Cornel Șfaițer, declarație de dragoste pentru Dinamo

Dinamo București nu glumește și vrea să revină în prima ligă, după doar un an petrecut în eșalonul secund.

Acum, echipa noastră se pregătește de meciul cu Steaua, din etapa a 4-a din, play-off-ul Ligi 2 și se pare că a susținere și de la contracandidații la promovare.

Cornel Șfaițer, conducătorul celor de la Politehnica Iași, și-a recunoscut încă odată pasiunea pentru clubul Dinamo.

Președintele ieșenilor susține că și-ar dori ca echipa pe care o conduce să obțină accesul în prima divizie în acest final de sezon de Liga 2 alături de Dinamo.

”Mai sunt destule puncte puse în joc, ați văzut Dinamo care a venit cu mare viteză din spate și a făcut-o chiar bine, a venit și Oțelul Galați, eu consider că până când nu vom fi matematic promovați..eu, personal, mă gândesc foarte serios la acest lucru, să nu ne declarăm promovați, mai sunt multe puncte puse în joc!

Eu am declarat, în toamnă, că mi-aș dori o revenire a Politehnicii Iași, braț la braț cu Dinamo! Eu nu ascund faptul că au fost perioade, toți iubitorii din fotbal cunosc, oamenii din fenomenul fotbalistic știu, nu m-am ascuns niciodată că sunt un dinamovist de mic copil, dar tot timpul în duelurile cu Dinamo am tratat jocul foarte serios.

A fost o perioadă în care am avut discuții cu Ionuț Negoiță, în două perioade am cochetat, am avut discuții în care eram aproape să vin în București, dar mi-a fost foarte dificil, distanța, business-ul pe care îl conduc. N-a fost să fie, într-un cuvânt.

M-a durut retrogradarea lui Dinamo din sezonul trecut, ca orice dinamovist, a fost o perioadă când nu credeam vreodată că pe Dinamo o s-o văd în Liga 2”, a spus Cornel Șfaițer.

”Eu am făcut parte din DDB. Știți foarte bine perioada aia când Dinamo a trăit din suporteri, am avut și eu card. Important e că Dinamo se regăsește în acest moment. A avut în spate un public și niște suporteri minunați și iată că Dinamo are viață și acum, cu noii investitori…

Sincer, cred că am mai declarat-o, când a revenit Cosmin Contra la Dinamo, îmi aduc aminte acea conferință de presă la Săftica, eu, personal, am declarat-o că nu mi-a inspirat încredere de la prima conferință de presă acei investitori. Acum, din cele relatate de dvs, am văzut niște persoane cu dorință, să se implice financiar și pe partea de administrativ”, a mai spus Șfaițer.

CITESTE SI:

CS și FC Dinamo, o singură familie! Anunţul de ultimă oră

Dinamoviștii sunt acizi cu rivalii de la Steaua

Video I Cum vede Ovidiu Burcă posibilitatea ca Steaua să promoveze

3 gânduri despre &8222;Cornel Șfaițer, declarație de dragoste pentru Dinamo&8221;

Lasă un răspuns