Dinamo a depus dosarul de licențiere

Clubul nostru de fotbal a depus la FRF documentația de licențiere, pentru obținerea dreptului de a participa în SuperLiga sau în Liga 2, în sezonul competițional 2023/2024.

Termenul pentru depunerea dosarelor s-a încheiat pe 31 martie. Pentru a obține licența, Dinamo are termen de grație (1 lună) până la 30 aprilie pentru plata/reeșalonarea datoriilor restante la 31 martie față de cluburi și angajați.

Andrei Nicolescu a declarat pentru GSP ca nu sunt probleme in acest sens si totul decurge conform planului: ”Totul este conform planului nostru și nu ne abatem de la el”, a precizat acționarul majoritar Andrei Nicolescu.

Dinamo are de achitat o sumă importantă pentru acoperirea datoriilor acumulate până la 31 decembrie 2022, unele sume pot fi eșalonate.

Luni s-au judecat cererile de faliment pe care diverși creditori le-au făcut pe adresa clubului Dinamo.

În ședința de luni s-au judecat cererile de faliment pe care diverși creditori le-au făcut pe adresa clubului Dinamo, iar decizia a fost aceea de amânare la cererile de faliment, iar noul termen va fi după data de 15 mai.

PLANUL NOU DE REORGANIZARE!

Dinamo a depus la tribunal, pe 16 martie, un alt plan de reorganizare modificat, cu prelungirea perioadei de implementare, după ce instanța l-a respins în decembrie pe cel propus inițial.

Conform Tabelului definitiv actualizat al creditorilor, creanțele de la masa credală au o valoare de aproximativ 37,3 milioane de lei, aproximativ 7,4 milioane de euro. Prin noul plan se dorește reducerea acestei sume la aproximativ 2,4 milioane de euro.

24. 956.076 lei (aproximativ 5 milioane euro) reprezintă creanța totală înscrisă la categoria chirografari, categoria defavorizată conform noului plan

Administratorul judiciar, Răzvan Zăvăleanu, a convocat adunarea creditorilor SC Dinamo 1948 SA în ziua de 7 aprilie, pentru a fi supus la vot aprobarea noului plan. Noul ”plan” este al 3-lea conceput de firma de insolvență RTZ, care lucrează cu Dinamo, din 2021 încoace, iar el se va întinde pe încă doi ani, până în 2025.

CITESTE SI:

Video I Cine este Dan Gătăianțu, noul CFO a lui Dinamo

Giani Kiriță, mesaj pentru noua conducere a lui Dinamo

Ioan Andone, mesaj de dragoste pentru Dinamo și Corvinul: ”Sper să se rezolve cât mai curând”

3 gânduri despre &8222;Dinamo a depus dosarul de licențiere&8221;

Lasă un răspuns