Video I ”Eternul Derby”, analizat de Gabriel Moura: ”Suntem împreună pentru un singur obiectiv”

Etapa a patra din Liga 2, aduce unul dintre cele mai importante dueluri din România. Dinamo și Steaua, se vor confrunta, marți, 18 aprilie, de la ora 19:00, pe stadionul Ghencea.

Înaintea meciului, fundașul dreapta din Ștefan cel Mare, Gabriel Rodrigues de Moura (34 de ani), a prefațat meciul cu Steaua.

”E un meci normal, e și derby, dar pentru noi este un alt meci important. Sunt 3 puncte puse în joc, la fel că în oricare alt meci. Trebuie să luptăm pentru el, să ne păstrăm concentrarea. Ne vom antrena la fel de puternic, suntem bine poziționați. Avem în minte ceea ce ne dorim să facem, stăm bine, toți jucătorii care vin, care joacă, nu joacă, suntem împreună pentru un singur obiectiv: promovarea. Vrem să continuăm la fel, toată lumea împreună și vom reuși împreună”, a mai spus Gabi Moura în cadrul emisiunii dedicate suporterilor dinamoviști de la PlaySport, ”Dinamo 7/9”,

Dinamo a făcut instrucție cu Oțelul Galați, scor 3-0, în cea de-a treia etapă a play-off-ului ligii secunde, victorie comentată și de Moura: ”A fost o victorie extrem de importantă. Ne așteptam la victorie, nu la 3-0, dar la o victorie pentru că echipa joacă din ce în ce mai bine. Creștem împreună și toată lumea vede cum evoluează echipa. Dinamo a jucat bine în ultimele 2 meciuri și a fost un succes important pentru noi.

Cred că toată lumea este împreună pentru un singur obiectiv, un singur tel, toată lumea gândește la fel. Când am început sezonul, a fost o situație incertă, știi mai bine decât mine. Toată lumea vorbea rău de Dinamo, își doreau răul clubului. După ce lucrurile au început să meargă mai bine, suntem în cea mai bună formă, cu jocul, toată lumea este cu gândul la un singur obiectiv”, a mai spus fotbalistul de origine braziliană.

Fotbalistul din Ștefan cel Mare, a avut și un mesaj dedicat suporterilor dinamoviști, care au făcut SOLD – OUT biletele primite din partea rivalilor și urmează să acapareze și întregul stadion Ghencea. Asta în timp ce ”militarii” dorm în BOCANCI!

”Când câștigi un derby, pentru noi că jucători, pentru fani, creează multă euforie, e normal că e meci important. Ca jucător trebuie să nu te schimbi, să te antrenezi,să te odihnești, să faci aceleași lucruri pentru a fi pregătit de meci.

În toată interviurile mele am declarat, Dinamo rămâne Dinamo, fanii știu cât de importanți sunt pentru noi. Nu doar pentru mine, pentru toți, jucători, staff, suntem mândri de ei și vrem să continue alături de noi, împreună vom reuși”, a fost mesajul lui Gabriel Moura.

Video I Gabriel Moura: ”Suntem împreună pentru un singur obiectiv”

Fanii lui Dinamo, ironii pentru CSA Steaua și Gigi Becali: ”Hai să ajutăm Armata să umple și Tribuna a 2-a!”

Suporterii dinamoviști sunt mobilizați înaintea derby-ului României. Potrivit înțelegerii dintre cele două cluburi, fanii echipei dinamoviști au primit 5.000 de bilete în Peluza Nord a arenei Steaua, care au fost epuizate cu cinci zile înainte de ”Unicul Derby”.

Conducerea Peluzei Cătălin Hîldan a încercat să obțină suplimentarea cu încă 2000 de bilete a numărului discutat inițial, dar răspunsul de la CSA Steaua a fost unul negativ.

În mesajul virulent postat pe o rețea socială, PCH a avut două ținte: Gigi Becali și conducerea clubului Steaua.

”VISUL LUI GIGI

Dinamo i-a furat și acest vis. Își dorea să joace acasă în ghencea. N-a fost să fie. În schimb, Câinii vor juca marți seara, pe arena din marginea orașului, CA ACASĂ.

Acum, că am terminat toate cele 5000 de bilete din peluza nord, dorim să facem și un APEL UMANITAR:

Haideți să ajutăm Armata să umple și Tribuna a 2-a! Să nu ne trezim cu soldați în tribună, ca pe vremea Comandantului Suprem. În loc de kaki (sic!) să colorăm ghencea în alb și roșu.

Să nu-i lăsăm să tapeteze toate tomberoanele cu afișul vieții! Nici să se chinuie să umfle cifrele vânzărilor de până acum, că mai aveau puțin și anunțau 60.000 de bilete vândute în primele 3 ore, când de fapt, sectoarele lor sunt încă goale.

Oricum e meci mare și pentru ei și vor fi peste media de 400 de oameni pe meci, acasă, pe un stadion nou”, a transmis Peluza Cătălin Hîldan.

Bilete Pentru Tribuna 2

PREȚURI BILETE:

Tribuna 2: 25 lei.

INFO EVENIMENT

In procesul de achizitie al biletelor, in situatia in care se achizitionează un numar mai mare de bilete, cumpăratorul va trece numele si prenumele fiecarui spectator in parte.

In cazul in care exista 2 persoane cu acelasi nume in procesul de achizitie, se va adauga obligatoriu initiala tatalui pentru fiecare dintre ei.

Steaua – Dinamo se dispută marți, 18 aprilie, de la ora 19:00, în Ghencea.

Dinamo are un moral excelent înaintea meciului cu CSA Steaua

CSA Steaua este, teoretic, favorită în meciul cu Dinamo, prin prima locului ocupat în clasament, dar forma sportivă a celor două echipe ar putea inversa aceste așteptări. Formația din Șos. Ștefan cel Mare pierdut numai două puncte în acest play-off, 1-1 cu Buzău, și s-au distrat cu Unirea Dej și Oțelul Galați, ambele meciuri câștigate cu 3-0.

De cealaltă parte, ”militarii” au început competiția cu un succes cu Unirea Dej, 3-0, apoi au pierdut la Galați, 2-3, și au remizat cu Poli Iași, 2-2.

În plus, Dinamo este motivată de perspectiva prinderii unui loc de promovare directă, pe când elevii lui Daniel Oprița s-au consolat cu ideea că vor evolua și anul viitor tot în Liga 2, neavând drept de promovare.

Clasamentul din Liga 2 (play-off)

Poli Iași – 45 puncte;
CSA Steaua – 44p;
Oțelul Galați – 42p;
DINAMO – 38p;
Gloria Buzău – 34p;
Unirea Dej 33p.

Programul etapei a patra din Liga 2:

Steaua – DINAMO | marți, 18 aprilie, ora 19:00

Programul etapei a cincea din Liga 2:

DINAMO – Iași | marți, 25 aprilie, ora 20:00.

CITESTE SI:

Rugby I ”Buldogii” reușesc să bifeze un nou transfer

Prima reacție a lui Dinamo în cazul dreptului de promovare al lui Steaua: ”Legea nu a fost firească”

Dani Iglesias și Ovidiu Burcă, în cel mai bun moment al carieri la Dinamo: ”Sper s-o continuăm așa!”

3 gânduri despre &8222;Video I ”Eternul Derby”, analizat de Gabriel Moura: ”Suntem împreună pentru un singur obiectiv”&8221;

Lasă un răspuns