Dinamoviștii au umplut peluza din Ghencea cu CINCI zile înaintea derby-ului cu Steaua

Dinamo se pregătește pentru meciul cu marea rivală Steaua, iar fanii săi sunt la fel de mobilizați înaintea derby-ului României.

”Câinii” au acaparat peluza nord și au de gând să ocupe și sectoare în tribuna 2, imediat învecinate cu peluza oaspete.

Suporterii dinamoviști au primit din partea rivalilor 5.000 de bilete, iar acestea se dau deja ca pâinea caldă.

Potrivit platformei myticket.ro, mai sunt 300 de bilete rezervate suporterilor din Ștefan cel Mare. ”Câinii” făcând SOLD-OUT, inelul 1. Menționăm! cele 300 de bilete sunt valabile la ora redactări articolului.

Bilete pentru Steaua – Dinamo

Clubul nostru de fotbal, a scos spre vânzare, tichetele de acces pentru această partidă. Momentan acestea pot fi procurate online de pe platforma online myticket.ro.

PREȚURI BILETE:

Sectoare Dinamo: 15 lei.

INFO EVENIMENT

In procesul de achizitie al biletelor, in situatia in care se achizitionează un numar mai mare de bilete, cumpăratorul va trece numele si prenumele fiecarui spectator in parte.

In cazul in care exista 2 persoane cu acelasi nume in procesul de achizitie, se va adauga obligatoriu initiala tatalui pentru fiecare dintre ei.

Steaua – Dinamo se dispută marți, 18 aprilie, de la ora 19:00, în Ghencea.

Ovidiu Burcă, pregătit de confruntarea cu Steaua: ”Ținând cont de rivalitate, va avea un pic mai multă…”

”Avem o săptămână lungă în față, este un derby, la nivelul ligii secunde. Înseamnă mult pentru suporteri, nu pregătim partidele în funcție de adversar, vrem să avem aceeași mentalitate indiferent de echipă. Ținând cont de rivalitate, este important pentru fani, va avea un pic mai multă încărcătură decât la un meci normal. Ei vor fi echipa cu mai puțină presiune, pentru noi prezența lor în play-off îngreunează lucrurile. Pentru o echipă care nu poate promova, abordarea e mai relaxată. Când joacă împotriva noastră, nu mai sunt relaxați.

E prea devreme să vorbim de Liga I, ne dorim să continuăm același drum, progres, nu merge tot timpul în sus, mai sunt și momente când nu sunt așa cum îți dorești. Dar sunt multe puncte puse în joc, vom lua o opțiune dacă vom câstiga acolo.

Există o primă pentru promovare, cum am avut și primă pentru calificarea în play-off. A fost plătită prima de play-off. Nu e neapărat dezavantaj că au puține zile ei, întotdeauna ce trece de 3-4 zile, nu poate afecta în vreun fel randamentul este timp ca echipa să se regenereze, te încurcă mai mutl o săptămână lungă.

La meciurile de genul acesta, nu trebuie să îi motivezi pe jucători, atmosfera creată în jurul meciului le dă energie, nu trebuie să intervin mult în aspectul motivațional. Nu e problema noastră să emitem astfel de afirmații, cine este Steaua, cum e, se judecă oamenii, e un proces în justiție.

Mi-e greu să spun, continuatoarea de drept sportiv este în prima ligă, cei de la CSA au venit cu palmaresul, e o situație complicată, cum mai sunt pe la noi, nu aș vrea să intru în aceste discuții. Jucăm cu unii din frați, dacă ei se ceartă, e problema lor, pleacă de la aceleași orgini. Probabil că meciul retur cu CSA se va juca pe Arena Națională.

Este o victorie importantă pentru că am făcut un meci foarte bun, ne dă foarte multă încredere pentru viitor. Am reușit o victorie împotriva unei contracandidate la promovarea directă. Vreau să îi felicit pe băieți pentru abordarea partidei. Întotdeauna pe meciurile de aici, am simțit jucătorii puțîn apăsați de atenția publicului, de oamenii care au venit, care au legat multe speranțe de ei. Am reușit să îi relaxez puțin, să joace dezinvolt, au făcut un meci foarte bun, controlat de la un capăt la altul.

Aș putea spune că a fost cel mai reușit meci, am jucat împotriva unei echipe puternice, cu un antrenor bun. Nu a fost Dorinel, nu știu dacă ne-a ajutat mult sau puțin, dar am întâlnit o echipă foarte bună, de aceea merită și mai multe felicitări.

De când am venit aici, am aderat la filozofia de a fi mai buni de la un meci la altul, de la o zi la altă. Nu ne gândim foarte departe, ne-am gândit la ce putem face azi, să fim mai buni mâine. Mulți se gândesc foarte departe, nu îndrăznesc să merg atât de departe, ceea ce am început și v-am spus că excursia noastră a început cu calificarea în play-off, asta e filozofia noastră.

Le-am spus și băieților înainte de meci, față de vară, echipa a crescut enorm. Am văzut asta la Dej, o echipa care ne bătuse în vara, am demonstrat și cu Oțelul, demonstrează progresul acestui grup de jucători”, a spus Ovidiu Burca la conferința de presă de după meciul cu Oțelul, scor final 3-0, pentru Dinamo.

Cu șapte puncte după primele trei etape din play-off-ul Ligii 2, Dinamo ocupă locul patru în clasament, cu 38 de puncte.

Clasamentul din Liga 2 (play-off)

Poli Iași – 45 puncte;
CSA Steaua – 44p;
Oțelul Galați – 39p;
DINAMO – 38p;
Gloria Buzău – 34p;
Unirea Dej 33p.

Programul etapei a patra din Liga 2:

Oțelul – Gloria Buzău | joi, 13 aprilie, ora 20:00;

Poli Iași – Unirea Dej | sâmbătă, 15 aprilie, ora 14:15;

Steaua – DINAMO| marți, 18 aprilie, ora 19:00.

CITESTE SI:

Leo Grozavu nu se dezice și le trimite ”câinilor” un mesaj de susținere

Zăvăleanu cere sancțiuni, după ce Steliano Filip e anchetat de FRF și autorități

Handbal I Surpriză în Cupa României!

3 gânduri despre &8222;Dinamoviștii au umplut peluza din Ghencea cu CINCI zile înaintea derby-ului cu Steaua&8221;

Lasă un răspuns