Mobilizare maximă înainte de meciul din Ghencea cu Steaua! Câte bilete mai sunt disponibile

Începând de ieri (luni, 10 aprilie) fanii lui Dinamo își pot cumpăra bilete pentru derby-u cu CSA Steaua, din etapa a 4-a din play-off-ul Ligii 2.

”Eternul derby” dintre Steaua și Dinamo este programat marți, 18 aprilie, de la ora 19:00, și se va disputa pe stadionul din Ghencea.

Suporterii dinamoviști au primit din partea rivalilor 5.000 de bilete, iar acestea se dau deja ca pâinea caldă.

Potrivit platformei myticket.ro, suporterii dinamoviști la mai puțin de 24 de ore de la punerea tichetelor în vânzare, au făcut Sold-Out două sectoare în N18 și N19. Menționăm! sectoarele sunt sold out la ora redactări articolului.

Peluza Cătălin Hîldan a sunat deja mobilizarea, pentru primul derby din Ghencea împotriva lui CSA Steaua București.

”Toate sectoarele cu “N” sunt ale noastre. Pe ele! Avem 5000 de bilete, adică toată peluza nord. Până mâine va fi sold out, deci nu pierdeți vremea! 15 Lei biletul. Marți, 18 aprilie, ora 19:00, cu toții În ghencea!

Doar online, de aici: https://www.myticket.ro/order-api/events/events/event?key=T0ZsMEg1RFN6cjI5YklZdmJSZGlaQT09&e=16134&fbclid=IwAR0KGhd5embO8fh56_90PYNJ9_axDdhoSGkd99W_mrYDBtcyAkuErKiVbmc&uvk=1Y7UPFoRGB9FKHYBjWcqHqVa7AvLqTArRIm… PS: Detaliile deplasării le vom anunța în curând. CU TOȚII ÎN GHENCEA!

5000 în Ghencea. Nu există deplasare care să ne trezească amintiri mai plăcute decât cele de pe Ghencea. Indiferent de scor, meciurile jucate pe Ghencea începeau mereu cu cel puțin 2 săptămâni înainte de fluierul de start”.

Ne imaginam deja mii de câini în corteo, luând cu asalt cartierul Militari până spre cel mai ostil teritoriu din tot Bucureștiul față de câini. Nopți petrecute la vopsit de coregrafie, măsurători, mirosuri de vopsea și alte sacrificii deveneau din ce în ce mai ușoare atunci când știam că vom fi la ei acasă, iar ei nu vor avea noroc.

Când credeam că toate astea s-au oprit și că niciun meci cu ei (oricare-ar fi) nu va mai fi la fel, iată-ne din nou pregătiți. Doar că de data asta vom fi mulți, vom fi 5000 și vom merge la ei din nou în sărbătoarea care le provoacă una dintre cele mai negre amintiri.

Ne vom aminti de acel Paște din 2007 când le-am provocat o suferință de nedescris, când lumea se pregătea să ia Lumina, iar noi le-o stingeam. De data asta, ei vor avea lumina aprinsă, dar a noastră va fi mai puternică pentru că a noastră vine din eforturile pe care le-am depus din suflet și nu le-a făcut vreun minister pentru noi.

Așadar, câinilor, în a doua zi de Paște va fi despre o deplasare istorică. Avem 5000 de bilete pentru meciul din Ghencea, iar acesta se va juca la ora 18:00, luni, 17 aprilie. Un bilet costă 15 lei.

Nu există scuze pentru care să nu ne prezentăm într-un număr uriaș pentru ceea ce va fi, poate, cea mai frumoasă deplasare și cea mai frumoasă amintire din Liga 2, despre care sperăm să rămână amintire. CU TOȚII ÎN GHENCEA!”, au transmis suporterii lui Dinamo.

Bilete pentru Steaua – Dinamo

Clubul nostru de fotbal, a scos spre vânzare, tichetele de acces pentru această partidă. Momentan acestea pot fi procurate online de pe platforma online myticket.ro.

PREȚURI BILETE:

Sectoare Dinamo: 15 lei.

INFO EVENIMENT

In procesul de achizitie al biletelor, in situatia in care se achizitionează un numar mai mare de bilete, cumpăratorul va trece numele si prenumele fiecarui spectator in parte.

In cazul in care exista 2 persoane cu acelasi nume in procesul de achizitie, se va adauga obligatoriu initiala tatalui pentru fiecare dintre ei.

Cu șapte puncte după primele trei etape din play-off-ul Ligii 2, Dinamo ocupă locul patru în clasament, cu 38 de puncte.

Clasamentul din Liga 2 (play-off)

Poli Iași – 44 puncte;
CSA Steaua – 43p;
Oțelul Galați – 39p;
DINAMO – 38p;
Gloria Buzău – 33p;
Unirea Dej 32p.

Programul etapei a patra din Liga 2:

Oțelul – Gloria Buzău | joi, 13 aprilie, ora 20:00;

Poli Iași – Unirea Dej | sâmbătă, 15 aprilie, ora 14:15;

Steaua – DINAMO| marți, 18 aprilie, ora 19:00.

CITESTE SI:

Reacția lui Mihai Stoichiţă după acuzaţia de şpagă la FRF!

Video I Vlad Moldoveanu s-a retras din activitate. Motivul retragerii baschetbalistului dinamovist: ”Am făcut-o pentru ei”

Antonio Bordușanu a trecut peste o perioadă grea şi a revenit cu gol: ”Mă simt bine că am revenit”

3 gânduri despre &8222;Mobilizare maximă înainte de meciul din Ghencea cu Steaua! Câte bilete mai sunt disponibile&8221;

Lasă un răspuns