Video I Oficialii lui Dej recunosc: ”Dinamo a fost mai bună din toate punctele de vedere”

Dinamo s-a impus, 3-0, la Dej, în fața Unirii, în runda a doua din play-off-ul din Liga 2.

Ardelenii nu s-au ridicat la nivelul lui Dinamo, lucru remarcat și de tehnicianul, Dragoș Militaru la final.

Militaru, chiar dacă a confirmat că Unirea Dej trebuia să fie la un nivel mai bun decât cel arătat, a lăudat jucătorii pentru efortul depus, pentru că doar astfel pot crește și prinde experiență pentru dezvoltarea lor, pentru o carieră mai bună.

Din acest motiv, pentru a le da încredere jucătorilor, Dragoș Militaru a spus că preferă să piardă în play-off, cu cele mai bune echipe ale Ligii 2, decât să joace în play-out meciuri fără miză, fără măcar emoțiile retrogradării, fără presiune.

”Dinamo a fost echipa mai bună, nu ne-am ridicat la nivelul la care îmi doream, dar sunt meciuri din care învățăm. Prefer să pierd meciuri în play-off, luptând pentru promovare, decât să fi jucat în play-out meciuri fără miză. Asta e concluzia mea și o s-o spun mereu. Prefer să pierd toate meciurile din play-off, decât să jucăm în play-out.

Nu mă așteptam să fie acest scor, pregătisem bine meciul, dar când în primele 30 de minute iei două goluri, unul din corner, pe care nu trebuia să îl luăm… asta a fost! Un pic dezamăgit, poate mă așteptam la mai mult, pentru că am jucat acasă, am jucat în fața spectatorilor, dar asta a fost, nu sunt supărat pe jucători. Știu cât au muncit jucătorii, știu de unde am plecat. Încercăm să ne depășim limitele.

Dacă ne uităm la ce echipe au rămas în play-out, sunt și mai mulțumit de ce am realizat. E o diferență între noi și echipele din play-off, dar încercăm să facem diferența cât mai mică. Fiecare echipă are jucători care au evoluat în Liga 1, în cupele europene, jucători cu mare experiență. Noi suntem începători, al doilea sezon în Liga 2, avem un play-off de care vrem să ne bucurăm până la final.

Nu se știe ce se va întâmpla, garanția e că noi vom lupta să devenim mai buni, jucătorii să evolueze, echipa să evolueze, să ne batem pentru șansa noastră.

Nu e nimic pierdut, nu avem nimic de pierdut din acest play-off. Avem meciuri foarte bune, 10 meciuri care trebuie să ne ajute să progresăm. Iau fiecare meci ca pe un câștig”, a spus Dragoș Militaru la finalul partidei.

Dani Iglesias aduce victoria de la Dej și devine golgheterul ”haitei”

”Câinii” își asigură locul ce duce în Liga 1 (n. r. locul 4). Dinamoviști și-au luat revanșa pentru eșecul din sezonul regulat, când cetățenii din Dej se impuneau în fața lui Dinamo la Clinceni, 3-2. Însă echipa noastră e o echipă complet schimbată față de acel moment. Peste noapte, Dinamo a devenit una dintre cele mai solide echipe din eșalonul secund, aspect demonstrat cu vârf și îndesat și duminică, pe terenul contracandidatei la promovare.

Dinamoviștii au controlat meciul și au avut prima ocazie în minutul 9, când portarul a scos din vinclu șutul lui Iglesias. Elevii lui Burcă au marcat două goluri în 4 minute. Pe primul l-a reușit Larrucea, în minutul 27, iar apoi a înscris și Iglesias.

În ciuda celor trei schimbări făcute de antrenorul Unirii Dej imediat după golul al doilea, soarta meciului nu a putut fi schimbată. Ba mai mult, Dinamo a mai avut o ocazie mare peste câteva minute, prin Larrucea.

Repriza a doua a început cu bara aceluiași spaniol Larrucea, iar prima ocazie cât de cât mai reușită a Unirii a venit abia în minutul 68.

Însă cei care au marcat au fost tot „câinii”, prin șutul frumos al lui Iglesias, din afara careului, iar Unirea Dej – Dinamo s-a terminat 0-3.

Ținem să îi informăm pe căminarii din presa sportivă, că Dinamo și-a asigurat locul care duce la baraj. Înaintea partidei de astăzi, Dinamo ocupa locul 4 cu 32 de puncte.

În urma victoriei de la Dej, echipa noastră are 35 de puncte și ocupă locul 4 în clasamentul ligii secunde.

@doar_dinamo_official

Dinamo învinge cu scor de neprezentare, Unirea în etapa a 2-a. Partida s-a diputat în Dej. Pentru Dinamo au marcat: G. Larrucea ⚽ 27′, D. Iglesias ⚽ 30′, ⚽ 77′.

♬ original sound – Doar_Dinamo_Official – Doar_Dinamo_Official

Gorka Larrucea (30 de ani) a reușit al doilea său gol pentru Dinamo, în 13 meciuri disputate în Liga 2. Daniel Iglesias (27 ani) are acum 5 goluri înscrise pentru bucureșteni, în 19 partide în care a fost utilizat în campionat de Ovidiu Burcă. Acesta devine golgheterul echipei, devansându-i pe Iulian Roșu și Ahmed Bani, ambii cu câte patru reușite.

Cum arată clasamentul în play-off-ul Ligii 2 după a doua etapă

  1. Poli Iași 44p;
  2. Steaua București 43p;
  3. Oțelul Galați 39p;
  4. DINAMO BUCUREȘTI 35p;
  5. Gloria Buzău 33p;
  6. Unirea Dej 32p.

Programul etapei a treia din Liga 2:

DINAMO – Oțelul | vineri, 7 aprilie, ora 20:30;

Gloria Buzău – Unirea Dej | sâmbătă, 8 aprilie, ora 12:30;

Steaua – Poli Iași | marți, 11 aprilie, ora 19:00.

Programul etapei a patra din Liga 2:

Oțelul – Gloria Buzău | joi, 13 aprilie, ora 20:00;

Poli Iași – Unirea Dej | sâmbătă, 15 aprilie, ora 14:15;

Steaua – DINAMO| luni, 17 aprilie, ora 18:00.

CITESTE SI:

Handbal I ”În campionat se pare că nu avem adversar”

Video I Ovidiu Burcă, prima reacție după victoria cu scor de neprezentare de la Dej

Video I Dani Iglesias aduce victoria de la Dej și devine golgheterul ”haitei”

4 gânduri despre &8222;Video I Oficialii lui Dej recunosc: ”Dinamo a fost mai bună din toate punctele de vedere”&8221;

Lasă un răspuns