Reacția lui Mihai Stoichiţă după acuzaţia de şpagă la FRF!

Un nou scandal tulbură apele în cadrul FRF, de această dată Gheorghiță Geolgău, oficial în federație, fiind acuzat de Marius Iurea că i-ar fi pretins șpagă, pentru ca fiul său, Lukas Iurea, să joace la loturile României, în 2018.

Marius Iurea, tatăl puștiului Lukas Iurea, l-a acuzat pe Geolgău că ar fi pretins șpagă pentru a-l convoca pe tânărul fotbalist la națională, în 2018, pe când acesta activa la Hertha Berlin.

Directorul tehnic al Federaţiei Române de Fotbal, Mihai Stoichiţă, a ameninţat cu instanţele de judecată, după ce atacurile la adresa oficialilor şi antrenorilor federaţiei s-au înmulţit. În ultima sa intervenţie, conducătorul de la Casa Fotbalului a comentat acuzaţia la adresa lui.

Acesta respinge aceste acuzații, susținând că îi este greu să creadă că legendarul Geolgău ia șpagă. Ofiacialul FRF a ținut însă să menționeze că în momentul în care tatăl jucătorului va face o plângere oficială la Federație, atunci va deschide o anchetă în acest caz.

“Am avut nu ştiu câte reclamaţii de genul ăsta. Nimeni nu scrie pe hârtie. Eu nu pot să condamn oamenii pe vorbe. Cum ar fi să te condamn pe dumneata pe o bârfă? Nu vreau să-l jignesc pe domnul Iurea, dar cum sa condamn pe vorbe? Nu vă supăraţi.

Am mai avut astfel de cazuri. Scrieţi pe hârtie, faceţi o reclamaţie scrisă şi eu intru într-o anchetă. Nimeni n-a mai venit a doua zi să aducă această hârtie. Nimeni în şase ani de când sunt la FRF. Nu ştiu ce interese sunt, pentru că sunt cam legate treburile astea. Au apărut dintr-o dată, atac împotriva lui Geolgău, împotriva mea, împotriva lui Burleanu eram obişnuit. Dintr-o dată, pentru ce? Şi evazive, că Stoichiţă i-a răspuns evaziv, păi cum era să-i răspund? Punctual? La ce să-i răspund punctual?

I-am vorbit frumos, a venit copilul, l-am băgat la selecţie, mi se pare că a mai şi fost selecţionat după, că nu urmăresc, nu e treaba mea, e treaba celor de la loturi. La mine vin la sfârşit cu prezentarea rezultatelor, cu analiza, aia mă interesează pe mine. Păi eu am timp să stau în fiecare zi să văd cine ce face, ce jucători, sunt eu antrenorul loturilor naţionale?”, a declarat Stoichiţă, la Sport Total FM.

De asemenea, l-a apărat pe colegul său de la FRF, care ocupă, de asemenea, o funcţie importantă.

“Cum să cred eu că Geolgău ia şpagă? Cum să fac aşa ceva? Pentru ce să-şi strice imaginea construită cu atâta trudă în atâţia ani de zile? Nu mai are timp să se îmbogăţească, că are 63 de ani.

Eu înţeleg de foarte ori frustrările, nu toată lumea poate să ajungă să joace la echipa naţională. Şi eu mi-am dorit, dar n-am fost atât de bun ca cei de care eram înconjurat la vremea respectivă. Ăsta e adevărul. Am fost şi eu acolo, cu Boloni, cu Cămătaru, în echipa naţională a României universitară, la un campionat universitar.

Dar n-am ajuns la echipa mare pentru că erau mai buni ca mine, iar antrenorii i-au ales pe cei mei buni probabil. Ce vreţi să fac eu? Să mă duc să-i spun că ăla e mai bun? Cum să cântăresc eu?

Nu pot să evaluez eu jucătorii. Îmi sunt dragi toţi, îi încurajez, problema e că e competiţie înter ei, unii joacă mai bine, alţii mai slabi, nu e vina mea”, a adăugat Mihai Stoichiţă pentru sursa citată.

Și Cătălin Cîrjan, de la Arsenal, l-a acuzat pe Stoichiță că ar fi făcut schimbările în cadrul loturilor naționale și că ar fi fost umilit de Geolgău. Directorul tehnic al FRF spune că se va lăsa cu acțiuni în instanță pentru calomnie.

“În orice caz, din ce am văzut, se vor încheia acțiuni în instanță pentru calomnie, nu va rămâne așa. Aș vrea să le spun celor care scriu, înainte să facă publice astfel de lucruri care denigrează imaginea unor oameni, să se informeze foarte bine, că am senzația că aici e ceva în neregulă.

Scrii despre ăla dar nu controlezi? Dacă la dumneata vine unul și spune Stoichiță e… n-am voie să spun că suntem în Europa, o dai pe post imediat? Fără să o verifici? Degeaba îmi dai drept la replică mâine, piatra a fost aruncată. Unii au citit ziarul doar azi, nu și pe ăla de mâine. Dar, din păcate, asta e situația, o să se ajungă la instanță.

Aici e diferența, eu nu pot să spun că e o campanie orchestrată dacă n-am date concrete. E greșeala mea sau a dvs. dacă chiar s-a întâmplat cum spune el? Nu este adevărat, ce să mai…”, a explicat Stoichiță.

CITESTE SI:

Video I Vlad Moldoveanu s-a retras din activitate. Motivul retragerii baschetbalistului dinamovist: ”Am făcut-o pentru ei”

Antonio Bordușanu a trecut peste o perioadă grea şi a revenit cu gol: ”Mă simt bine că am revenit”

Noi piedici în reconstrucția stadionului Dinamo: ”AFC Dinamo, acum în al doisprezecelea ceas…”

3 gânduri despre &8222;Reacția lui Mihai Stoichiţă după acuzaţia de şpagă la FRF!&8221;

Lasă un răspuns