Handbal I Dinamo câștigă la Timișoara și merge mai departe în Cupa României

Dinamo București, a obținut calificarea în sferturile de finală ale Cupei României la handbal masculin, după ce a învins pe SCM Politehnica Timișoara în sala ”Constantin Jude” din Timișoara.

”Dulăii” și-au arătat SUPREMAȚIA din handbalul românesc și au condus partida din primul minut, până în ultima secundă. Scorul la pauză, arătând 12-18, pentru Campionii României.

Atât staff-ul tehnic cât și jucătorii, bănățeni au fost conștienți de forța ”câinilor” din Ștefan cel Mare, și au cedat la o diferență de 11 goluri. Scorul fiind de 28 la 39, pentru echipa noastră.

Astfel, deținătoare titlului de campioană a României, și-a arătat din nou dorința de a cucerii, absolut toate trofeele din țară și și-a propus EVENTUL în 2023.

Akimenko 8, Negru 7, Kasparek 5, Joao Pedro 4, Ghionea 4, Shebib 2, Humet 2, A. Pascual 2, Shebib 2, Kukic 1, Kuduz 1, Sorhaindo 1 au marcat pentru Dinamo.

La ora redactării articolului, se dispută și alte partide din optimile Cupei. Așadar, vom revenii cu informații, despre viitoarea adversară a ”câinilor” din sferturile de finală.

Tragerea la sorți se va face joi, 6 aprilie

În acest week-end, Dinamo se deplasează la Constanța pentru meciul cu echipa din localitate, un duel de tradiție în handbalul românesc.

CITESTE SI:

Liderul apărării gălățene s-ar mulțumi și cu un egal în meciul cu Dinamo

Dinamo a depus dosarul de licențiere

Video I Cine este Dan Gătăianțu, noul CFO a lui Dinamo

3 gânduri despre &8222;Handbal I Dinamo câștigă la Timișoara și merge mai departe în Cupa României&8221;

Lasă un răspuns