Dan Șucu îi contrazice pe noii acționari din Ștefan cel Mare

Dinamo a intrat într-o nouă eră și un nou mod de conducere, orientat către management corportativ.

Noul CFO a lui Dinamo (Chief Financial Officer – director financiar), Dan Gătăianțu și Acționar al Red&White Management, firma care a preluat acțiunile majoritare ale lui Dinamo de la Dorin Șerdean, a fost prezentat oficial marți, 4 aprilie 2023.

Acesta a anunțat planul de viitor din Ștefan cel Mare. Adică, proiectul ”Dinamo 2028”.

”Proiectul se numește «Dinamo 2028». Își propune să aducă acest brand, această valoare «Dinamo» și această companie acolo unde le este locul. Lucrând am început să-mi dau seama cât de mare este această valoare.

Dinamo 2028 își propune ceva extraordinar: ca în 5 ani să aducă clubul și compania Dinamo unde credem că îi e locul. Clubul de fotbal Dinamo va fi cel mai respectat din România în 2028.

Noi, pe derularea proiectului, pe 5 ani de zile, vom avea nevoie de aport de capital sau lichiditate de 14 milioane de euro. Această sumă include investiții într-o valoare de aproape jumătate din sumă.

Vorbim foarte clar de transferuri de jucători, investiții în baza Săftica, în fan-shop-uri. Acestea ne vor permite o performanță mai bună sportivă și la nivel de companie”, a spus Dan Gătăianțu la prezentarea sa.

Acesta a fost contrazis de Dan Șucu, unul dintre acționarii de la Rapid. Omul de afaceri din Giulești, este de părere că Dinamo ar avea nevoie de minim 20 de milioane de euro și nu de doar un de aport de capital sau lichiditate de 14 milioane de euro, cum a anunțat Dan Gătăianțu, pentru a deveni o echipă importantă.

”Dacă cineva de la Dinamo își închipuie că fără o investiție de 20-25 de milioane de euro ar putea readuce clubul acolo unde a fost, greșește!”, a declarat Dan Șucu, pentru Gazeta Sport.

Dan Gătăianțu, care a fost văzut în mai multe rânduri în anturajul noilor conducători, așa cum s-a întâmplat și la conferința de prezentare a Red&White, când a luat loc în sală, alături de Dorin Iacob și Claudiu Balog, este cetățean austriac, mutat în România și vine din echipa lui Eugen Voicu de la Certinvest.

Gătăianțu urmează să primească și acțiuni în cadrul Red&White, este vorba de o cotă socială mai mult simbolică.

60% din pachetul Red&White este deținut, în prezent, de avocatul Andrei Nicolescu

40% din cota socială a Red&White se află în proprietatea lui Eugen Voicu

80,77% este cota Red&White 2022 Management în SC Dinamo 1948 SA

CITESTE SI:

Oficial al LPF, mesaj de susținere pentru Dinamo: ”Îmi doresc un Dinamo puternic!”

Xavi Pascual a anunţat lotul României pentru meciurile cu Austria şi Ucraina! Șase dinamoviști vor lupta în preliminariile EURO 2024

Suspendat de Comisia de Disciplină, Dorinel Munteanu a prefațat meciul cu Dinamo

3 gânduri despre &8222;Dan Șucu îi contrazice pe noii acționari din Ștefan cel Mare&8221;

Lasă un răspuns