Dinamo primește și vești bune de la Tribunal

Luni, 3 aprilie 2023, s-au judecat cererile de faliment pe care diverși creditori le-au făcut pe adresa clubului Dinamo.

În ședința de astăzi s-au judecat cererile de faliment pe care diverși creditori le-au făcut pe adresa clubului Dinamo, iar decizia a fost aceea de amânare la cererile de faliment, iar noul termen va fi după data de 15 mai.

Dinamo a depus la tribunal, pe 16 martie, un alt plan de reorganizare modificat, cu prelungirea perioadei de implementare, după ce instanța l-a respins în decembrie pe cel propus inițial.

Conform Tabelului definitiv actualizat al creditorilor, creanțele de la masa credală au o valoare de aproximativ 37,3 milioane de lei, aproximativ 7,4 milioane de euro. Prin noul plan se dorește reducerea acestei sume la aproximativ 2,4 milioane de euro.

24. 956.076 lei (aproximativ 5 milioane euro) reprezintă creanța totală înscrisă la categoria chirografari, categoria defavorizată conform noului plan

Administratorul judiciar, Răzvan Zăvăleanu, a convocat adunarea creditorilor SC Dinamo 1948 SA în ziua de 7 aprilie, pentru a fi supus la vot aprobarea noului plan. Noul ”plan” este al 3-lea conceput de firma de insolvență RTZ, care lucrează cu Dinamo, din 2021 încoace, iar el se va întinde pe încă doi ani, până în 2025.

CITESTE SI:

Video i Golgheterul ”haitei” a concluzionat victoria de la Dej. Ce spune despre UNICUL DERBY

Video I Oficialii lui Dej recunosc: ”Dinamo a fost mai bună din toate punctele de vedere”

Handbal I ”În campionat se pare că nu avem adversar”

3 gânduri despre &8222;Dinamo primește și vești bune de la Tribunal&8221;

Lasă un răspuns