Primarul Capitalei, anunț de interes major: ”Bucureştiul va fi, din nou, gazda unei competiţii internaţionale”

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a anunțat că Bucureştiul va fi, din nou, gazda unei competiţii internaţionale. Este vorba despre Campionatul Mondial de Polo U20 – 2023.

Competiția va avea loc între 8 și 18 iunie, la Complexul Sportiv de Nataţie Otopeni.

Complexul Sportiv de Nataţie din Otopeni va găzdui în perioada 10-17 iunie Campionatul Mondial masculin de polo pe apă U20. El se întinde pe o suprafață de 7000 de metri pătrați și deține 2 bazine olimpice și alte 4 bazine de antrenament.

Primarul Nicușor Dan a transmis că respectiva competiție va reuni 20 de echipe. 500 de sportivi din întreaga lume sunt așteptați să ajungă la București în perioada 10-17 iunie. Aceștia provin din țări precum Serbia, Spania, Ungaria, Grecia, Croaţia, Italia, Muntenegru, Japonia, Kazahstan, Uzbekistan, Statele Unite ale Americii, Canada, Brazilia, Argentina, Puerto Rico, Africa de Sud, Iran, Australia, Noua Zeelandă şi România.

Edilul a mai spus că pentru buna desfăşurare a evenimentului, Consiliul General al Municipiului Bucureşti a aprobat un Acord de colaborare între Primăria Capitalei, Societatea de Transport Bucureşti (STB) şi Federaţia Română de Polo (FRP).

”Bucureştiul va fi, din nou, gazda unei competiţii internaţionale, ceea ce arată că oraşul nostru devine un punct important pe harta marilor întreceri sportive.

În această vară, va avea loc în România Campionatul Mondial de Polo U20 – 2023, care va reuni 20 de echipe, respectiv 500 de sportivi din toate colţurile lumii: Serbia, Spania, Ungaria, Grecia, Croaţia, Italia, Muntenegru, Japonia, Kazahstan, Uzbekistan, Statele Unite ale Americii, Canada, Brazilia, Argentina, Puerto Rico, Africa de Sud, Iran, Australia, Noua Zeelandă şi România.

Competiţia se va desfăşura în perioada 08 – 18 iunie şi va fi găzduită de Complexul Sportiv de Nataţie Otopeni. Evenimentul va fi un mijloc de promovare a imaginii Capitalei şi a produselor culturale, artistice şi turistice pe toate continentele, fiind transmis în direct în întreaga lume”, a fost anunțul edilului.

CITESTE SI:

Poveşti nemuritoare despre Maradona. Ioan Andone, amintiri din anii 80: ”Era un puști, dar se vedea clasa”

Video I Mihai Iosif nu ar refuza-o pe Dinamo

Suspendare record în handbalul românesc

3 gânduri despre &8222;Primarul Capitalei, anunț de interes major: ”Bucureştiul va fi, din nou, gazda unei competiţii internaţionale”&8221;

Lasă un răspuns