Oficial I Unicul Derby a fost amânat. Vezi noua reprogramare

Dinamo se pregătește de meciul din etapa a 3-a, de pe teren propui cu Oțelul Galați.

Dar ”câinii” şi nu numai, sunt cu gândul la duelul dintre cele mai titrate echipe sportive din România, Dinamo – Steaua. Conștienți de ura ETERNĂ dintre fanii celor două echipe de renume, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei, Marius Militaru susține că angajații nu pot face față. În capitala României se vor disputa două partide de interes major: Steaua – Dinamo (stadion Ghencea) și FCSB – Farul Constanța (Arena Națională).

Așadar, Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București a făcut demersurile necesare, către Federația Română de Fotbal, pentru a analiza ”posibilitatea amânării jocului sportiv dintre CSA Steaua și FC Dinamo 1948”.

Astfel, până la urmă, meciul a fost amânat și se va disputa marți, 18 aprilie, de la ora 19:00! Programarea meciului a apărut și pe site-ul Federației Române de Fotbal.

”Se vor face demersuri, de către Jandarmeria Capitalei, pentru minimizarea riscurilor la adresa ordinii publice. Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București va face un demers către Federația Română de Fotbal prin care va solicita să se analizeze posibilitatea amânării jocului sportiv din cadrul Ligii 2, dintre CSA Steaua și FC Dinamo 1948. Meciul a fost programat în aceeași zi și, relativ, în același interval orar cu partida dintre FCSB și Farul Constanța. Încercăm, prin acest demers, să diminuăm și să reducem, dacă este posibil, orice risc la adresa liniștii publice.

Riscurile sunt mari, pentru că există rivalități între cele patru galerii. Este în apanajul Federației de a stabili o dată ulterioară pentru meciul din liga secundă”, a mai spus Marius Militaru.

În Liga 2, Dinamo și Steaua s-au întâlnit o singură dată, în sezonul regular. Atunci, ”militarii” s-au impus cu 2-1, pe Arena Națională, după ce ”câinii” au condus cu 1-0.

Din nefericire, în tribunele s-au dus lupte între dinamoviști și steliști, dar și între cele două galerii și jandarmi. Aceștia fiind surclasați de către suporteri.

Astfel, nu este de mirare că Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București a reușit să amâne partida.

Dinamo poate profita de situația Stelei

Pe parte sportivă, Dinamo poate profita de situația Stelei. Echipa din cartierul Ghencea, deși tot sezonul pe locurile fruntașe, nu are dreptul de a promova în Liga 1. Astfel, ”câinii” pot reveni în primul eșalon direct dacă termină pe locul 3 și Steaua ocupă unul din primele două locuri.

Într-un context mai puțin fericit pentru echipa noastră, în urma unui eventual final pe poziția a cincea, ”câinii” tot vor merge la barajul pentru promovare/retrogradare dacă rivalii ”militari” termină deasupra lor în clasament.

Până atunci, vom întâlnii SC Oțelul Galați vineri, 7 aprilie, pe ”Arcul de Triumf”, în timp ce păgânii lui Daniel Oprița primesc vizita celor de la Poli Iași marți, 11 aprilie, acasă.

Se anunță o atmosferă incendiară pe Ghencea!

Suporterii dinamoviști vor primi 5.000 de bilete pentru meciul cu CSA, costul unui tichet este în valoare de 15 lei, iar ”câinii” promit să se deplaseze într-un număr mare în Ghencea. Vom revenii cu detalii despre metoda de achiziționare a biletelor.

Derby-ul Dinamo – CSA Steaua deține recordul de spectatori în Liga 2 în acest sezon

La meciul disputat pe Arena Națională între Dinamo și CSA Steaua au asistat 18.000 de suporteri, dintre care ”militarii” au avut aproximativ 5.000. Rămâne de văzut dacă acest record de spectatori din acest sezon va cădea pe Ghencea, un stadion cu o capacitate de 31.254 de locuri.

În acest moment, Dinamo e pe locul 4 în play-off, cu 32 de puncte, iar Gloria Buzău e sub ea, cu același punctaj, 32. Formația lui Ovidiu Burcă a urcat un loc, peste Unirea Dej, care a pierdut partida cu Steaua, scor 0-3, dar care are tot 32 de puncte.

În acest moment, Dinamo e pe locul 4 în play-off, cu 35 de puncte, iar Oțelul Galați are 39 de puncte.

Cum arată clasamentul în play-off-ul Ligii 2 după a doua etapă

  1. Poli Iași 44p;
  2. Steaua București 43p;
  3. Oțelul Galați 39p;
  4. DINAMO BUCUREȘTI 35p;
  5. Gloria Buzău 33p;
  6. Unirea Dej 32p.

Programul etapei a treia din Liga 2:

DINAMO – Oțelul | vineri, 7 aprilie, ora 20:30;

Gloria Buzău – Unirea Dej | sâmbătă, 8 aprilie, ora 12:30;

Steaua – Poli Iași | marți, 11 aprilie, ora 19:00.

Programul etapei a patra din Liga 2:

Oțelul – Gloria Buzău | joi, 13 aprilie, ora 20:00;

Poli Iași – Unirea Dej | sâmbătă, 15 aprilie, ora 14:15;

Steaua – DINAMO| marți, 18 aprilie, ora 19:00.

CITESTE SI:

”Dulăii”, în drum spre EVENT. Vezi cine transmite partida din optimile Cupei României

Foto I CS Dinamo nu se dezice de FC Dinamo! Postarea care face dovada

Baschet I Dinamo pierde la mustață restanța cu SCM Craiova

3 gânduri despre &8222;Oficial I Unicul Derby a fost amânat. Vezi noua reprogramare&8221;

Lasă un răspuns