Dinamoviștii anunță infernul: ”Ghencea alb-roșie!”

Începând de luni, 10 aprilie, fanii lui Dinamo își pot cumpăra bilete pentru derby-u cu CSA Steaua, din etapa a 4-a din play-off-ul Ligii 2.

Suporterii dinamoviști au primit din partea rivalilor 5.000 de bilete, pentru ”Eternul Derby” și acestea se vând ca pâinea caldă!

Liderii din ”Peluza Cătălin Hîldan” au sunat deja mobilizarea și au anunțat INVAZIA ”câinilor”!

”Ghencea alb-roșie!

Pe cât de paradoxal și poate chiar neplăcut sună asta, sintagma e adevărată. Pe data de 18 aprilie, imediat după sărbătorile pascale, Câinii vor umple Ghencea.

5000 de bilete au fost aproape epuizate în 2 zile, iar cerere încă există. Mai sunt 500!
Suntem cu toții deja în febra meciului, iar sărbătorile ce urmează să vină nu ne mai liniștesc, ci mai mult ne agită.

Chiar dacă meciul a fost reprogramat într-o zi lucrătoare din cauza faptului că instituția plătită din bani publici să asigure protecția cetățenilor în fiecare zi nu are efectivele necesare, câinii tot au reușit să umple peluza pe care, în urmă cu aproape 26 de ani o și incendiau. Tot 5000 am fost și atunci!

Până la ora meciului, somnul nostru va fi din ce în mai agitat, iar în mintea noastră nu vor fi decât imagini cu o peluză cucerită sau amintiri de la vechile deplasări unde dominam fondul sonor și jocul din teren. Golurile lui Cătălin Munteanu, Dănciulescu și Niculescu sunt încă proaspete în amintirea noastră și ne aduc aminte de ce Paștele este o sărbătoare specială pentru toată suflarea dinamovistă. Iar dacă atunci îi umileam înainte de Paște și le stricam sărbătorile, anul acesta îi lăsăm să se bucure de Învierea Domnului doar ca apoi să îi întristăm cu Renașterea Câinilor.

Cu bilete luate pe banii noștri, cu echipa ținută vie pe banii noștri, cu salarii plătite din banii noștri, mergem să jucăm pe stadionul armatei, construit, practic, tot din banii noștri (știm, am mai făcut aluzia aceasta, dar este la fel de adevărată acum ca și atunci). Astfel, dacă vreunul dintre suporterii rivali prezenți marți pe stadion nu va fi apucat să ia lumină, să nu-și facă griji căci le-o vom aduce noi.

Iar pentru câinii care nu au apucat să își ia bilete, îi sfătuim să le achiziționeze pe cele de la tribuna a 2a, în sectoarele imediat învecinate cu peluza oaspete. Le vom face, în acest fel, un favor și îi vom ajuta să umple stadionul.

După acest meci, vom spune cu voce răspicată: Dinamo a înviat!

MARȚI, CU TOȚII ÎN GHENCEA!

INFO IMPORTANT:

Accesul se face cu biletul la meci și buletinul fizic sau o poză a buletinului pe telefon!”, este mesajul transmis de Ultrașii Dinamoviști.

Potrivit platformei myticket.ro, mai sunt puțin peste 900 de bilete rezervate suporterilor din Ștefan cel Mare. ”Câinii” făcând Sold-Out șapte sectoare: N116N117N118N119N120N121 și N122Menționăm! sectoarele sunt sold out la ora redactări articolului.

Mai mult, dinamoviștii plănuiesc să cumpere bilete și în sectoarele învecinate, de la Tribuna 2, după ce vor epuiza biletele din Peluza Nord a stadionului Ghencea.

În schimb, în peluza rivală, un singur sector e sold out, iar steliștii din Peluza Sud mai au mii de bilete disponibile.

Pe stadionul Ghencea, de 31.000 de locuri, mai sunt puse la vânzare și bilete și la Tribuna 2, unde doar un sector este momentan sold out.

Bilete pentru Steaua – Dinamo

Clubul nostru de fotbal, a scos spre vânzare, tichetele de acces pentru această partidă. Momentan acestea pot fi procurate online de pe platforma online myticket.ro.

PREȚURI BILETE:

Sectoare Dinamo: 15 lei.

INFO EVENIMENT

In procesul de achizitie al biletelor, in situatia in care se achizitionează un numar mai mare de bilete, cumpăratorul va trece numele si prenumele fiecarui spectator in parte.

In cazul in care exista 2 persoane cu acelasi nume in procesul de achizitie, se va adauga obligatoriu initiala tatalui pentru fiecare dintre ei.

Cu șapte puncte după primele trei etape din play-off-ul Ligii 2, Dinamo ocupă locul patru în clasament, cu 38 de puncte.

Clasamentul din Liga 2 (play-off)

Poli Iași – 45 puncte;
CSA Steaua – 44p;
Oțelul Galați – 39p;
DINAMO – 38p;
Gloria Buzău – 34p;
Unirea Dej 33p.

Programul etapei a patra din Liga 2:

Oțelul – Gloria Buzău | joi, 13 aprilie, ora 20:00;

Poli Iași – Unirea Dej | sâmbătă, 15 aprilie, ora 14:15;

Steaua – DINAMO| marți, 18 aprilie, ora 19:00.

CITESTE SI:

”Câinii” invadează Ghencea! Aproape de SOLD-OUT după o zi

Ion Țiriac a uitat de Dinamo și face o donație IMPRESIONANTĂ: ”Reprezintă baza reconstrucției pentru un viitor mai sigur și cu speranță”

Veste excelentă din partea conducerii lui Dinamo referitoare la Antonio Bordușanu și Denis Oncescu

3 gânduri despre &8222;Dinamoviștii anunță infernul: ”Ghencea alb-roșie!”&8221;

Lasă un răspuns