”Câinii” invadează Ghencea! Aproape de SOLD-OUT după o zi

Cel mai așteptat meci din turul play-off-ului Ligii 2, CSA Steaua – Dinamo București, are loc pe 18 aprilie, de la ora 19:00, pe stadionul din Ghencea.

Inițial, meciul din Etapa a 4-a a fost programat pe 17 aprilie, dar în aceeași zi are loc și confruntarea dintre FCSB și Farul. Astfel, ”Eternul derby” a fost amânată o zi, la cererea forțelor de ordine, pentru a preveni producerea unor incidente violente între galeriile echipelor bucureștene.

Începând de ieri (luni, 10 aprilie) fanii lui Dinamo își pot cumpăra bilete pentru derby-u cu CSA Steaua, din etapa a 4-a din play-off-ul Ligii 2.

Suporterii dinamoviști au primit din partea rivalilor 5.000 de bilete, iar acestea se dau deja ca pâinea caldă.

Potrivit platformei myticket.ro, mai sunt puțin peste 900 de bilete rezervate suporterilor din Ștefan cel Mare. ”Câinii” făcând Sold-Out șapte sectoare: N116, N117, N118, N119, N120, N121 și N122. Menționăm! sectoarele sunt sold out la ora redactări articolului.

Mai mult, dinamoviștii plănuiesc să cumpere bilete și în sectoarele învecinate, de la Tribuna 2, după ce vor epuiza biletele din Peluza Nord a stadionului Ghencea.

În schimb, în peluza rivală, un singur sector e sold out, iar steliștii din Peluza Sud mai au mii de bilete disponibile.

Pe stadionul Ghencea, de 31.000 de locuri, mai sunt puse la vânzare și bilete și la Tribuna 2, unde doar un sector este momentan sold out.

Bilete pentru Steaua – Dinamo

Clubul nostru de fotbal, a scos spre vânzare, tichetele de acces pentru această partidă. Momentan acestea pot fi procurate online de pe platforma online myticket.ro.

PREȚURI BILETE:

Sectoare Dinamo: 15 lei.

INFO EVENIMENT

In procesul de achizitie al biletelor, in situatia in care se achizitionează un numar mai mare de bilete, cumpăratorul va trece numele si prenumele fiecarui spectator in parte.

In cazul in care exista 2 persoane cu acelasi nume in procesul de achizitie, se va adauga obligatoriu initiala tatalui pentru fiecare dintre ei.

Cu șapte puncte după primele trei etape din play-off-ul Ligii 2, Dinamo ocupă locul patru în clasament, cu 38 de puncte.

Clasamentul din Liga 2 (play-off)

Poli Iași – 45 puncte;
CSA Steaua – 44p;
Oțelul Galați – 39p;
DINAMO – 38p;
Gloria Buzău – 34p;
Unirea Dej 33p.

Programul etapei a patra din Liga 2:

Oțelul – Gloria Buzău | joi, 13 aprilie, ora 20:00;

Poli Iași – Unirea Dej | sâmbătă, 15 aprilie, ora 14:15;

Steaua – DINAMO| marți, 18 aprilie, ora 19:00.

CITESTE SI:

Ion Țiriac a uitat de Dinamo și face o donație IMPRESIONANTĂ: ”Reprezintă baza reconstrucției pentru un viitor mai sigur și cu speranță”

Veste excelentă din partea conducerii lui Dinamo referitoare la Antonio Bordușanu și Denis Oncescu

Mobilizare maximă înainte de meciul din Ghencea cu Steaua! Câte bilete mai sunt disponibile

3 gânduri despre &8222;”Câinii” invadează Ghencea! Aproape de SOLD-OUT după o zi&8221;

Lasă un răspuns