Clau-gol continuă la Șelimbăr! Pe ce perioadă și-a prelungit contractul

Fostul jucător și antrenor a lui Dinamo, actual tehnician al formației CS Comunal Șelimbăr, și-a prelungit contractul cu sibienii.

Anunțul a fost făcut de divizionara ligii secunde. Șelimbăr informează că i-a prelungit contractul antrenorului Claudiu Niculescu până în anul 2025.

”Antrenorul principal, Claudiu Niculescu, a semnat astăzi prelungirea contractului până în anul 2025”, a informat CS Comunal Șelimbăr.

Acesta semnase în data de 7 noiembrie 2022 un acord valabil până la finalul sezonului actual, până în vara anului 2023, la aproape o lună distanță după ce își rezilia contractul cu Poli Iași, pe bancă căreia începea campionatul Ligii 2, și îi lua locul antrenorului Eugen Beza.

Echipa sibiană care își desfășoară meciurile de pe teren propriu la Râmnicu Vâlcea încă nu și-a îndeplinit noul obiectiv, de a evita retrogradarea, după ce a ratat accederea în play-off, în ciuda investițiilor importante făcute în lotul de jucători.

”Sunt foarte bucuros că fac parte din acest proiect! Am întâlnit aici oameni cu aceeași viziune, cu aceleași valori profesionale și umane, oameni dedicați, implicați total, care doresc să facă performanță, întrucât înțeleg foarte bine acest fenomen.

Am simțit din prima zi că am întreaga susținere a conducerii clubului, că suntem o echipă și cu aceste premise vom avea un parcurs frumos și rezultate ce ne vor aduce multă bucurie! Am convingerea că la finalul contractului ne vom bucura de performanțele realizate prin îndeplinirea obiectivelor propuse”, a spus fostul dinamovist.

Formația sibiană nu are drept de promovare în Liga 1, iar în actualul sezon regular, Șelimbărul a terminat pe locul 14 din 20 după 19 etape, cu 24 de puncte, iar în acest moment, după două etape trecute din play-out, în care a disputat un singur meci, se află pe poziția a 4-a din 7 în Grupa A, cu 27 de puncte.

Echipa sibiană încă nu a scăpat de emoțiile retrogradării, având cinci puncte în fața celor de la Metaloglobus (22 puncte), aflați pe locul 5, de baraj de menținere, și care au și ei un meci mai puțin disputat, iar față de Minaur Baia Mare (20 puncte) are șapte puncte în plus. Clasata pe locul 6, a doua poziție direct retrogradabilă, are un meci mai mult disputat.

CITESTE SI:

Dan Șucu îi contrazice pe noii acționari din Ștefan cel Mare

Oficial al LPF, mesaj de susținere pentru Dinamo: ”Îmi doresc un Dinamo puternic!”

Xavi Pascual a anunţat lotul României pentru meciurile cu Austria şi Ucraina! Șase dinamoviști vor lupta în preliminariile EURO 2024

3 gânduri despre &8222;Clau-gol continuă la Șelimbăr! Pe ce perioadă și-a prelungit contractul&8221;

Lasă un răspuns