Andreea Prisăcariu a triumfat în Italia!

Dinamovista, membră în programul ”Doar Dinamo București”, Andreea Prisăcariu (23 de ani) a reușit cea mai bună performanță din carieră la turneul ITF de la Santa Margherita.

Andreea Prisăcariu a câştigat titlul la turneul ITF de la Santa Margherita (Italia), dotat cu premii totale de 25.000 de dolari, duminică, după ce a învins-o pe Miriam Bulgaru, cu 3-6, 6-2, 6-2, într-o finală românească.

Prisăcariu (23 ani, 411 WTA), venită din calificări, a obţinut victoria după aproape trei ore de joc (2 h 52 min).

Pentru Andreea Prisăcariu acesta este cel mai important titlu din carieră.

Ea a trecut în calificări de italianca Barbara Dessolis, cu 6-2, 7-5, şi de olandeza Anouk Koevermans, cu 6-3, 7-6 (7/5). În primul tur a învins-o pe japoneza Misaki Matsuda, cu 6-4, 6-1, în optimi a dispus cu 6-3, 6-3 de rusoaica Maria Bondarenko, în sferturi a profitat de abandonul Katharinei Hobgarski (Germania), la scorul de 6-2, 3-0, iar în semifinale a câştigat în faţa belgiencei Sofia Costoulas, cu 6-1, 1-6, 6-2.

Aceasta a fost prima confruntare dintre Prisăcariu şi Bulgaru (24 ani, 247 WTA), a cincea favorită a turneului.

”Mi-ai cerut agitația, ți-am dat inima. Primul titlu de 25 de mii a venit într-un mod frumos și dureros și sunt recunoscătore că s-a întâmplat de ziua lui Iisus. Sunt cu ochii pe El mereu.

Mulțumesc, Alex Cojocaru (n. r. antrenorul de tenis dinamovist). Primul turneu împreună de la un an și jumătate”, a scris Andreea pe o rețea de socializare.

Andreea Prisăcariu este alături de programul DDB

Într-o perioadă neagră pentru Dinamo, în care nimeni nu mai spera ca echipa noastră să aibă șanse de supraviețuire și mulți îi cântau prohodul, suporterii dinamoviști nu au renunțat și au luptat pentru existența clubului. Astfel, suporterii-acționari din Ștefan cel Mare au reușit să convingă o personalitate importantă din sport să se alăture proiectului. Concret, jucătoarea de tenis Andreea Prisăcariu a decis să se înscrie în urmă cu doi an și să rămână în programul DDB.

Prisăcariu este o sportivă din Iași și s-a declarat în mai multe rânduri o susținătoare înfocată a ”câinilor”.

”Alex Cojocaru (n.r. antrenorul lui Andreea Prisăcariu), m-a dus la un meci Steaua – Dinamo, atunci când aveam 12 ani. De atunci am rămas cu Dinamo. Sunt foarte activă când merg la un meci, mai am puțin și sar pe teren.

Toată lumea o să fie pe fază, dacă sar eu pe teren. Mi-am dorit să particip la proiectul ăsta (n.r. DDB). Este un moment dificil, toată lumea poate să vadă chestia asta, dar eu cred că băieții o să se scoată pe final și totul o să revină la normal. Dinamo trebuie să fie acolo în top trei mereu”, ne-a spus Andreea Prisacariu în cadrul unui interviu.

CITESTE SI:

Cornel Șfaițer, declarație de dragoste pentru Dinamo

CS și FC Dinamo, o singură familie! Anunţul de ultimă oră

Dinamoviștii sunt acizi cu rivalii de la Steaua

3 gânduri despre &8222;Andreea Prisăcariu a triumfat în Italia!&8221;

Lasă un răspuns