Dusan Uhrin, gest de dragoste pentru Dinamo: ”Am ajuns la o înțelegere”

Luni, 3 aprilie, la Tribunalul București a avut loc un nou termen în procesul de insolvență al SC Dinamo 1948 SA.

Printre punctele de rezolvat pe ordinea de zi a fost și cazul lui Dusan Uhrin jr. (55 de ani). Antrenorul ceh care a retrogradat cu ”câinii”, în urma barajului cu ”U” Cluj, are de recuperat de la alb-roșii suma de 12.800 de euro, salariile aferente pentru lunile mai și iunie 2022.

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar, RTZ, a acceptat plata a doar jumătate din această sumă. În acest context, antrenorul a formulat, în trecut, o cerere pentru deschiderea procedurii de faliment în baza creanțelor curente.

Potrivit informațiilor, tehnicianul ceh, a decis să amâne, până la vară, plata restanțelor pentru a susține Dinamo, după ce și-a dat seama că echipa noastră este nevoită să plătească HOȚIILE făcute anterior.

”Da, știu de termenul de luni, avocatul meu m-a reprezentat. Am ajuns la o înțelegere cu clubul și voi amâna plata până la vară, am semnat actele. Ei au nevoie în acest moment să primească licența de la Federație și, astfel, am discutat, am decis să-i ajut.

Cei din noua conducere (n.r. – Andrei Nicolescu sau Eugen Voicu) nu m-au sunat, dar am vorbit cu Vlad Iacob, el a fost cel care m-a convins”, a declarat Dusan Uhrin JR.

Plata către ceh va fi eșalonată în două termene: primul, pe 30 mai, al doilea, pe 30 iunie.

15 mai, un nou termen în procesul de insolvență

Judecătorul sindic a fixat, pe 15 mai, o nouă dată în dosar pentru continuarea procedurii. Atunci, a anunțat acesta, o să se judece toate cererile de faliment formulate.

Pe lângă situația lui Dusan Uhrin jr., luni, 3 aprilie, s-au judecat și cererile de faliment formulate de către NEI Guard, firma de securitate de la meciul cu CSA Steaua, din sezonul regular, disputat pe Arena Națională, și Tarsin, firmă de transport.

Pentru primul caz menționat mai sus, administratorul judiciar a acceptat plata unei sume, însă diferită de cea pe care o solicită cei de la divizia de securitate. Astfel, cele două părți se vor judeca pentru diferență pe 15 mai.

Mai apoi, în ceea ce privește Tarsin, reprezentantul RTZ, Claudiu Balog, a specificat, în fața judecătorului sindic, că debitoarea a achitat, în integralitate, suma solicitată de firma de transport și anume 32.000 de lei.

Următorul pas este 7 aprilie. Adunarea Generală a Creditorilor SC Dinamo 1948 SA urmează să voteze Planul modificat cu prelungirea perioadei de implementare propus instanței în luna martie.

Mai apoi, pe 26 aprilie, are loc recursul formulat de RTZ în cazul planului respins, în luna decembrie, de judecătorul sindic.

CITESTE SI:

Dinamo primește și vești bune de la Tribunal

Video i Golgheterul ”haitei” a concluzionat victoria de la Dej. Ce spune despre UNICUL DERBY

Video I Oficialii lui Dej recunosc: ”Dinamo a fost mai bună din toate punctele de vedere”

3 gânduri despre &8222;Dusan Uhrin, gest de dragoste pentru Dinamo: ”Am ajuns la o înțelegere”&8221;

Lasă un răspuns