”Dulăii”, în drum spre EVENT. Vezi cine transmite partida din optimile Cupei României

Optimile de finală ale Cupei României la handbal programează un meci la Timișoara, astăzi, 5 aprilie, la ora 18,00. Echipa noastră va întâlni în deplasare pe SCM Politehnica Timișoara, în manșă unică, la sala Constantin Jude.

După sărbătoarea titlului de sâmbătă seară, din sala Dinamo, acolo unde formația antrenată de Xavi Pascual a primit medaliile de campioni după succesul cu HC Vaslui (39-29), Dinamo revine astăzi în Cupa României.

Dinamo va evolua în deplasare în sala ,,Constantin Jude” din Timișoara, împotriva celor de la Politehnica Timișoara. Echipa bănățeană ocupă locul 12 în campionat, astfel încât Dinamo ar trebui să obțină fără probleme biletele pentru faza sferturilor de finală.

Meciul va începe la ora 18:00, nu va fi transmis la TV, însă va putea fi urmărit LIVE pe pagina de facebook a clubului bănățean.

”Întâlnim cea mai bună echipă din România și am simtiț forța ei, căci ne-am mai confruntat recent. Pentru orice formație din România un meci cu Dinamo este complicat, dar când te apuci sport tința este chiar această, să evoluezi împotriva celor mai buni. Îmi doresc ca noi, prin jocul prestat, să fim aproape de ei în cât mai multe momente” Mihai Rohozneanu, antrenor principal Poli Timișoara.

”Dulăii” au câștigat ambele meciuri din Liga Națională jucate împotriva formației bănățene, 39-29 și 35-24.

CS Dinamo nu se dezice de FC Dinamo!

Între CS și FC Dinamo, există o comunicare exemplară! Lucru recunoscut în mai multe rânduri, chiar și de președintele CLUBULUI MAMĂ, Ionuț Popa.

Conducerea din Ștefan cel Mare, nu se mai ferește și dă semne clare că urmărește o colaborare pe viitor.

FC Dinamo este independentă din punct de vedere juridic și administrativ de CS Dinamo, însă relația dintre cele două entități este una mai mult decât strânsă. Părțile au confirmat în mai multe rânduri că își doresc o asociere pe viitor, iar aceasta are toate șansele să se materializeze.

CS Dinamo a făcut primul pas concret spre această colaborare și a confirmat, prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare, că nici nu se pune problema ca echipa noastră să fie privită ca un adversar sau ca un rival.

Conducerea clubului din Șos. Ștefan cel Mare a făcut public, luni, programul celor mai importante evenimente ale săptămânii. Cu toate că, juridic, nu are nicio legătură cu echipa de fotbal, CS Dinamo ne-a inclus în anunțul respectiv.

”Cele mai importante evenimente de săptămâna aceasta:

Miercuri, 5 aprilie

HANDBAL / Cupa României, turul 2 (manșă unică), ora 19:00: SCM Poli Timișoara – Dinamo

Vineri, 7 aprilie

FOTBAL / Liga 2 play-off (etapa 2), ora 20:30: FC Dinamo – Oțelul Galați. Stadion Arcul de Triumf

BASCHET. LNBM, Top 10 (etapa 10), ora 20:00: Rapid – Dinamo. Sala Rapid

Sâmbătă, 8 aprilie

HANDBAL. Liga Națională (etapa 24), ora 19:00: CSM Constanța – Dinamo

Fotbal. Liga 3, grupa 4 (play-out, etapa 2), ora 17:00: CS Dinamo – ACS Unirea Bascov

RUGBY. Liga Națională 2023 (etapa 2), 8 aprilie, ora 11:00: CS U ELBI Cluj Napoca – Dinamo

VOLEI FEMININ. Divizia A1, semifinala 5-8 (meci 1), ora 14:00: Dinamo – FC Argeș. Sala Dinamo”se arată în anunțul CS Dinamo prin intermediul rețelelor de socializare.

În programul evenimentelor săptămânii și-a făcut loc și un alt meci de fotbal, partida pe care CS Dinamo o va juca în play-out-ul Ligii 3 cu Unirea Bascov.

CITESTE SI:

Foto I CS Dinamo nu se dezice de FC Dinamo! Postarea care face dovada

Baschet I Dinamo pierde la mustață restanța cu SCM Craiova

Unicul Derby în pericol de amânare: ”Se vor face demersuri”

3 gânduri despre &8222;”Dulăii”, în drum spre EVENT. Vezi cine transmite partida din optimile Cupei României&8221;

Lasă un răspuns