Leo Grozavu nu se dezice și le trimite ”câinilor” un mesaj de susținere

Dinamo se pregătește de derby-ul cu CSA Steaua, din Ghencea, contând pentru etapa a patra din play-off-ul ligii secunde.

Marți, rivalii din Ghencea au remizat cu Poli Iași, scor final 2-2, în ultimul meci al etapei a treia, din Liga 2. La finalul partidei, antrenorul moldovenilor a transmis că o vede pe Dinamo principala favorită la promovarea în prima Ligă.

Asta având în vedere că Dinamo se luptă pentru revenirea în Liga 1, chiar cu formația antrenata de Grozavu. Oare, este doar ”una caldă”, pentru că vom avea meci direct cu moldovenii, imediat după derby-ul din Ghencea, sau chiar își respectă adversaul și recunoaște forța ”câinilor”.

”S-ar putea să supăr pe cineva, dar văd Dinamo favorită. Asta nu înseamnă că am dreptate. Dinamo e pe un trend bun, au căpătat încredere, au marcat 6 goluri în două meciuri la rând.

La începutul campionatului nu credeam, dar celelalte competitoare nu sunt niciuna super valoroase, s-a echilibrat, Dinamo s-a omogenizat, au un lot bun, valoros și nu întâmplător au ajuns aici. Sută la sută va fi spectacol”, a spus Grozavu.

Cu șapte puncte după primele trei etape din play-off-ul Ligii 2, Dinamo ocupă locul patru în clasament, cu 38 de puncte.

Clasamentul din Liga 2 (play-off)

Poli Iași – 45 puncte;
CSA Steaua – 44p;
Oțelul Galați – 39p;
DINAMO – 38p;
Gloria Buzău – 34p;
Unirea Dej 33p.

Programul etapei a patra din Liga 2:

Oțelul – Gloria Buzău | joi, 13 aprilie, ora 20:00;

Poli Iași – Unirea Dej | sâmbătă, 15 aprilie, ora 14:15;

Steaua – DINAMO| marți, 18 aprilie, ora 19:00.

CITESTE SI:

Zăvăleanu cere sancțiuni, după ce Steliano Filip e anchetat de FRF și autorități

Handbal I Surpriză în Cupa României!

Dinamoviștii anunță infernul: ”Ghencea alb-roșie!”

3 gânduri despre &8222;Leo Grozavu nu se dezice și le trimite ”câinilor” un mesaj de susținere&8221;

Lasă un răspuns