Prima reacție a lui Dinamo în cazul dreptului de promovare al lui Steaua: ”Legea nu a fost firească”

Înaintea ”Eternul Derby”, rivalii noștri din Ghencea au primit o veste bună pentru ei, asta după ce s-a propus modificarea Legii Sportului, lucru care le va oferi drept de promovare în Superliga, în cazul în care propunerea va fi adoptată. Băieții din cazarmă, visează acum că în vară vor sărbători.

Administratorul societății care a preluat-o pe Dinamo, Dorin Iacob, a comentat situația celor de la CSA Steaua și îi temperează pe steliști. Aacesta a spus că inițiativa politică este una foarte bună pentru viitor, însă a spus că o eventuală modificare nu poate intra în vigoare decât odată cu startul sezonului următor al Ligii 2.

Mai mult, oficialul lui Dinamo spune că CSA Steaua nu va putea promova la finalul sezonului în curs, indiferent de rezultatul propunerii de modificare a Legii Sportului.

”Probabil, acolo lucrurile se vor trata cu calmul, cunoașterea și rigoarea necesare și se va înțelege că modificarea Legii Sportului pentru viitor este bine venită în sensul ăsta. Și mie mi se pare inoportun să lași o echipă să joace, să aibă performanță sportivă, să aibă practic loc de promovare… Iată, este straniu.

Ei sunt în play-off, da? Și conform legii în vigoare și care va guverna ce se întâmplă în acest sezon în Liga 2 până la capăt, nu pot să promoveze. Și mie mi se pare, din punctul ăsta de vedere, că legea nu a fost firească în raport cu fenomenul care se numește sport”, a spus Dorin Iacob, la ProSport Live.

Steaua – Dinamo se dispută marți, 18 aprilie, de la ora 19:00, în Ghencea.

Fanii lui Dinamo, ironii pentru CSA Steaua și Gigi Becali: ”Hai să ajutăm Armata să umple și Tribuna a 2-a!”

Suporterii dinamoviști sunt mobilizați înaintea derby-ului României. Potrivit înțelegerii dintre cele două cluburi, fanii echipei dinamoviști au primit 5.000 de bilete în Peluza Nord a arenei Steaua, care au fost epuizate cu cinci zile înainte de ”Unicul Derby”.

Conducerea Peluzei Cătălin Hîldan a încercat să obțină suplimentarea cu încă 2000 de bilete a numărului discutat inițial, dar răspunsul de la CSA Steaua a fost unul negativ.

În mesajul virulent postat pe o rețea socială, PCH a avut două ținte: Gigi Becali și conducerea clubului Steaua.

”VISUL LUI GIGI

Dinamo i-a furat și acest vis. Își dorea să joace acasă în ghencea. N-a fost să fie. În schimb, Câinii vor juca marți seara, pe arena din marginea orașului, CA ACASĂ.

Acum, că am terminat toate cele 5000 de bilete din peluza nord, dorim să facem și un APEL UMANITAR:

Haideți să ajutăm Armata să umple și Tribuna a 2-a! Să nu ne trezim cu soldați în tribună, ca pe vremea Comandantului Suprem. În loc de kaki (sic!) să colorăm ghencea în alb și roșu.

Să nu-i lăsăm să tapeteze toate tomberoanele cu afișul vieții! Nici să se chinuie să umfle cifrele vânzărilor de până acum, că mai aveau puțin și anunțau 60.000 de bilete vândute în primele 3 ore, când de fapt, sectoarele lor sunt încă goale.

Oricum e meci mare și pentru ei și vor fi peste media de 400 de oameni pe meci, acasă, pe un stadion nou”, a transmis Peluza Cătălin Hîldan.

Bilete Pentru Tribuna 2

PREȚURI BILETE:

Tribuna 2: 25 lei.

INFO EVENIMENT

In procesul de achizitie al biletelor, in situatia in care se achizitionează un numar mai mare de bilete, cumpăratorul va trece numele si prenumele fiecarui spectator in parte.

In cazul in care exista 2 persoane cu acelasi nume in procesul de achizitie, se va adauga obligatoriu initiala tatalui pentru fiecare dintre ei.

Steaua – Dinamo se dispută marți, 18 aprilie, de la ora 19:00, în Ghencea.

Dinamo are un moral excelent înaintea meciului cu CSA Steaua

CSA Steaua este, teoretic, favorită în meciul cu Dinamo, prin prima locului ocupat în clasament, dar forma sportivă a celor două echipe ar putea inversa aceste așteptări. Formația din Șos. Ștefan cel Mare pierdut numai două puncte în acest play-off, 1-1 cu Buzău, și s-au distrat cu Unirea Dej și Oțelul Galați, ambele meciuri câștigate cu 3-0.

De cealaltă parte, ”militarii” au început competiția cu un succes cu Unirea Dej, 3-0, apoi au pierdut la Galați, 2-3, și au remizat cu Poli Iași, 2-2.

În plus, Dinamo este motivată de perspectiva prinderii unui loc de promovare directă, pe când elevii lui Daniel Oprița s-au consolat cu ideea că vor evolua și anul viitor tot în Liga 2, neavând drept de promovare.

Clasamentul din Liga 2 (play-off)

Poli Iași – 45 puncte;
CSA Steaua – 44p;
Oțelul Galați – 42p;
DINAMO – 38p;
Gloria Buzău – 34p;
Unirea Dej 33p.

Programul etapei a patra din Liga 2:

Steaua – DINAMO | marți, 18 aprilie, ora 19:00

Programul etapei a cincea din Liga 2:

DINAMO – Iași | marți, 25 aprilie, ora 20:00.

CITESTE SI:

Dani Iglesias și Ovidiu Burcă, în cel mai bun moment al carieri la Dinamo: ”Sper s-o continuăm așa!”

”Pentru tine este un meci mai special?”. Răspunsul unui fost dinamovist, înainte de Steaua – Dinamo

Mircea Lucescu este optimist în șansele lui Dinamo de a reveni în Liga 1. Mesaj de apreciere către fanii dinamoviști

3 gânduri despre &8222;Prima reacție a lui Dinamo în cazul dreptului de promovare al lui Steaua: ”Legea nu a fost firească”&8221;

Lasă un răspuns