”Pentru tine este un meci mai special?”. Răspunsul unui fost dinamovist, înainte de Steaua – Dinamo

Etapa a patra din Liga 2, aduce unul dintre cele mai importante dueluri din România. Dinamo și Steaua, se vor confrunta, marți, 18 aprilie, de la ora 19:00, pe stadionul Ghencea.

Înaintea meciului, fostul dinamovist Laurențiu Corbu (28 de ani), a prefațat ”Eternul derby” și a recunoscut că meciul are o încărcătură specială pentru el.

Fundașul de bandă a evoluat timp de patru ani și jumătate pentru Dinamo, iar din vara anului 2022 este legitimat la formația pregătită de Daniel Oprița.

”Pentru noi, toate meciurile sunt speciale. Poate că este un meci mai special, ținând cont că am fost pe acolo patru ani și jumătate. Eu îmi doresc să câștigăm cele trei puncte. Mai cunosc, mai sunt din cei vechi, mai sunt din staff.

N-am mai vorbit de ceva timp, poate după meci o să ne auzim, o să vorbesc cu ei. Și rezultatul este foarte important pentru noi, și atmosfera e importantă și ne dorim cele trei puncte”, a spus Laurențiu Corbu, în exclusivitate pentru PRO TV.

Fanii lui Dinamo, ironii pentru CSA Steaua și Gigi Becali: ”Hai să ajutăm Armata să umple și Tribuna a 2-a!”

Suporterii dinamoviști sunt mobilizați înaintea derby-ului României. Potrivit înțelegerii dintre cele două cluburi, fanii echipei dinamoviști au primit 5.000 de bilete în Peluza Nord a arenei Steaua, care au fost epuizate cu cinci zile înainte de ”Unicul Derby”.

Conducerea Peluzei Cătălin Hîldan a încercat să obțină suplimentarea cu încă 2000 de bilete a numărului discutat inițial, dar răspunsul de la CSA Steaua a fost unul negativ.

În mesajul virulent postat pe o rețea socială, PCH a avut două ținte: Gigi Becali și conducerea clubului Steaua.

”VISUL LUI GIGI

Dinamo i-a furat și acest vis. Își dorea să joace acasă în ghencea. N-a fost să fie. În schimb, Câinii vor juca marți seara, pe arena din marginea orașului, CA ACASĂ.

Acum, că am terminat toate cele 5000 de bilete din peluza nord, dorim să facem și un APEL UMANITAR:

Haideți să ajutăm Armata să umple și Tribuna a 2-a! Să nu ne trezim cu soldați în tribună, ca pe vremea Comandantului Suprem. În loc de kaki (sic!) să colorăm ghencea în alb și roșu.

Să nu-i lăsăm să tapeteze toate tomberoanele cu afișul vieții! Nici să se chinuie să umfle cifrele vânzărilor de până acum, că mai aveau puțin și anunțau 60.000 de bilete vândute în primele 3 ore, când de fapt, sectoarele lor sunt încă goale.

Oricum e meci mare și pentru ei și vor fi peste media de 400 de oameni pe meci, acasă, pe un stadion nou”, a transmis Peluza Cătălin Hîldan.

Bilete Pentru Tribuna 2

PREȚURI BILETE:

Tribuna 2: 25 lei.

INFO EVENIMENT

In procesul de achizitie al biletelor, in situatia in care se achizitionează un numar mai mare de bilete, cumpăratorul va trece numele si prenumele fiecarui spectator in parte.

In cazul in care exista 2 persoane cu acelasi nume in procesul de achizitie, se va adauga obligatoriu initiala tatalui pentru fiecare dintre ei.

Steaua – Dinamo se dispută marți, 18 aprilie, de la ora 19:00, în Ghencea.

Dinamo are un moral excelent înaintea meciului cu CSA Steaua

CSA Steaua este, teoretic, favorită în meciul cu Dinamo, prin prima locului ocupat în clasament, dar forma sportivă a celor două echipe ar putea inversa aceste așteptări. Formația din Șos. Ștefan cel Mare pierdut numai două puncte în acest play-off, 1-1 cu Buzău, și s-au distrat cu Unirea Dej și Oțelul Galați, ambele meciuri câștigate cu 3-0.

De cealaltă parte, ”militarii” au început competiția cu un succes cu Unirea Dej, 3-0, apoi au pierdut la Galați, 2-3, și au remizat cu Poli Iași, 2-2.

În plus, Dinamo este motivată de perspectiva prinderii unui loc de promovare directă, pe când elevii lui Daniel Oprița s-au consolat cu ideea că vor evolua și anul viitor tot în Liga 2, neavând drept de promovare.

Clasamentul din Liga 2 (play-off)

Poli Iași – 45 puncte;
CSA Steaua – 44p;
Oțelul Galați – 42p;
DINAMO – 38p;
Gloria Buzău – 34p;
Unirea Dej 33p.

Programul etapei a patra din Liga 2:

Steaua – DINAMO | marți, 18 aprilie, ora 19:00

Programul etapei a cincea din Liga 2:

DINAMO – Iași | marți, 25 aprilie, ora 20:00.

CITESTE SI:

Mircea Lucescu este optimist în șansele lui Dinamo de a reveni în Liga 1. Mesaj de apreciere către fanii dinamoviști

Dinamo înaintea lui Gigi Becali pe stadionul Ghencea: „Dinamo i-a furat și acest vis”

Steliano Filip, prima reacție după scandalul pariurilor anchetat de FRF: ”Două persoane au venit la mine în mall Băneasa”

3 gânduri despre &8222;”Pentru tine este un meci mai special?”. Răspunsul unui fost dinamovist, înainte de Steaua – Dinamo&8221;

Lasă un răspuns