CS și FC Dinamo, o singură familie! Anunţul de ultimă oră

Dacă în Ghencea, suporterii nu știu ce să susțină. E bine, în Ștefan cel Mare, este o singură familie!

Comandantul clubului sportiv Dinamo, Ionuţ Popa, asigură că Ministerul de Interne nu intenţionează să „încurce activitatea” formaţiei aflată în Liga 2.

Şi pe care fanii au pus umărul să o salveze de la faliment. El menţionează că se doreşte chiar o relaţie de colaborare între cele două structuri care reprezintă suflarea alb-roşie. Astfel încât Dinamo să fie percepută ca o familie unită.

”Atâta timp cât suporterii sunt alături de echipa din Liga a 2-a, nu intenționăm nicio clipă să avem o altă echipă de fotbal care să concureze cu ea. Pentru că fotbalul este acolo unde sunt suporterii. În Romania, în sport, în afară de statul român și suporteri nimeni nu bagă bani și nu se implică.

Noi dorim să performăm în celelalte sporturi mai puțin în fotbal. Noi vrem să existe un singur Dinamo pe linie de fotbal, iar aportul nostru să fie materializat prin academie și stadion”, a asigurat pentru prietenii noștri de la Radio Dinamo, numărul 1 de la CS Dinamo.

Echipa de fotbal CS Dinamo este creată pentru un viitor parteneriat

Dacă ar fi reuşit să fie între primele 4 clasate ale seriei din care au făcut parte, dinamoviştii s-ar fi putut înscrie în cursa pentru promovarea în al doilea eşalon. Deşi, conform lui Ionuţ Popa, nu acesta este obiectivul grupării și că în viitor FC Dinamo București să poată beneficia de tinerii fotbaliști din Ștefan cel Mare.

”Noi am vrut să creștem jucători U17 și U19. Vrem să fuzionăm cu echipa din Liga 2 la nivel de academie. Suntem în discuții avansate pentru a face o singură academie puternică. Practic, formația din Liga 3 ar rămâne o echipă secundă, Dinamo 2. Noi am asigura infrastructura și am gestiona academia, evident, împreună cu ei.

Vom fi un întreg. Implicarea CS-ului, va fi la nivel de copii și juniori. Ei, SC Dinamo, s-ar ocupa de echipa de seniori în prima ligă și, în anii următori, sperăm în competițiile europene. Repet, pe noi, la CS Dinamo, nu ne interesează fotbalul pentru a promova în prima ligă”, a transmis Ionuţ Popa.

Video I Voleibalistele dinamoviste, mesaj de susținere pentru ”câini”

CITESTE SI:

Dinamoviștii sunt acizi cu rivalii de la Steaua

Video I Cum vede Ovidiu Burcă posibilitatea ca Steaua să promoveze

Neluț Roșu îi răspunde lui Adi Popa: ”Vorbim pe teren!”

3 gânduri despre &8222;CS și FC Dinamo, o singură familie! Anunţul de ultimă oră&8221;

Lasă un răspuns