Mircea Lucescu este optimist în șansele lui Dinamo de a reveni în Liga 1. Mesaj de apreciere către fanii dinamoviști

Dinamo traversează o perioadă bună, pe plan sportiv și se luptă în Liga a 2-a pentru a revenii în prima ligă.

Mircea Lucescu (77 de ani) a vorbit despre situația de la Dinamo, club unde a activat atât ca jucător, și ca antrenor. Fostul dinamovist și-a manifestat încrederea că echipa noastră va reveni în fruntea fotbalului românesc.

”Il Luce” le atribuie suporterilor meritele pentru faptul că au ținut clubul în viață din momentul în care celebrii ”investitori” spanioli au preluat acțiunile de la Ionuț Negoiță.

”La noi a câștigat Urziceniul sau tot felul de echipe sătești și s-au terminat. Echipele mari nu au cum să moară! Sunt convins că și Dinamo se va întoarce mult mai puternică.

Clubul ăsta nu poate să dispară, pentru că nu-l lasă istoria, tradiția și suporterii! Suporterii de astăzi sunt copiii din anii ’90 care au crescut cu Dinamo, Steaua sau Craiova. Atașați și care-și iubesc echipa.

Cum zic englezii: poți să-ți trădezi familia, dar niciodată clubul tău! Ca antrenor, fiind profesionist poți trece de la o echipă la alta, dar ca suporter niciodată! Ei duc viața clubului mai departe”, a spus Mircea Lucescu.

Dinamo înaintea lui Gigi Becali pe stadionul Ghencea: ”Dinamo i-a furat și acest vis”

Dinamo se pregătește pentru meciul cu CSA Steaua, din etapa a patra a play-off-ului Ligii 2. Fanii dinamoviști vor lua cu asalt stadionul din Ghencea, unde au primit 5.000 de bilete la peluză, însă au anunțat că au de gând să își procure tichete de acces și în zona tribunelor.

Conducerea Peluzei Cătălin Hîldan a încercat să obțină suplimentarea cu încă 2000 de bilete a numărului discutat inițial, dar răspunsul de la CSA Steaua a fost unul negativ.

În mesajul virulent postat pe o rețea socială, PCH a avut două ținte: Gigi Becali și conducerea clubului Steaua.

VISUL LUI GIGI

Dinamo i-a furat și acest vis. Își dorea să joace acasă în ghencea. N-a fost să fie. În schimb, Câinii vor juca marți seara, pe arena din marginea orașului, CA ACASĂ.

Acum, că am terminat toate cele 5000 de bilete din peluza nord, dorim să facem și un APEL UMANITAR:

Haideți să ajutăm Armata să umple și Tribuna a 2-a! Să nu ne trezim cu soldați în tribună, ca pe vremea Comandantului Suprem. În loc de kaki (sic!) să colorăm ghencea în alb și roșu.

Să nu-i lăsăm să tapeteze toate tomberoanele cu afișul vieții! Nici să se chinuie să umfle cifrele vânzărilor de până acum, că mai aveau puțin și anunțau 60.000 de bilete vândute în primele 3 ore, când de fapt, sectoarele lor sunt încă goale.

Oricum e meci mare și pentru ei și vor fi peste media de 400 de oameni pe meci, acasă, pe un stadion nou”, a transmis Peluza Cătălin Hîldan.

Bilete Pentru Tribuna 2

PREȚURI BILETE:

Tribuna 2: 25 lei.

INFO EVENIMENT

In procesul de achizitie al biletelor, in situatia in care se achizitionează un numar mai mare de bilete, cumpăratorul va trece numele si prenumele fiecarui spectator in parte.

In cazul in care exista 2 persoane cu acelasi nume in procesul de achizitie, se va adauga obligatoriu initiala tatalui pentru fiecare dintre ei.

Steaua – Dinamo se dispută marți, 18 aprilie, de la ora 19:00, în Ghencea.

Clasamentul din Liga 2 (play-off)

Poli Iași – 45 puncte;
CSA Steaua – 44p;
Oțelul Galați – 39p;
DINAMO – 38p;
Gloria Buzău – 34p;
Unirea Dej 33p.

Programul etapei a patra din Liga 2:

Steaua – DINAMO | marți, 18 aprilie, ora 19:00

Programul etapei a cincea din Liga 2:

DINAMO – Iași | marți, 25 aprilie, ora 20:00.

CITESTE SI:

Dinamo înaintea lui Gigi Becali pe stadionul Ghencea: „Dinamo i-a furat și acest vis”

Steliano Filip, prima reacție după scandalul pariurilor anchetat de FRF: ”Două persoane au venit la mine în mall Băneasa”

Dinamo și-a aflat programul etapei a cincea din play-off. Când se joacă meciul cu Poli Iași

3 gânduri despre &8222;Mircea Lucescu este optimist în șansele lui Dinamo de a reveni în Liga 1. Mesaj de apreciere către fanii dinamoviști&8221;

Lasă un răspuns