Video I Mihai Iosif nu ar refuza-o pe Dinamo

Mihai Iosif (48 de ani), a făcut o dezvăluire care îi va pune cu siguranță pe gânduri pe fanii rapidiști.

În cadrul emisiunii Playsport Live, fostul antrenor al Rapidului, a fost întrebat de către prietenul nostru și realizatorul emisiunii, Sorin Chiriac, dacă ar accepta o eventuală ofertă de la Gigi Becali pentru preluarea postului de antrenor al FCSB-ului, iar răspunsul nu a întârziat să apară. Acesta a respins vehement ideea, invocând o incompatibilitate cu gruparea din Berceni, nu doar prin prisma rivalității. În schimb, a lăsat de înțeles că nu ar spune nu unei propuneri din partea celor de la Dinamo.

”Cu FCSB nu sunt compatibil. Nu e vorba de rivalitate, dar în momentul ăsta nu. Pe Dinamo da, aș antrena-o”, a declarat Mihai Iosif.

De asemenea, acesta și-a exprimat dorința de a reveni cât mai curând în activitate și chiar a dezvăluit că a primit mai multe oferte după despărțirea de Minaur Baia Mare. Toate echipele care l-au curtat au fost din eșalonul secund.

”Am avut anumite discuții și vedem ce se va întâmpla. Tot din Liga a doua în momentul acesta. Categoric vreau să mă întorc cât mai repede în iarbă”, a mai spus Iosif la Playsport Live.

Mihai Iosif este liber de contract de la începutul lunii martie, când s-a despărțit de Minaur Baia Mare după numai patru luni de mandat, perioadă în care a bifat 11 partide, înregistrând în campionatul intern o singură victorie (3-0 cu Șelimbăr), trei remize (1-1 cu Poli Timișoara, 2-2 cu Progresul Spartac, 1-1 cu Unirea Dej) și patru înfrângeri (0-1 cu Oțelul, 1-2 cu Viitorul Pandurii, 0-1 cu Concordia Chiajna, 0-3 cu Steaua). Lor li se adaugă cele trei meciuri din Cupa României (scor 0-0 cu FC Argeș, scor 2-3 cu Hermannstadt și 6-0 cu Ocna Mureș).

CITESTE SI:

Suspendare record în handbalul românesc

”Te vezi antrenor la Dinamo?”. Reacția lui Giani Kiriță

Clau-gol continuă la Șelimbăr! Pe ce perioadă și-a prelungit contractul

3 gânduri despre &8222;Video I Mihai Iosif nu ar refuza-o pe Dinamo&8221;

Lasă un răspuns