”Ostașii” MApN, înaintea meciului cu Dinamo București: ”Vrem să marcăm mai mult decât ei”

În a doua zi de Paște, Dinamo se va deplasa în Ghencea, pentru meciul din etapa a 4-a, cu CSA Steaua.

Marți, rivalii din Ghencea au remizat cu Poli Iași, scor final 2-2, în ultimul meci al etapei a treia, din Liga 2. La finalul partidei, extrema dreapta în vârstă de 34 de ani de la CSA Steaua, Adrian Popa a vorbit despre meciul contra câinilor, dar și despre declarațiile date de Ovidiu Burcă.

Recent, Ovidiu Burcă a vorbit despre conflictul dintre CSA Steaua și FCSB și dat de înțeles că adevărata continuatoare este echipa lui Gigi Becali

“Nu e problema noastră să emitem astfel de afirmații, cine este Steaua, cum e, se judecă oamenii, e un proces în justiție. Mi-e greu să spun, continuatoarea de drept sportiv este în prima ligă, cei de la CSA au venit cu palmaresul, e o situație complicată, cum mai sunt pe la noi.

Nu aș vrea să intru în aceste discuții. Jucăm cu unii din frați, dacă ei se ceartă, e problema lor, pleacă de la aceleași origini. Probabil că meciul retur cu CSA se va juca pe Arena Națională”, a spus Ovidiu Burcă.

Adrian Popa a ținut să îi răspundă tehnicianului nostru: ”La fel ca la ei… sunt şapte Dinamo cu acelaşi nume. Măcar la noi este o singură Steaua, o singură echipă cu acest nume. La ei sunt șapte prin toate ligile, mai puţin în prima.

Sunt curios, dacă ar fi fost la Slatina, ar fi spus acelaşi lucru despre dreptul nostru în play-off? Era o echipa susţinută de primărie. De ce n-a spus acest lucru când era acolo?

Sunt normale, astea sunt declaraţiile înaintea meciului. Încearcă să ne enerveze, dar nu plecăm urechea la aşa ceva. Sunt sigur că toţi jucătorii vor da totul pe teren.

Vrem victoria, nu ne interesează scorul. Să marcăm mai mult decât ei. Vom vedea ce atmosferă va fi. Fanii ne-au spus de când am intrat în play-off că trebuie să câştigăm meciurile cu Dinamo, altceva nu le pasă.

Sper să fie plin stadionul. Nimic nu poate fi mai frumos. Am înţeles că s-au vândut deja 8.000 de bilete”, a spus Adi Popa, după meciul cu Poli Iași.

Bilete pentru Steaua – Dinamo

Clubul nostru de fotbal, a scos spre vânzare, tichetele de acces pentru această partidă. Momentan acestea pot fi procurate online de pe platforma online myticket.ro.

PREȚURI BILETE:

Sectoare Dinamo: 15 lei.

INFO EVENIMENT

In procesul de achizitie al biletelor, in situatia in care se achizitionează un numar mai mare de bilete, cumpăratorul va trece numele si prenumele fiecarui spectator in parte.

In cazul in care exista 2 persoane cu acelasi nume in procesul de achizitie, se va adauga obligatoriu initiala tatalui pentru fiecare dintre ei.

Steaua – Dinamo se dispută marți, 18 aprilie, de la ora 19:00, în Ghencea.

Ovidiu Burcă, pregătit de confruntarea cu Steaua: ”Ținând cont de rivalitate, va avea un pic mai multă…”

”Avem o săptămână lungă în față, este un derby, la nivelul ligii secunde. Înseamnă mult pentru suporteri, nu pregătim partidele în funcție de adversar, vrem să avem aceeași mentalitate indiferent de echipă. Ținând cont de rivalitate, este important pentru fani, va avea un pic mai multă încărcătură decât la un meci normal. Ei vor fi echipa cu mai puțină presiune, pentru noi prezența lor în play-off îngreunează lucrurile. Pentru o echipă care nu poate promova, abordarea e mai relaxată. Când joacă împotriva noastră, nu mai sunt relaxați.

E prea devreme să vorbim de Liga I, ne dorim să continuăm același drum, progres, nu merge tot timpul în sus, mai sunt și momente când nu sunt așa cum îți dorești. Dar sunt multe puncte puse în joc, vom lua o opțiune dacă vom câstiga acolo.

Există o primă pentru promovare, cum am avut și primă pentru calificarea în play-off. A fost plătită prima de play-off. Nu e neapărat dezavantaj că au puține zile ei, întotdeauna ce trece de 3-4 zile, nu poate afecta în vreun fel randamentul este timp ca echipa să se regenereze, te încurcă mai mutl o săptămână lungă.

La meciurile de genul acesta, nu trebuie să îi motivezi pe jucători, atmosfera creată în jurul meciului le dă energie, nu trebuie să intervin mult în aspectul motivațional. Nu e problema noastră să emitem astfel de afirmații, cine este Steaua, cum e, se judecă oamenii, e un proces în justiție.

Mi-e greu să spun, continuatoarea de drept sportiv este în prima ligă, cei de la CSA au venit cu palmaresul, e o situație complicată, cum mai sunt pe la noi, nu aș vrea să intru în aceste discuții. Jucăm cu unii din frați, dacă ei se ceartă, e problema lor, pleacă de la aceleași orgini. Probabil că meciul retur cu CSA se va juca pe Arena Națională.

Este o victorie importantă pentru că am făcut un meci foarte bun, ne dă foarte multă încredere pentru viitor. Am reușit o victorie împotriva unei contracandidate la promovarea directă. Vreau să îi felicit pe băieți pentru abordarea partidei. Întotdeauna pe meciurile de aici, am simțit jucătorii puțîn apăsați de atenția publicului, de oamenii care au venit, care au legat multe speranțe de ei. Am reușit să îi relaxez puțin, să joace dezinvolt, au făcut un meci foarte bun, controlat de la un capăt la altul.

Aș putea spune că a fost cel mai reușit meci, am jucat împotriva unei echipe puternice, cu un antrenor bun. Nu a fost Dorinel, nu știu dacă ne-a ajutat mult sau puțin, dar am întâlnit o echipă foarte bună, de aceea merită și mai multe felicitări.

De când am venit aici, am aderat la filozofia de a fi mai buni de la un meci la altul, de la o zi la altă. Nu ne gândim foarte departe, ne-am gândit la ce putem face azi, să fim mai buni mâine. Mulți se gândesc foarte departe, nu îndrăznesc să merg atât de departe, ceea ce am început și v-am spus că excursia noastră a început cu calificarea în play-off, asta e filozofia noastră.

Le-am spus și băieților înainte de meci, față de vară, echipa a crescut enorm. Am văzut asta la Dej, o echipa care ne bătuse în vara, am demonstrat și cu Oțelul, demonstrează progresul acestui grup de jucători”, a spus Ovidiu Burca la conferința de presă de după meciul cu Oțelul, scor final 3-0, pentru Dinamo.

Cu șapte puncte după primele trei etape din play-off-ul Ligii 2, Dinamo ocupă locul patru în clasament, cu 38 de puncte.

Clasamentul din Liga 2 (play-off)

Poli Iași – 45 puncte;
CSA Steaua – 44p;
Oțelul Galați – 39p;
DINAMO – 38p;
Gloria Buzău – 34p;
Unirea Dej 33p.

Programul etapei a patra din Liga 2:

Oțelul – Gloria Buzău | joi, 13 aprilie, ora 20:00;

Poli Iași – Unirea Dej | sâmbătă, 15 aprilie, ora 14:15;

Steaua – DINAMO| marți, 18 aprilie, ora 19:00.

CITESTE SI:

Dinamoviștii au umplut peluza din Ghencea cu CINCI zile înaintea derby-ului cu Steaua

Leo Grozavu nu se dezice și le trimite ”câinilor” un mesaj de susținere

Zăvăleanu cere sancțiuni, după ce Steliano Filip e anchetat de FRF și autorități

3 gânduri despre &8222;”Ostașii” MApN, înaintea meciului cu Dinamo București: ”Vrem să marcăm mai mult decât ei”&8221;

Lasă un răspuns