă de play-off. ”Câinii” s-au impus cu 3-0 pe terenul celor de la Unirea Dej. Iglesias, cu o ”dublă”, şi Larrucea, au fost marcatorii lui Dinamo.

După joc, Ovidiu Burcă, antrenorul lui Dinamo, a transmis că echipa sa a fost superioară și a vorbit despre meciul de runda viitoare, cu Oțelul.

De asemenea, Burcă a vorbit şi despre derby-ul cu Oţelul, din etapa viitoare. Antrenorul a declarat că meciul cu trupa lui Dorinel Munteanu va fi unul ”de foc”, şi astfel jucătorii trebuie să se pregătească bine.

Pe de altă parte, tehnicianul lui Dinamo a oferit declaraţii şi despre derby-ul cu CSA Steaua, care se va desfăşura peste două runde. Burcă susţine că Dinamo are o rivalitate istorică cu ”militarii”.

”A fost clar că am fost echipa mai bună, s-a văzut pe teren. În play-off, toate meciurile sunt tari, sunt echipe care au demonstrat că sunt cele mai bune. Toate meciurile sunt foarte tari, întâlnim echipe foarte bine organizate. Noi suntem tineri care încearcă să se realizeze.

Nu pot să spun că este un meci crucial cu Oțelul, dar, da, este o echipă care ne-a bătut în prima parte a campionatului, care are un antrenor important, care a transferat jucători cu experiență. Trebuie să ne recuperăm repede și să ajungem la turație maximă la meciul cu Galațiul.

N-aș vrea să ne gândim la meciul cu Steaua, o luăm meci cu meci. Noi încercăm să avem aceeași atitudine indiferent de adversar, dar, da, cu CSA Steaua e o rivalitate istorică”, a spus Ovidiu Burcă la finalul disputei cu Uniea Dej.

@doar_dinamo_official

Dinamo învinge cu scor de neprezentare, Unirea în etapa a 2-a. Partida s-a diputat în Dej. Pentru Dinamo au marcat: G. Larrucea ⚽ 27′, D. Iglesias ⚽ 30′, ⚽ 77′.

♬ original sound – Doar_Dinamo_Official – Doar_Dinamo_Official

Câte bilete au primit fanii lui Dinamo, la derby-ul cu CSA Steaua

Dinamo și CSA Steaua se vor duela într-un meci din etapa a 4-a a play-off-ului din Liga a 2-a. Partida va stârni un interes uriaș din partea fanilor ambelor echipe.

Suporterii lui Dinamo au anunțat deja faptul că au primit 5000 de bilete pentru duelul care se va desfășura în Ghencea, pe 17 aprilie, de la ora 18:00.

”Avem 5000 de bilete pentru meciul din Ghencea, iar acesta se va juca la ora 18:00, luni, 17 aprilie. Un bilet costă 15 lei.

Nu există deplasare care să ne trezească amintiri mai plăcute decât cele de pe Ghencea. Indiferent de scor, meciurile jucate pe Ghencea începeau mereu cu cel puțin 2 săptămâni înainte de fluierul de start. Ne imaginam deja mii de câini în corteo, luând cu asalt cartierul Militari până spre cel mai ostil teritoriu din tot Bucureștiul față de «câini».

În a doua zi de Paște, ne vom strânge toți ca într-o mare familie și vom merge din nou la ei pentru a le aduce aminte că suntem în continuare aici, doar că pe banii noștri și pe eforturile proprii. Ne vom aminti de acel Paște din 2007 când le-am provocat o suferință de nedescris, când lumea se pregătea să ia Lumina, iar noi le-o stingeam.

De data asta, ei vor avea lumina aprinsă, dar a noastră va fi mai puternică pentru că a noastră vine din eforturile pe care le-am depus din suflet și nu le-a făcut vreun minister pentru noi. Așadar, câinilor, în a doua zi de Paște va fi despre o deplasare istorică”, se arată în comunicatul emis de PCH, pe pagina oficială de Facebook.

Cum arată clasamentul în play-off-ul Ligii 2 după a doua etapă

  1. Poli Iași 44p;
  2. Steaua București 43p;
  3. Oțelul Galați 39p;
  4. DINAMO BUCUREȘTI 35p;
  5. Gloria Buzău 33p;
  6. Unirea Dej 32p.

Programul etapei a treia din Liga 2:

DINAMO – Oțelul | vineri, 7 aprilie, ora 20:30;

Gloria Buzău – Unirea Dej | sâmbătă, 8 aprilie, ora 12:30;

Steaua – Poli Iași | marți, 11 aprilie, ora 19:00.

Programul etapei a patra din Liga 2:

Oțelul – Gloria Buzău | joi, 13 aprilie, ora 20:00;

Poli Iași – Unirea Dej | sâmbătă, 15 aprilie, ora 14:15;

Steaua – DINAMO| luni, 17 aprilie, ora 18:00.

CITESTE SI:

Video I Dani Iglesias aduce victoria de la Dej și devine golgheterul ”haitei”

Unirea Dej – Dinamo. Cum arată primul 11 trimis de Ovidiu Burcă

Video I Ovidiu Burcă, mesaj de apreciere pentru unul dintre cei mai devotați dinamoviști: ”Reprezintă o entitate aparte!”

4 gânduri despre &8222;Video I Ovidiu Burcă, prima reacție după victoria cu scor de neprezentare de la Dej&8221;

Lasă un răspuns