”Ghencea în ALB-ROȘU!”. Detalii despre organizarea ”câinilor” pentru derby

Ultrașii dinamoviști sunt pregătiți pentru meciul cu marea rivală Steaua!

Având în vedere că suporterii lui Dinamo București se vor deplasa, acolo unde pe 10 mai 1997, au ars peluza din Ghencea, ”câinii” s-au organizat și de această dată.

Așadar, liderii Peluzei Cătălin Hîldan au anunțat punctul de întâlnire și modul în care se vor deplasa către periferie.

”GHENCEA ALB-ROȘIE

Deplasarea de marți se va face în corteo, iar adunarea va avea loc la ora 15:00, la ieșirea din stația de metrou Petrache Poenaru.

La ora 16:00, 8.000 de câini vor porni spre stadionul Ghencea, unul lângă altul, demonstrând încă o dată că atașamentul pentru culorile pe care le iubesc nu are termen de comparație.

TOATĂ LUMEA ÎMBRACATĂ ÎN NEGRU!

Nu uitați să aveți la voi biletele la meci (de preferat, tipărite) și buletinul sau măcar o poză cu acesta pe telefon, astfel încât să intrăm în stadion cât mai repede.

CU TOȚII ÎN GHENCEA!”, este mesajul de îndrumare a PCH-ului, pentru dinamoviști ce vor CUCERII steaua.

Fanii lui Dinamo, ironii pentru CSA Steaua și Gigi Becali: ”Hai să ajutăm Armata să umple și Tribuna a 2-a!”

Suporterii dinamoviști sunt mobilizați înaintea derby-ului României. Potrivit înțelegerii dintre cele două cluburi, fanii echipei dinamoviști au primit 5.000 de bilete în Peluza Nord a arenei Steaua, care au fost epuizate cu cinci zile înainte de ”Unicul Derby”.

Conducerea Peluzei Cătălin Hîldan a încercat să obțină suplimentarea cu încă 2000 de bilete a numărului discutat inițial, dar răspunsul de la CSA Steaua a fost unul negativ.

În mesajul virulent postat pe o rețea socială, PCH a avut două ținte: Gigi Becali și conducerea clubului Steaua.

”VISUL LUI GIGI

Dinamo i-a furat și acest vis. Își dorea să joace acasă în ghencea. N-a fost să fie. În schimb, Câinii vor juca marți seara, pe arena din marginea orașului, CA ACASĂ.

Acum, că am terminat toate cele 5000 de bilete din peluza nord, dorim să facem și un APEL UMANITAR:

Haideți să ajutăm Armata să umple și Tribuna a 2-a! Să nu ne trezim cu soldați în tribună, ca pe vremea Comandantului Suprem. În loc de kaki (sic!) să colorăm ghencea în alb și roșu.

Să nu-i lăsăm să tapeteze toate tomberoanele cu afișul vieții! Nici să se chinuie să umfle cifrele vânzărilor de până acum, că mai aveau puțin și anunțau 60.000 de bilete vândute în primele 3 ore, când de fapt, sectoarele lor sunt încă goale.

Oricum e meci mare și pentru ei și vor fi peste media de 400 de oameni pe meci, acasă, pe un stadion nou”, a transmis Peluza Cătălin Hîldan.

Bilete Pentru Tribuna 2

PREȚURI BILETE:

Tribuna 2: 25 lei.

INFO EVENIMENT

In procesul de achizitie al biletelor, in situatia in care se achizitionează un numar mai mare de bilete, cumpăratorul va trece numele si prenumele fiecarui spectator in parte.

In cazul in care exista 2 persoane cu acelasi nume in procesul de achizitie, se va adauga obligatoriu initiala tatalui pentru fiecare dintre ei.

Steaua – Dinamo se dispută marți, 18 aprilie, de la ora 19:00, în Ghencea.

Dinamo are un moral excelent înaintea meciului cu CSA Steaua

CSA Steaua este, teoretic, favorită în meciul cu Dinamo, prin prima locului ocupat în clasament, dar forma sportivă a celor două echipe ar putea inversa aceste așteptări. Formația din Șos. Ștefan cel Mare pierdut numai două puncte în acest play-off, 1-1 cu Buzău, și s-au distrat cu Unirea Dej și Oțelul Galați, ambele meciuri câștigate cu 3-0.

De cealaltă parte, ”militarii” au început competiția cu un succes cu Unirea Dej, 3-0, apoi au pierdut la Galați, 2-3, și au remizat cu Poli Iași, 2-2.

În plus, Dinamo este motivată de perspectiva prinderii unui loc de promovare directă, pe când elevii lui Daniel Oprița s-au consolat cu ideea că vor evolua și anul viitor tot în Liga 2, neavând drept de promovare.

Clasamentul din Liga 2 (play-off)

Poli Iași – 45 puncte;
CSA Steaua – 44p;
Oțelul Galați – 42p;
DINAMO – 38p;
Gloria Buzău – 34p;
Unirea Dej 33p.

Programul etapei a patra din Liga 2:

Steaua – DINAMO | marți, 18 aprilie, ora 19:00

Programul etapei a cincea din Liga 2:

DINAMO – Iași | marți, 25 aprilie, ora 20:00.

CITESTE SI:

Dinamo în linie dreaptă către Liga 1: ”Există o chimie extraordinar de bună”. Care este situația salarială a jucătorilor

Video I ”Eternul Derby”, analizat de Gabriel Moura: ”Suntem împreună pentru un singur obiectiv”

Rugby I ”Buldogii” reușesc să bifeze un nou transfer

3 gânduri despre &8222;”Ghencea în ALB-ROȘU!”. Detalii despre organizarea ”câinilor” pentru derby&8221;

Lasă un răspuns