Liderul apărării gălățene s-ar mulțumi și cu un egal în meciul cu Dinamo

Dinamoviștii se pregătesc de partida din etapa a 3-a, de pe teren propui cu Oțelul Galați.

Partida programată, vineri, 7 aprilie, se va juca pe stadionul Arcul de Triumf, de la ora 20:30, a fost prefațată de Francois Yabre (31 de ani).

Duelul dintre Dinamo București și Otelul Galați, este important și pentru oaspeți, deoarece Oțelul este echipa pe care o urmărim în lupta pentru promovare, care s-ar mulțumi și cu un rezultat de egalitate, după cum a declarat fundașul moldovenilor.

„În play-off, fiecare joc este o finală, de aceea avem în gând doar ideea de a învinge. Dar și dacă vom obține un punct nu ar fi rău, în condițiile în care jucăm în deplasare, contra unui adversar important. Vrem să evităm dubla de baraj, să promovăm direct, pe acest obiectiv ne focusăm. Să fiu sincer, nu-i știu foarte bine pe jucătorii lui Dinamo fiindcă nu i-am urmărit.

Vom face cunoștință cu ei, mai bine, cu ocazia analizei video. Știu câteva nume de la Dinamo, am câțiva amici la echipa „câinilor”, Alexandru Pop și Alin Buleică. Pentru mine, cel mai important este să văd Oțelul pe unul dintre primele două locuri! În rest, poate fi oricine pe cealaltă poziție promovabilă.

Este un meci important, acesta cu Dinamo, nu aș spune crucial, dar este important pentru ceea ce va urma. În Cupă, am remizat cu FCSB, în campionat tocmai am învins CSA Steaua, vom încerca același lucru și cu un alt nume mare din România, Dinamo”, a spus Francois, înaintea partidei cu Dinamo.

9 echipe a adunat jucătorul din Burkina Faso în carieră: Mjondalen, Strommen, Kongsvinger, HamKam, Mjolner, Luceafărul Oradea, Viitorul Tg. Jiu, Aerostar Bacău și Oțelul.

Gălățenii sunt în alertă înaintea duelului cu Dinamo: ”Din păcate pentru noi, ăsta chiar e un handicap”

Înaintea partidei, și managerul general a echipei oaspete, Cristi Munteanu a prefațat confruntarea de vineri.

”Când îți propui puțin, puțin o să obții! Niciodată nu ne-am propus, indiferent cu cine am juca, să nu pierdem. Suntem Oțelul Galați, mergem să câștigăm fiecare meci și asta e mentalitatea în clubul nostru”, a spus Munteanu.

Oțelul Galați, fără principal și căpitan la meciul cu Dinamo

Comisia de Disciplină le-a dat o veste proastă celor de la Oțelul Galați înainte de meciurile cu Steaua și Dinamo din Liga 2.

Pe lângă căpitanul Costin Ghiocel, suspendat trei etape din cauza faultului dur comis asupra lui Cătălin Itu în meciul cu Poli Iași, pierdut cu 2-1, Oțelul nu-l va avea pe bancă nici pe Dorinel Munteanu, care a fost suspendat pentru două jocuri.

Munteanu, antrenorul echipei SC Oțelul Galați, a șocat, marți, 28 martie, cu o serie de acuze și de jigniri aduse oficialilor Politehnicii Iași, la puțin peste o săptămână de la meciul direct din startul play-off-ului Ligii 2, câștigat de ieșeni cu scorul de 2-1 la Galați.

Printre altele, Dorinel Munteanu i-a făcut ”nesimțiți” pe oficialii clubului din Copou. La o zi după ieșirea publică a lui Dorinel Munteanu, conducerea clubului Politehnica Iași l-au reclamat pe acesta la Comisia de Disciplină din cadrul FRF.

”Minusul nostru este că nu-l avem pe Dorinel Munteanu pe bancă. Din păcate pentru noi, ăsta chiar e un handicap. Dar sunt convins că băieții se vor mobiliza și vor juca și pentru el acest meci. Ne lipsete doar căpitanul de echipă (n.r. – Costin Ghiocel), care mai are să-și ispășească două etape de suspendare. În rest, echipa e OK”, a mai spus ”Babicul”.

Fost campion cu Dinamo, Cristi Munteanu lasă deoparte sentimentele și nu concepe altceva decât victoria în fața lui Dinamo, în contextul în care trei puncte ar aduce-o pe Oțelul și mai aproape de promovarea directă. Se așteaptă, totuși, la o atmosferă ostilă pentru gălățeni.

”Echipa mea e Oțelul, voi da totul pentru această echipă, iar obiectivul e clar. Nu contează împotriva cui joc, din opunctul meu de vedere. Am jucat și la Oțelul trei ani, am jucat și la Dinamo vreo opt ani, dar important pentru mine e ca echipa să facă un joc bun și să ne atingem obiectivul pentru acest meci.

Așteptăm cu încredere partida. Sunt convins că va fi un vacarm în stadion! Îmi pare rău că meciul ăsta se dispută în Liga 2. Consider că aceaastă partidă ar fi trebuit să aibă loc în Liga 1. Păcat, sunt două echipe importante, de tradiție în fotbalul românesc, e păcat că se întâlnesc în Liga 2”, a mai spus fostul portar în vârstă de 48 de ani.

Cristi Munteanu anunță că Oțelul Galați vine pentru a obține toate punctele din meciul cu Dinamo

”Dacă e important meciul cu Dinamo? Pentru noi, toate meciurile sunt importante. Suntem într-un moment bun, venim după o victorie importantă cu Steaua, o echipă foarte bună, în fața căreia am prestat un joc bun, solid. Mergem încrezători la București, mergem să ne facem jocul nostru”, a anunțat managerul general al Oțelului din Galați.

Bilete pentru meciul cu Oțelul Galați

Partida programată, vineri, 7 aprilie, se va juca pe stadionul Arcul de Triumf, de ora 20:30.

Clubul nostru de fotbal, a scos spre vânzare, tichetele de acces pentru această partidă. Momentan acestea pot fi procurate online de pe platforma online bilete.ro.

PREȚURI BILETE:

Vip 2 și 3: 140 lei;

Vip 6: 120 lei;

Tribuna 1 (sectoare A, B și C) : 70 lei;

Tribuna 1 (sectoare E și E1) : 60 lei;

Tribuna 2 (sectoare K, L, M și N): 50 lei;

Tribuna 2 (sectoare J și J1): 40 lei.

Tichetele se vor putea achiziționa și de la casele de bilete ale stadionului ”Arcul de Triumf”.

Programul caselor de bilete:

Vineri (07/04)

Interval orar: 14:00 – 21:15

În acest moment, Dinamo e pe locul 4 în play-off, cu 35 de puncte, iar Oțelul Galați are 39 de puncte.

Cum arată clasamentul în play-off-ul Ligii 2 după a doua etapă

  1. Poli Iași 44p;
  2. Steaua București 43p;
  3. Oțelul Galați 39p;
  4. DINAMO BUCUREȘTI 35p;
  5. Gloria Buzău 33p;
  6. Unirea Dej 32p.

Programul etapei a treia din Liga 2:

DINAMO – Oțelul | vineri, 7 aprilie, ora 20:30;

Gloria Buzău – Unirea Dej | sâmbătă, 8 aprilie, ora 12:30;

Steaua – Poli Iași | marți, 11 aprilie, ora 19:00.

Programul etapei a patra din Liga 2:

Oțelul – Gloria Buzău | joi, 13 aprilie, ora 20:00;

Poli Iași – Unirea Dej | sâmbătă, 15 aprilie, ora 14:15;

Steaua – DINAMO| marți, 18 aprilie, ora 19:00.

CITESTE SI:

Dinamo a depus dosarul de licențiere

Video I Cine este Dan Gătăianțu, noul CFO a lui Dinamo

Giani Kiriță, mesaj pentru noua conducere a lui Dinamo

3 gânduri despre &8222;Liderul apărării gălățene s-ar mulțumi și cu un egal în meciul cu Dinamo&8221;

Lasă un răspuns