Dinamo în linie dreaptă către Liga 1: ”Există o chimie extraordinar de bună”. Care este situația salarială a jucătorilor

”Eternul Derby” dintre Dinamo și Steaua, care va avea loc pe arena din Ghencea, marți, se pare că se va disputa cu CASA ÎNCHISĂ!

Înaintea confruntări, antrenorul lui Dinamo, Ovidiu Burcă a anunțat că: ”Le-au fost plătite salariile jucătorilor de la Dinamo”.

Astfel, Dinamo a trecut prin transformări importante în aceste prime 104 zile ale anului.

În special în plan administrativ, odată cu schimbarea patronatului şi aprobarea unui nou plan de reorganizare care să le dea tuturor fanilor dinamovişti sentimentul salvării clubului de la faliment.

Iar acest lucru are şi darul de a-i linişti pe cei în care se pun toate speranţe suflării roş-albe. Momentul grevei din urmă cu aproape trei luni atunci când lucrurile erau extrem de tensionate în cadrul lotului pare extrem de departe. Iar victoriile din prezent dau iluzia unei promovări imediate pe prima scenă.

Toate aceste lucruri îl fac mult mai optimist pe Ovidiu Burcă! Lucru care l-a făcut pe tihnician din Ștefan cel Mare să își asume, obiectivul readucerii lui Dinamo în eşalonul de elită. Unul care depinde şi de primirea licenţei, ţintă pentru care conducerea a făcut mari eforturi.

”Din ce știu lucrurile sunt în mare parte rezolvate. Avem asigurări de la noii acționari că acest prim pas numit licențiere va fi trecut. Asigurările sunt verbale pentru că n-am calitatea să le impun ceva. Sunt un simplu antrenor. În ultima săptămână am discutat mai multe cu Andrei Nicolescu, Eugen Voicu și Vlad Iacob și sunt pe ultima sută în rezolvarea datoriilor în ceea ce privește licența”, a spus burcă pentru un trust de presă.

Lucrurile s-au reglat şi financiar, atât timp cât fotbaliştii au primit banii cuveniţi pentru munca pe care o prestează. Iar Burcă este convins că acest aspect va juca un rol important în acest final de sezon.

”Există chimie extraordinar de bună. Jucătorii sunt sensibili referitor la partea financiară. Astăzi le-au fost plătite salariile pe 13 aprilie și nu pe 15. Un lucru pe care nu-l întâlnești foarte des în România. Acum noi cei din staff putem să-i presăm pentru a da totul pe teren”, a mai adăugat Burcă.

Tehnicianul explică ce a stat la baza construcţiei solide din prezenta lui Dinamo. Chiar dacă începutul a fost unul plin de semne de întrebare şi de neîncredere.

”N-am avut niciun moment vreun regret. Nu știu cum se va termina totul, dar fiecare zi la Dinamo a fost o bucurie. De multe ori au fost și situații complicate, dar asta ne-a făcut să fim mai uniți pe mine și pe cei din club, dar și pe puținii suporteri care au rămas alături de noi.

Eu am setat niște reguli la începutul sezonului legate de conviețuire și apartenență la Dinamo. Încă din prima zi le-am spus că cine nu poate rezista climatului de insecuritate de la echipă poate pleca. Am preferat să mă alătur jucătorilor care, dincolo de beneficiile materiale de la Dinamo, cred în lucruri mai mari”, a încheiat antrenorul echipei noastre.

Clasamentul din Liga 2 (play-off)

Poli Iași – 45 puncte;
CSA Steaua – 44p;
Oțelul Galați – 42p;
DINAMO – 38p;
Gloria Buzău – 34p;
Unirea Dej 33p.

CITESTE SI:

Video I ”Eternul Derby”, analizat de Gabriel Moura: ”Suntem împreună pentru un singur obiectiv”

Rugby I ”Buldogii” reușesc să bifeze un nou transfer

Prima reacție a lui Dinamo în cazul dreptului de promovare al lui Steaua: ”Legea nu a fost firească”

3 gânduri despre &8222;Dinamo în linie dreaptă către Liga 1: ”Există o chimie extraordinar de bună”. Care este situația salarială a jucătorilor&8221;

Lasă un răspuns